כותרת: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: ADIR על יוני 21, 2016, 19:50:42 PM מה אתם מעדיפים לפיתיון
קלמארי או שרימפס? ואיפה כדי לקנות קפוא טרי? כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: צור. על יוני 21, 2016, 19:55:15 PM למה אתה מיעד את הפתיונות בוס , סרף , בולוס?
אילו דגים אתה מחפש? כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: gaichuk על יוני 21, 2016, 20:01:38 PM לא סובל גמברי :-\
אולי הדגים אוהבים אותו אבל כפיתיון הוא בעדיפות אחרונה אצלי... לא מחזיק על הקרס, לא מחזיק בלי קירור, לא מחזיק באכילות, לא מחזיק בים עובד... בשבילי, קלמארי thumbUp; מאיזה אזור אתה? כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: SHAYU** על יוני 21, 2016, 20:03:31 PM הוא בדיג חופי אז אני מנחש שלסרף..
בכל מקרה הטרכונים כבר נותנים את אותותיהם ככה שאני הייתי קופץ לחנות הדגים(הלא כשרה) הקרובה לביתך ומתחמש בפילה בורי לגומברים וקלמארי טרי לטרכונים, שים חתיכות נדיבות על קרס 2/0 לטרכונים ו4/0 לגומברים(תלוי בחברה ועדיף עם כבל) ויאללה למים. שי כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: Fish על יוני 22, 2016, 09:11:34 AM אין ספק שלעיתים הדגים מעדיפים גמברי על פני שאר הפתיונות,אך כמו שכתב גיא,לעיתים הוא לא עמיד מספיק טוב על הקרס.מה שאני נוהג לעשות,אני מקלף את כל הגמברי שאני קונה,משאיר רק את הבשר(מעיף ראש,מקלף את השריון,מוריד רגליים ואת המעיים-כל הג'אנק השחור שיוצא לו מהבטן),אח"כ אני פותח עיתונים לחצי,מסדר אותם יפה וסוגר עליהם את העיתון כמו ספר,כמה שעות המתנה,בין לבין פותח את העיתון ומגלגל את הגמברי,מחליף עיתונים כשהם רטובים לגמרי לעיתונים חדשים,אחרי שהם כבר יבשים ובקושי מפרישים מיצים אני מחלק אותם לקופסאות(קופסא ליציאת דיג-ככה נשמר במצב טוב ובלי יותר מדי הקפאות חוזרות ונשנות).מנסיוני,זה עדיין מאוד אטרקטיבי לדגים,מחזיק מעמד מעולה(אם תישאר חתיכה על הקרס,זה מחזיק כמו גומי ויש מצבים שאני נלחם בשביל להוריד חתיכה קטנה שישבה הרבה זמן על הקרס),במידה ונשאר מחזיר למקפיא-זה עדיין במצב טוב.בתכל'ס נשמע ארוך אבל התהליך מאוד פשוט וסתם חפרתי פה יותר מדי pidu;
עוד נקודה שחשובה לרובנו-הקלאמרי יותר חסכוני.כידוע,בחודשי החורף ניתן לתפוס סבידות וקלאמרי לבד(מה שלצערנו אי אפשר לעשות עם גמברי)לכן זה חוסך בעלויות. כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: ADIR על יוני 22, 2016, 09:19:25 AM למה אתה מיעד את הפתיונות בוס , סרף , בולוס? סרף אילו דגים אתה מחפש? שאלה איפה אתם ממליצים לקנות ? האם לדוגמה קפוא גם יעשה את העבודה? מה הטווח מחירים שאתם קונים? כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: mshark על יוני 22, 2016, 09:33:08 AM מהנסיון שלי מעדיף גמברי , זורק אותו למרחקים ארוכים לכן קושר אותו לפני עם חוט אלסטי.
הקשירה בהתחלה מעצבנת אבל אחרי כמה פעמים אורכת כמה שניות וזה שווה הרבה, הדגים הקטנים לא מצליחים לנגוס בגמברי והגדולים חייבים לבלוע. לגבי הגמברי ישנם כמה סוגים , הקריסטל (המובחר) יקר מאוד (אתמול בשוק מכרו ב200 ש"ח לקילו) לכן בדר"כ קונה את הטייגר הוא מגיע נקי בלי הראש (אבל עם שריון) לכן מקבלים יותר חתיכות פר חצי קילו (עולה בן 40-64 לקילו) בקיץ יש גמברי שנקרא גרדת (חתיכות ממש קטנות של גמברי) , בדר"כ תופר אותם ומוריד לבורות או משתמש בהם לאולטרה לייט . לגבי קלמרי לדעתי פחות אטרקטיבי לדגים שפחות מקילו אם כבר משתמש אז תופר אחד שלם. כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: רועי כהן על יוני 22, 2016, 10:12:19 AM שרימפס ללא ספק !
