כותרת: מתכון לגומבר תגובה על ידי: Oz על ינואר 14, 2012, 15:10:57 PM יש למישהו מתכון טוב לדגי גומבר לא גדולים 400-500 גרם?
כותרת: בעניין: מתכון לגומבר תגובה על ידי: rafi על ינואר 14, 2012, 16:11:49 PM אולי בפינת המתכונים יש משהו מתאים? sml17;
בכל מקרה, אם טיגון- בגלל היות הדג יבש יחסית אז טיגון מינימלי ואיך שהדג מוכן אז להוציא. בפיירקס עטוף בנייר כסף עם שמן זית בנדיבות (עגבניות ושום לא יזיקו)- טוב לטרחון אז כנראה יתאים לגומבר.... כותרת: בעניין: מתכון לגומבר תגובה על ידי: Oz על ינואר 14, 2012, 16:15:04 PM אולי בפינת המתכונים יש משהו מתאים? sml17; חיפשתי בפינת המתכונים לא מאצתיבכל מקרה, אם טיגון- בגלל היות הדג יבש יחסית אז טיגון מינימלי ואיך שהדג מוכן אז להוציא. בפיירקס עטוף בנייר כסף עם שמן זית בנדיבות (עגבניות ושום לא יזיקו)- טוב לטרחון אז כנראה יתאים לגומבר.... אבל בגלל שכמו שאמתה הדג יבש אז אני ינסה בתנור עם עפ בזיליקום שם עגבנייה שמן זית מלח ופלפל כותרת: בעניין: מתכון לגומבר תגובה על ידי: momi על ינואר 14, 2012, 19:06:10 PM אולי בפינת המתכונים יש משהו מתאים? sml17; חיפשתי בפינת המתכונים לא מאצתיבכל מקרה, אם טיגון- בגלל היות הדג יבש יחסית אז טיגון מינימלי ואיך שהדג מוכן אז להוציא. בפיירקס עטוף בנייר כסף עם שמן זית בנדיבות (עגבניות ושום לא יזיקו)- טוב לטרחון אז כנראה יתאים לגומבר.... אבל בגלל שכמו שאמתה הדג יבש אז אני ינסה בתנור עם עפ בזיליקום שם עגבנייה שמן זית מלח ופלפל ממליץ על תוספת לימון בין הדג לנייר כסף ומצד שני מה שבא לך אצלי זה בצל. בצורה הזאת השמרים הנוזלים והדג לא מתייבש בכלל, תבלינים לפי הטעם האישי. כותרת: בעניין: מתכון לגומבר תגובה על ידי: Oz על ינואר 14, 2012, 23:47:56 PM שמתי בנייר כסף עם עגבניות פורסות עם חמאה שמן זית בזיליקום קוסברה פלפל שחור מלח גס
והרבה מאוד שום כ 10 שיניים שלמות ויצא מעדן הצעה שלי לדרך לשדרג את זה לפעם הבאה חצי כוס יין לבן טוב כותרת: בעניין: מתכון לגומבר תגובה על ידי: סקווידוויד על ינואר 15, 2012, 00:40:05 AM שמתי בנייר כסף עם עגבניות פורסות עם חמאה שמן זית בזיליקום קוסברה פלפל שחור מלח גס והרבה מאוד שום כ 10 שיניים שלמות ויצא מעדן הצעה שלי לדרך לשדרג את זה לפעם הבאה חצי כוס יין לבן טוב אם תפסתם באיזור הקישון או הנמל..... שימו הרבה נייר כסף ותרחיקו מאש גלויה, אה 169s; |