פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומי דיג מקצועיים => דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים => נושא נשלח על ידי: אביחי על ינואר 24, 2012, 11:21:22 AM



כותרת: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 24, 2012, 11:21:22 AM
 169s;מעניין אם זה יעבוד

יש למישהו ניסיון ?

קישור לאתר (לחץ כאן)  (http://www.fishing-pro.co.il/products/198722)


(http://media.shopy.co.il/shops/2550/products/p198722m.jpg)

(http://media.shopy.co.il/shops/2550/25941.jpg)




כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: שי בגדדי על ינואר 24, 2012, 12:06:29 PM
פעם הייתי משתמש בקופסא של המתנה בביצת הפתעה של קינדר על אותו רעיון

עובד. חד וחלק!!


דומה מאוד למלכודת קפיץ


 @isf@ @isf@
 no1@


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: רון דדון על ינואר 25, 2012, 19:16:09 PM
כמו שנאמר, גירסה שונה של "קפיץ".

(http://www.dugit.co.il/_Uploads/dbsArticles/REP_3982(1).jpg)

יעבוד יופי על בורים במרינות או במים מתוקים לבורים, מושטים (לצערנו), שפמנונים (לחלקכם לצערכם, מבחינתי אחלה פייט) וקרפיונים.


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 19:28:16 PM
את הקפיץ אני מכיר

ואני לא חושב שזה גירסה אחרת שלו

כי כאן יש אפשרות שהעסק יצוף

ואז אתה לא מוגבל למרינות



כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: יריב על ינואר 25, 2012, 19:28:46 PM
ניראה לי יעבוד טוב יותר על סרגוסים עם פילוטה


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביב. על ינואר 25, 2012, 19:37:39 PM
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 19:40:54 PM
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו

 sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ?

אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם  ולא בצק  169s;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: MOTI-M על ינואר 25, 2012, 19:45:45 PM
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו

 sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ?

אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם  ולא בצק  169s;

אביחי  זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל  שהפיתה או לחם  סופג את

המים ואז הוא נהיה כבד  thumbUp;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביב. על ינואר 25, 2012, 19:46:49 PM
אני עושה בצק מפיתה  ובצק מלחם לקפיץ (לקפיץ ברזל בלי משקולת) וזה לא צף,
יכול מאוד להיות שאתה צודק ויש הבדל בין פלסטיק לברזל אני לא יודע
( אם התכוונת לסתם פיתה (לא בצק ) אז אתה צודק) , אבל איך תכניס את הפיתה בלי לעשות ממנה בצק  169s; 169s;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 19:48:08 PM
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו

 sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ?

אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם  ולא בצק  169s;

אביחי  זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל  שהפיתה או לחם  סופג את

המים ואז הוא נהיה כבד  thumbUp;

מוטי ידידי היקר כמי שדג שנים רבות בשיטת הפיתה הצפה

אני אומר לך שזה צף לאורך זמן


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: יריב על ינואר 25, 2012, 20:00:30 PM
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו

 sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ?

אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם  ולא בצק  169s;

אביחי  זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל  שהפיתה או לחם  סופג את

המים ואז הוא נהיה כבד  thumbUp;

מוטי ידידי היקר כמי שדג שנים רבות בשיטת הפיתה הצפה

אני אומר לך שזה צף לאורך זמן
אביחי פיתה צפה בגלל שטח פנים גדול והאויר שכלוא בבצק פיתה מעוכה לא צפה
וגם הפלסטיק לא צף אם את רוצה שזה יצוף חבר מצוף גדול


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 21:24:30 PM
לדעתי זה סוג של קפיץ שהמושטים פשוט לא מפרקים אותו בשניה, אין סיבה שזה יצוף בגלל כל הבצק שיש בתוכו

 sml17;למה אתה חושב שזה לא יצוף ?

