כותרת: מקום דייג - אשדוד תגובה על ידי: mor619dx על יולי 11, 2016, 19:45:11 PM אהלן,
לא יצא לי לדוג הרבה זמן ואמרתי נצא להתרענן קצת smy: יצאתי לדוג שבוע שעבר באזור אשדוד - נסעתי למקומות שאני רגיל אליהם, חברת החשמל והשובר גלים במרינה. התחנה הראשונה היא חברת החשמל - הגעתי בדרך שזכרתי שמגיעים לחוף ופתאום ראיתי ששינו שם לקראת בניית נמל וחסמו את הגישה למקום (יש שם עמדת שומר). וויתרתי על המקום ונסעתי למרינה, ראיתי שגם שם הציבו שומר על השובר גלים שדואג שאף אחד לא יכנס לשובר (וכל הגדרות בנויות מחדש). שאלתי דייג אחר שנראה שגם הגיעה למרינה לדוג והוא אמר שיש באזור של המצודה של אשדוד מקום עם בורות דייג, נסעתי לשם ולא מצאתי שום דבר דומה לתיאור. אלה המקומות היחידים שאני מכיר לדייג באשדוד, מישהו מכיר מקומות מומלצים אחרים לדייג באשדוד? אני עם ציוד חוף אז אני יכול לזרוק די רחוק אבל לפעמים אני מגיע עם חברים שדגים עם בוס אז אם יש מקום שאפשרי לדוג בו גם וגם אני אשמח להמלצה! כותרת: בעניין: מקום דייג - אשדוד תגובה על ידי: gaichuk על יולי 11, 2016, 20:59:41 PM הי מור
אני לא מהאזור ולצערי לא אוכל לעזור אבל אני בטוח שיש כאן חברים מהאזור שכן יוכלו לעזור thumbUp; אתה מקובע על אשדוד או שגם אשקלון, ניצנים והסביבה גם בסדר? כותרת: בעניין: מקום דייג - אשדוד תגובה על ידי: mor619dx על יולי 13, 2016, 10:37:05 AM הי מור אני לא מהאזור ולצערי לא אוכל לעזור אבל אני בטוח שיש כאן חברים מהאזור שכן יוכלו לעזור thumbUp; אתה מקובע על אשדוד או שגם אשקלון, ניצנים והסביבה גם בסדר? אשקלון רחוק לי (אני מנס ציונה), קראתי קצת מידע על פלמחים וראיתי שיש עוד מקומות חוץ מהצוק שהייתי שיש עליהם המלצות. למישהו יש הוראות לאיך להגיע אליהם ובאיזה סגנונות כדאי לדוג שם? תודה על העזרה :) כותרת: בעניין: מקום דייג - אשדוד תגובה על ידי: mshark על יולי 13, 2016, 15:46:06 PM אכן יש את פלמחים , שים בוויז חוף פלמחים הכניסה הראשונה שאתה רואה תיקח ימינה (200 מטר לפני הכניסה של החניון )
אך שתגיע לחוף תראה דייגים עומדים על סלעים (קשה לפספס) מתאים שם לדייג בבוס וגם פתיונות . בתקופה הזאת תופסים שם בורי, מעבר לזה הרבה קומוניסטיים וסרגוסים קטנים. אגב שמעתי שיש כניסה אחרת בחברת החשמל באשדוד, תבדוק... כותרת: בעניין: מקום דייג - אשדוד תגובה על ידי: rafi על יולי 31, 2016, 01:56:31 AM מסקרן, מצאת בסוף משהו באשדוד?
|