כותרת: פילוטה משימורים תגובה על ידי: רובי על אוקטובר 21, 2016, 18:25:11 PM קלה להכנה
משימורי טונה וסרדינים https://youtu.be/JRolIlxSiQw?list=PLW4TCW8tiPbYB4WDAiYx7C4XkVrFirrjw כותרת: בעניין: פילוטה משימורים תגובה על ידי: דוד חיפה על אוקטובר 24, 2016, 00:42:25 AM זה לא פילוטה זה בצק סרדין
מעולה לסרגוס כותרת: בעניין: פילוטה משימורים תגובה על ידי: rafi על אוקטובר 27, 2016, 16:02:50 PM תודה על השיתוף רובי thumbUp;
זה לא פילוטה זה בצק סרדין דוד,מעולה לסרגוס פילוטה להערכתי זה כינוי ישראלי - אלא אם זה מושג שהוטבע בחו"ל.... לסרדינים (לא מהקופסא) מרוסקים/טחונים שמערבבים חול/קמח/גם וגם... בצק סרדין זה הרי גם סוג של "פילוטה" - שמבוססת על תערובת עם סרדין.. בכל אופן - חשוב שציינת שזה מעולה לסרגוס... וכידוע - פילוטה נחשבת פתיון אולטימטיבי לסרגוס.. כותרת: בעניין: פילוטה משימורים תגובה על ידי: dovdov על נובמבר 16, 2016, 08:30:18 AM כמו שכתבו זה בצק סרדין ,כאילו פילוטה, זה טוב אבל לא כמו פילוטה.
ורפי פילוטה זה לא מושג ישראלי, לא יודע אירופה אבל במרוקו קוראים לזה ככה מלפני שנים. מה המקור ומה הפירוש אין לי מושג' אבל הכיוון לדעתי בא מספרדית פילוטה =כדור והכוונה לכדור פתיון https://www.youtube.com/watch?v=yHR0-xzfFL4&index=30&list=PLW4TCW8tiPbYB4WDAiYx7C4XkVrFirrjw כותרת: בעניין: פילוטה משימורים תגובה על ידי: xRoronoax(רן) על נובמבר 16, 2016, 10:36:25 AM עד כמה שאני יודע ההבדל בין בצק סרדין לפילוטה זה התהליך של ההתססה שעושים לפילוטה....
כותרת: בעניין: פילוטה משימורים תגובה על ידי: צור. על נובמבר 17, 2016, 18:18:52 PM תודה על השיתוף
|