אולי אני רוצה להכניס שם פיתה או לחם  ולא בצק  169s;

אביחי  זה יצוף אבל לא לאורך זמן פשוט באיזה שהוא שלב הוא שוקעה בגלל  שהפיתה או לחם  סופג את

המים ואז הוא נהיה כבד  thumbUp;

מוטי ידידי היקר כמי שדג שנים רבות בשיטת הפיתה הצפה

אני אומר לך שזה צף לאורך זמן
אביחי פיתה צפה בגלל שטח פנים גדול והאויר שכלוא בבצק פיתה מעוכה לא צפה
וגם הפלסטיק לא צף אם את רוצה שזה יצוף חבר מצוף גדול

 sml17; מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה  

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: MOTI-M על ינואר 25, 2012, 21:31:58 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת



כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 21:37:10 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: יריב על ינואר 25, 2012, 22:05:27 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 22:08:40 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;

XXXXXL  אתה יודע המידה של התימנים   sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: יריב על ינואר 25, 2012, 22:09:58 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;

XXXXXL  אתה יודע המידה של התימנים   sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;
אחשיו אני מבין למה צף השתמשתה בגומיה של הילד  sml98; sml98; sml98;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: MOTI-M על ינואר 25, 2012, 22:14:41 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;

XXXXXL  אתה יודע המידה של התימנים   sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;
אחשיו אני מבין למה צף השתמשתה בגומיה של הילד  sml98; sml98; sml98;

של איזה חברה הגומיה יש ב ebay  169s;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 22:18:29 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;

XXXXXL  אתה יודע המידה של התימנים   sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;
אחשיו אני מבין למה צף השתמשתה בגומיה של הילד  sml98; sml98; sml98;

נכון כי המידה שלנו התימניים  יותר מתאימה לבננה  sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;

(http://www.a1a.co.il/hashmal/files/135.jpg)


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: יריב על ינואר 25, 2012, 22:21:18 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;

XXXXXL  אתה יודע המידה של התימנים   sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;
אחשיו אני מבין למה צף השתמשתה בגומיה של הילד  sml98; sml98; sml98;

נכון כי המידה שלנו התימניים  יותר מתאימה לבננה  sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;

(http://www.a1a.co.il/hashmal/files/135.jpg)
sml44; sml44; sml44; sml44; sml44; sml44; sml44;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: momi על ינואר 25, 2012, 23:04:41 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה   

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;
טוב יריב  sml44;


כותרת: בעניין: כלוב פיתיון לבורי ו\או למתוקים
תגובה על ידי: אביחי על ינואר 25, 2012, 23:11:10 PM
ציטוט
מה יש לכם

O K למי שלא מכיר את השיטה

המצרכים :

פיתות טריות חובה

חותכים את הפיתה לחצי ואת החצי

מפרידים לשני חצאים  ומגלגלים כמו סיגר כשהצד הפנימי יהיה בחוץ

על הסיגר שקיבלנו מלבישים גומיה עם קרסים

נגיעה במים (בשביל המשקל והופ למים )

וזה צף

לא שטח פנים ולא נעליים

לא מכין בצק מהפיתה  

כך כמו שהיא   מגלגל מכניס למלכודת  וזה אמור לצוף

ואז אני לא צריך את הגומיה וכול הבלגן מסביב

נכון מאוד אביחי אני דג אותו דבר רק מוסיף משקולת ואז הפיתה שוקעת


thumbUp;

גם אני עובד כך  בים גלי יחסית

בים פלטה בלי משקולת
איזה סוג גומיה מדובר  sml98;

XXXXXL  אתה יודע המידה של התימנים   sml98; sml98; sml98; sml98; sml98;
אחשיו אני מבין למה צף השתמשתה בגומיה של הילד  sml98; sml98; sml98;

של איזה חברה הגומיה יש ב ebay  169s;

זה גומיה שמיוצרת ביוון (Greece) ונקראת  גומיתיס תחתוניתיס
(http://www.pasteli.co.il/Image/tachtonim-gumi.gif)

ויש עוד חברה  גם יוונית שנקראת גומיתיס דואריתיס

(http://www.glil-on.co.il/upload/18gr-2.jpg)