כותרת: בורי בורי בורי תגובה על ידי: דוד חיפה על יוני 26, 2016, 19:52:50 PM ימי הבורי הגדולים הגיעו
עד השנה תמיד דגתי עם בוס שני קרסים 11 החלטתי שאני אנסה השנה קפיץ אשמח לדעת איך אתם מחברים לחוט הראשי של הרולר שמים מצוף? שמים משקולת ולכל אלו שיקראו את המאמר קראתי אבל אשמח לדעת אם אתם דוחפים פיתה לתוך הקפיץ או ששמים בצק סמיך כותרת: בעניין: בורי בורי בורי תגובה על ידי: רועי כהן על יוני 26, 2016, 20:29:57 PM בתור כותב המאמר ;)
משקולת סביבל סיכה וקפיץ מספיגים לחם ופיתות במים ומקשים עם פירורי לחם (לחם יבש שמפוררים או לחם רגיל בבלנדר) או שמספיגים לחם במים במרקם המתאים איפה אתה דג אותם ? כותרת: בעניין: בורי בורי בורי תגובה על ידי: דוד חיפה על יוני 26, 2016, 21:22:58 PM מפרצים לי סלעים ומרינות
כותרת: בעניין: בורי בורי בורי תגובה על ידי: רועי כהן על יוני 26, 2016, 21:53:25 PM מעולה thumbUp;
הבנת את ההסבר שלי ואיך לעשות ? אולי אעשה סרטון הסברה בקרוב כותרת: בעניין: בורי בורי בורי תגובה על ידי: rafi על יוני 28, 2016, 04:04:22 AM לרועי יש תוצאות מוכחות עם הקפיץ...
אולי אעשה סרטון הסברה בקרוב רעיון מצוין... כותרת: בעניין: בורי בורי בורי תגובה על ידי: gaichuk על יוני 28, 2016, 07:17:30 AM קפיצים מיועדים לעבודה בקרקעית ולא עם מצוף.
למרות שקפיץ גדוש בבצק ישקע לקרקעית, רצוי להוסיף משקולת על מנת לעגן את הקפיץ למקום ולמנוע ממנו לטייל, בעיקר כשרוב הבצק נאכל או נופל מהקפיץ והמשקל יורד... |