כותרת: מרק חרירה עים בשר תגובה על ידי: ilan62 על נובמבר 09, 2017, 09:51:51 AM מתכון מאיזה מקום באינטרנט שניבדק ליפני שנה
קרדיט לאילנית https://imaot.co.il/Book/Page/121676 יצא טעים יצא סבבה 049s; מרכיבים כוס חומס מושרה (או קופסת שימורים) כוס עדשים חומות/ירוקות 3 עגבניות מגורדות 2 בצל קצוצים צרור פטרוזליה צרור כוסברה 4 גבעולי כרפס קצוצים קטן 3 כפות שמן חופן איטריות דקות 2 כפות קמח חצי כוס מים קרים חצי לימון סחוט. אופן ההכנה 1 לטגן בצל עד למצב שקוף ,להוסיף כף כורכום שטוחה ,את העגבניות והחומוס ,מוסיפים כליטר וחצי מים רותחים,2 כפות מרק עוף,מלח,פלפל שחור.. 2 מוסיפים את שאר המרכיבים למעט האיטריות הקמח והלימון.. 3 בישול מלא של הכל בערך שעה וחצי להבה בינונית . 4 מוסיפים את האטריות ומבשלים לעוד 5 דקות . 5 בינתיים לערבב קמח עם המים קרים שלא יווצרו גושים ,להוסיף למרק תוך כדי עירבוב,בסוף מוסיפים חצי לימון סחוט ומכבים .. 6 טיפ קטן,מרתיחים את העדשים לפני הבישול כ 10 דקות ומסננת.. 7 במידה ורוצים להוסיף בשר למרק מומלץ בשר מספר 8 שהורתח ליפני כשעתיים עם עלי דפנה פלפל אנגלי ובצל שלם לקרר את הבשר במקרר לכמה שעות ולפרוס קוביות, הבשר נכנס למרק מתחילת הבישול כמו כן ניתן להשתמש במי הבשר (ציר ) למרק . כותרת: בעניין: מרק חרירה עים בשר תגובה על ידי: falko782 על נובמבר 09, 2017, 13:42:10 PM תודה רבה t39
כותרת: בעניין: מרק חרירה עים בשר תגובה על ידי: צור. על נובמבר 09, 2017, 13:49:59 PM תודה על המתכון thumbUp;
כותרת: בעניין: מרק חרירה עים בשר תגובה על ידי: shragam על נובמבר 13, 2017, 20:27:25 PM תודה על המתכון thumbUp;
כותרת: בעניין: מרק חרירה עים בשר תגובה על ידי: rafi על דצמבר 11, 2017, 15:26:31 PM מצוין לחורף, שא ברכה אילן t39
כותרת: בעניין: מרק חרירה עים בשר תגובה על ידי: אברהם כהן על דצמבר 11, 2017, 16:31:19 PM בס"ד
מרק שמזכיר נשכחות.... אני חושב אחד המרקים הכי טעימים שיש בארסנל של יהודי מרוקו כותרת: בעניין: מרק חרירה עים בשר תגובה על ידי: SHAYU** על דצמבר 24, 2017, 12:12:57 PM אצלנו ( יותר נכון חמותי - טריפולטאית) ללא איטריות וכו
אבל מרק חרירה זה ה- מרק לחורף.. עשית לי חשק sml_bang; sml_bang; sml_bang; sml_bang; שי |