כותרת: צלי כתף בקר תגובה על ידי: צור. על ינואר 13, 2018, 17:50:30 PM מצרכים
כתף בקר מס 5 סלרי גזר בצל עגבניות שום פלפל אנגלי מלח פפריקה מתוקה עלי דפנה פלפל שחור (https://srv214.gif.co.il/images/461496_1.jpg) (https://www.gif.co.il/view/461496_1.jpg.htm) מחממים שמן בסיר ומכניסים את נתח הבשר לסגירה (https://srv214.gif.co.il/images/137568_2.jpg) (https://www.gif.co.il/view/137568_2.jpg.htm) (https://srv214.gif.co.il/images/396580_3.jpg) (https://www.gif.co.il/view/396580_3.jpg.htm) לאחר שהבשר סגור מכל הצדדים מוציאים אותו מהסיר ומניחים על מגש בצד (https://srv214.gif.co.il/images/303949_4.jpg) (https://www.gif.co.il/view/303949_4.jpg.htm) לאותו סיר בו סגרנו את הבשר עם השמן והמשקעים שנוצרו מכניסים את הירקות לטיגן של מספר דקות (https://srv214.gif.co.il/images/11220_5.jpg) (https://www.gif.co.il/view/11220_5.jpg.htm) בזמן שאנחנו מטגנים את הירקות מערבבים בכלי נפרד את התבלינים עם מים רותחים (https://srv214.gif.co.il/images/630913_6.jpg) (https://www.gif.co.il/view/630913_6.jpg.htm) לאחר שהירקות מטוגנים מסיפים לסיר את הבשר שסגרנו מראש ואת הנוזל עם התבלינים (https://srv214.gif.co.il/images/311056_7.jpg) (https://www.gif.co.il/view/311056_7.jpg.htm) לאחר בישול של שעתיים שעתיים וחצי מוציאים את הבשר מהנוזל ונותנים לו מספר שעות להתקרר את הנוזל מסננים מהירקות והופכים לרוטב על ידי צמצום והשלמת טעמים כמו בצל מטוגן ופטריות (https://srv214.gif.co.il/images/811290_8.jpg) (https://www.gif.co.il/view/811290_8.jpg.htm) (https://srv214.gif.co.il/images/192952_9.jpg) (https://www.gif.co.il/view/192952_9.jpg.htm) לאחר שהבשר התקרר פורסים מסדרים בתבנית מסיפים את הרוטב עוטפים בנייר כסף ושעה לפני הגשה מכניסים לתנור הל חום של 150 מעלות להשלמת בישול ומיזוג טעמים בין הבשר לרוטב (https://srv214.gif.co.il/images/261141_10.jpg) (https://www.gif.co.il/view/261141_10.jpg.htm) (https://srv214.gif.co.il/images/398516_11.jpg) (https://www.gif.co.il/view/398516_11.jpg.htm) (https://srv214.gif.co.il/images/658450_12.jpg) (https://www.gif.co.il/view/658450_12.jpg.htm) לאחר שעה בתנור הבשר מוכן להגשה (https://srv214.gif.co.il/images/154817_13.jpg) (https://www.gif.co.il/view/154817_13.jpg.htm) כותרת: בעניין: צלי כתף בקר תגובה על ידי: Marat Matzkin על ינואר 13, 2018, 19:14:17 PM עשית לי תאבון - תודה על השיתוף t39
בינתיים מתענג על גוש שייטל שהבן שלי עשה. מארט thumbUp; כותרת: בעניין: צלי כתף בקר תגובה על ידי: shragam על ינואר 13, 2018, 20:14:39 PM צור, נראה מגרה וטעים.
אנסה בהזדמנות sml45; כותרת: בעניין: צלי כתף בקר תגובה על ידי: (אלון) על ינואר 14, 2018, 16:31:31 PM שאלה
עד כמה הבשר מתרכך? האם הוא קצת צמיגי או שהוא רך כמו חמאה? כתף צריך בדרך כלל בישול ממש ארוך כותרת: בעניין: צלי כתף בקר תגובה על ידי: צור. על ינואר 14, 2018, 16:47:35 PM שאלה הכל תלוי באיכות הבשר עד כמה הבשר מתרכך? האם הוא קצת צמיגי או שהוא רך כמו חמאה? כתף צריך בדרך כלל בישול ממש ארוך בכדי לקבל בשר רך מאוד ולא מתפורר לרוב שעתיים עד שעתיים וחצי של בישול בסיר + שעה נוספת בתנור לנתח של כתף מס 5 באיכות טובה במידה ולא יוצא מספיר רך תמיד אפשר להוסיף עוד זמו בישול בתנור אבל צריך להקפיד ולראות שהרוטב לא מתאדה בגדי שהבשר לא ישרף במידה שיש אידוי של הרטב ניתן להוסיף כוס מים לתבנית כותרת: בעניין: צלי כתף בקר תגובה על ידי: (אלון) על ינואר 15, 2018, 19:45:40 PM שאלה הכל תלוי באיכות הבשר עד כמה הבשר מתרכך? האם הוא קצת צמיגי או שהוא רך כמו חמאה? כתף צריך בדרך כלל בישול ממש ארוך בכדי לקבל בשר רך מאוד ולא מתפורר לרוב שעתיים עד שעתיים וחצי של בישול בסיר + שעה נוספת בתנור לנתח של כתף מס 5 באיכות טובה במידה ולא יוצא מספיר רך תמיד אפשר להוסיף עוד זמו בישול בתנור אבל צריך להקפיד ולראות שהרוטב לא מתאדה בגדי שהבשר לא ישרף במידה שיש אידוי של הרטב ניתן להוסיף כוס מים לתבנית אולי אני ינסה פעם כותרת: בעניין: צלי כתף בקר תגובה על ידי: ilan62 על מרץ 05, 2018, 14:37:38 PM הרגת לנו את הלשון sml98;
יאמי יאמי ניראה סוףףףףף 049s; אחלה מתכון זה הולך ליקרות מהר על השולחן בביית 049s; כותרת: בעניין: צלי כתף בקר תגובה על ידי: rafi על מרץ 13, 2018, 21:06:14 PM נכנסתי להציץ, יצאתי מרייר...
צור, לטובת מי שלא מסוגל לעמוד בזה - שוקל להעביר לארכיון >:D שא ברכה על המתכון המושקע כולל ההשקעה בתמונות הממחישות ומעלות הריר... :P |