כותרת: דיון לדייגים הדגים עם בוס או מצוף עם בצק בים תגובה על ידי: Rishon22 על אוגוסט 23, 2017, 20:03:22 PM באיזה מרקם אתם מעדיפים את הבצק שלכם?
מסטיק? קשיח? בצק הבנוי על סולת כמו מסטיק? עם איזה תוספת אתם מכינים את הבצק? ריח טבעי-סרדינים גרוסים?שומן דגים מהקופסות שימורים? ריח מלאכותי? בצק רגיל ללא תוספות? אשמח לשמוע איך אתם אוהבים את הבצק שלכם בדיג בוס. אני אישית אוהב אותו שהוא קשיח אבל עדיין במרקם של ממש קצת מסטיק-כאשר נרטב במים הוא נהיה כמו בצק מסטיק והדגים פחות חושדים כי הקרס לא בולטת וכשמתחילות האכילות אם נותנים הוק קטן הקרס יוצאת מהבצק וננעלת (מתכון מודאי לסרגוסים ואראסים לבורי אין סיכוי כי צורת אכילה שלו שונה כי הוא אוכל בזהירות ולא מתנפל כמוהם על הפיתיון) ואני אישית לא אוהב שימוש בריח כי לדעתי אם יש דג רעב בבור הוא יאכל הכל גם אם אני אשים לו תירס הוא יאכל (עבד על בורי ואראס תירס). שתפו ותהנו thumbUp; כותרת: בעניין: דיון לדייגי הבוס תגובה על ידי: צור. על אוגוסט 23, 2017, 20:29:01 PM רובי לצערי לא אוכל לעזור בעניין אבל כן אוכל להגיד שבחרתה אחלה נושא לדיון
מנוסח בצורה בוגרת ועניינית כותרת: בעניין: דיון לדייגים הדגים עם בוס או מצוף עם בצק בים תגובה על ידי: Rishon22 על אוגוסט 27, 2017, 10:54:16 AM אף אחת פה לא דג באחת מהשיטות האלו?
כותרת: בעניין: דיון לדייגים הדגים עם בוס או מצוף עם בצק בים תגובה על ידי: pejerrey על אוגוסט 28, 2017, 06:36:03 AM בוקר טוב
הבצק שלי זה מירקם קצת יותר מוצק של דליל אני מוסיף כמה טיפות של ואיניל וקצת נצנצים כותרת: בעניין: דיון לדייגי הבוס תגובה על ידי: rafi על אוגוסט 29, 2017, 20:05:01 PM רובי לצערי לא אוכל לעזור בעניין אבל כן אוכל להגיד שבחרתה אחלה נושא לדיון מנוסח בצורה בוגרת ועניינית מצטרף לדברים של צור thumbUp; |