כותרת: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: (אלון) על יולי 30, 2011, 17:30:07 PM הבן שלי לא אוכל דגים!!!
הוא שונא דגים אבל אתמול בערב בארוחת שישי הוא חיסל לברק שלם לבד החומרים: (אצלי זה היה ל-4 לברקים) 2 בצלים 2 עגבניות 1 בקבוק שמן זית ראש שום עשבי טיבול לפי טעם מלח פלפל אבקת מרק עוף אופן ההכנה: שופכים את כל בקבוק שמן הזית לתבנית להוסיף 2 כפות אבקת מרק עוף לשמן זית להניח את הדגים בתבנית אבל לא לשכוח לחרוץ אותם לפני זה לקלף את ראש השום ולפזר את שיני השום בתבנית לחתוך את הבצל לפרוסות ולהוציא טבעות בצל מהפרוסות ולפזר בכל התבנית את העגבניות לחתוך לפלחים ולפזר בתבנית מלח פלפל לפי טעם עשבי טיבול לפי טעם(במקרה שלי זה היה זר שלם של כוסברה)לפזר בתבנית להדליק תנור על 200 מעלות ולהכניס את התבנית כשהתנור חם(רצוי על טורבו) לאחר 10 דקות עם כף לאסוף שמן מהתבנית ולהרטיב את הדגים מלמעלה שיהיו ממש רטובים ולהמשיך באפיה אחרי עוד 10 דקות שוב להרטיב את הדגים עם השמן מהמגש אבל הפעם להעביר את התבנית לחלק העליון של התנור ולהפעיל את הגריל זה נועד לשרוף טיפה את הדג כדי לתת לו שיהיה קצת קריספי מבחוץ אחרי בערך 2-4 דקות הדגים מוכנים בתאבון ותזהרו לא לאכול את האצבעות בטעות ;D הערה קטנה המתכון הזה הוא הבסיס(וככה אני מכין את הדגים) מכאן אפשר לשכלל אותו לכל מיני כיוונים יש כאלה שירצו להוסיף גמבה או פלפל חריף(שאטה)או כל מיני ירקות אחרים אפשר גם למלא את הבטן של הדגים בכל מיני תערובות של אגוזים צנוברים וכו' שעברו קליה מראש בקיצור השמיים הם הגבול כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: IZHAK על יולי 30, 2011, 17:40:05 PM נשמע מאד מעניין
האם כיסיתה את התבנית הרעיון עם בקבו ק שלם של שמן {איזו כמות} כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: סקווידוויד על יולי 30, 2011, 17:50:05 PM בנצי, אתה הורג אותי עם המתכון הזה.
נשמע פצצה,ינוסה בקרוב. תגיד, יכול לעבוד גם עם טרחון? כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: IZHAK על יולי 30, 2011, 18:09:07 PM זה נשמע יותר מפצצה
זה בישול {לא טיגון } בשמן עמוק כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: gaichuk על יולי 30, 2011, 18:43:43 PM זה נשמע יותר מפצצה זה בישול {לא טיגון } בשמן עמוק זה נשמע כמו שמן עמוק מאד מאד... :o אני מניח (או אולי מקווה... sml17;) שאם זה היה מתכון לדג אחד אז היה פחות שמן במתכון ?? בכול מקרה,נשמע כמו מתכון שיתאים לפורלים... ינוסה אולי בקרוב thumbUp; כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: (אלון) על יולי 30, 2011, 20:52:28 PM נשמע מאד מעניין האם כיסיתה את התבנית הרעיון עם בקבו ק שלם של שמן {איזו כמות} לא תבנית פתוחה ללא שום אלומיניום שעלול לפגום בטעם כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: (אלון) על יולי 30, 2011, 20:54:29 PM בנצי, אתה הורג אותי עם המתכון הזה. נשמע פצצה,ינוסה בקרוב. תגיד, יכול לעבוד גם עם טרחון? לא ניסיתי אבל לדעתי הטרחון לא יתאים המתכון הזה עבד יפה מאוד גם עם לוקוסים ומוסרים כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: (אלון) על יולי 30, 2011, 20:57:40 PM זה נשמע יותר מפצצה זה בישול {לא טיגון } בשמן עמוק זה נשמע כמו שמן עמוק מאד מאד... :o אני מניח (או אולי מקווה... sml17;) שאם זה היה מתכון לדג אחד אז היה פחות שמן במתכון ?? בכול מקרה,נשמע כמו מתכון שיתאים לפורלים... ינוסה אולי בקרוב thumbUp; בקבוק על תבנית של תנור זה לא שמן עמוק וברור שאם זה היה רק דג אחד הייתי משתמש בתבנית יותר קטנה ופחות שמן כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: IZHAK על יולי 30, 2011, 21:06:29 PM על פניו נשמע טעים
דיבורים וכתיבה לא יעזרו כאן יש לבצע ודי התנור על כמה מעלות ? כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: (אלון) על יולי 30, 2011, 23:04:04 PM על פניו נשמע טעים דיבורים וכתיבה לא יעזרו כאן יש לבצע ודי התנור על כמה מעלות ? תקרא במתכון ;) כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: IZHAK על יולי 31, 2011, 18:17:32 PM בנצי תשנה את השם
לברק בתנור בנוסח ט ע י ם כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: rafi על אוגוסט 07, 2011, 02:14:24 AM נשמע קטלני sml45;
את הדג הבא שתכין ככה- צלם וצרף תמונה... ;) מתכוון ליישם בקרוב ולהכין לאשתי ולי בנוסח זה... אגב, הכמויות שציינת- לדג באיזה גודל? כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: (אלון) על אוגוסט 09, 2011, 17:11:25 PM נשמע קטלני sml45; את הדג הבא שתכין ככה- צלם וצרף תמונה... ;) מתכוון ליישם בקרוב ולהכין לאשתי ולי בנוסח זה... אגב, הכמויות שציינת- לדג באיזה גודל? הם היו בסביבות קילו כל אחד לפני ניקוי כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: LiatH על אוגוסט 21, 2011, 16:17:51 PM מפחדת לשאול, אבל מה הגודל של בקבוק השמן זית בו אתה משתמש? sml43;
כותרת: בעניין: לברק בתנור בנוסח בנצי תגובה על ידי: סבלי על אוקטובר 10, 2011, 11:35:42 AM נשמע מעניין וטעים...
אבל אתה לא חושב שזה הרבה מידי שמן? |