רק הבעיה איתו שרק במצב מסוים הוא עמיד על הקרס אפשר להמליח במלח גס או חוט אלסטי למרות שלא אוהב מעדיף אותו כמו שהוא כי גם ככה איתו מחפש קטנים יותר לרוב והם מתים עליו ! על חתיכה קטנה מאוד של גמברי נתפס לי דג של 2 קג , אבל אני מעריך שלפני זה נתפס סרגוס קטן..ועם קרס 7 קשורה וחוסר ניסיון של ממש עם מפלצות לא היה סיכוי להוציא אותו.. לא פעם דגתי שעות עם קלאמרי בלי לתפוס כלום (מכיר את זה שדייג נחמד הולך ומביא פיתיון ?) אז שנייה אחרי שהחלפתי תפסתי כשהשיא היה ממש סלט ים תיכוני בשעה שנשארה לי סרגוסים טרחונים מרמירים דניסים כחילות ומה לא.. וזה שהייתי שעות באותה נקודה בלי תפיסות כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: ADIR על יוני 22, 2016, 10:18:10 AM שרימפס ללא ספק ! קפוא ? טרי? מאיפה קונה?רק הבעיה איתו שרק במצב מסוים הוא עמיד על הקרס אפשר להמליח במלח גס או חוט אלסטי למרות שלא אוהב מעדיף אותו כמו שהוא כי גם ככה איתו מחפש קטנים יותר לרוב והם מתים עליו ! על חתיכה קטנה מאוד של גמברי נתפס לי דג של 2 קג , אבל אני מעריך שלפני זה נתפס סרגוס קטן..ועם קרס 7 קשורה וחוסר ניסיון של ממש עם מפלצות לא היה סיכוי להוציא אותו.. לא פעם דגתי שעות עם קלאמרי בלי לתפוס כלום (מכיר את זה שדייג נחמד הולך ומביא פיתיון ?) אז שנייה אחרי שהחלפתי תפסתי כשהשיא היה ממש סלט ים תיכוני בשעה שנשארה לי סרגוסים טרחונים מרמירים דניסים כחילות ומה לא.. וזה שהייתי שעות באותה נקודה בלי תפיסות כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: רועי כהן על יוני 22, 2016, 10:29:47 AM מעדיף טרי, קונה מחנות דייג ומקלף והכל בים שם קצת מים עד שאני מתארגן הוא כבר מפשיר..מדבר על קריסטל אדום לא מביא תוצאות אצלי חוץ מדג טועה פה ושם
לא הקפואים של טיב טעם שכבר מוכנים והכל שרימפס קריסטל טרי או קפוא כמו שהוא, אני מקלף עושה ככה מוריד ראש מכניס אולר מתחת לקליפה ומעביר אותו ככה שכל הקליפה יוצאת ואת הרגליים תולש..קוביות קטנות וזה מושלם ! לדגים גדולים משתמשים בשלמים..אישית לא ניסיתי כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: mshark על יוני 22, 2016, 12:19:28 PM שרימפס ללא ספק ! קפוא ? טרי? מאיפה קונה?רק הבעיה איתו שרק במצב מסוים הוא עמיד על הקרס אפשר להמליח במלח גס או חוט אלסטי למרות שלא אוהב מעדיף אותו כמו שהוא כי גם ככה איתו מחפש קטנים יותר לרוב והם מתים עליו ! על חתיכה קטנה מאוד של גמברי נתפס לי דג של 2 קג , אבל אני מעריך שלפני זה נתפס סרגוס קטן..ועם קרס 7 קשורה וחוסר ניסיון של ממש עם מפלצות לא היה סיכוי להוציא אותו.. לא פעם דגתי שעות עם קלאמרי בלי לתפוס כלום (מכיר את זה שדייג נחמד הולך ומביא פיתיון ?) אז שנייה אחרי שהחלפתי תפסתי כשהשיא היה ממש סלט ים תיכוני בשעה שנשארה לי סרגוסים טרחונים מרמירים דניסים כחילות ומה לא.. וזה שהייתי שעות באותה נקודה בלי תפיסות אני קונה טרי אבל אחרי זה מקפיא את זה, קונה בשוק הכרמל . כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: gaichuk על יוני 22, 2016, 12:27:38 PM אין ספק שלעיתים הדגים מעדיפים גמברי על פני שאר הפתיונות,אך כמו שכתב גיא,לעיתים הוא לא עמיד מספיק טוב על הקרס.מה שאני נוהג לעשות,אני מקלף את כל הגמברי שאני קונה,משאיר רק את הבשר(מעיף ראש,מקלף את השריון,מוריד רגליים ואת המעיים-כל הג'אנק השחור שיוצא לו מהבטן),אח"כ אני פותח עיתונים לחצי,מסדר אותם יפה וסוגר עליהם את העיתון כמו ספר,כמה שעות המתנה,בין לבין פותח את העיתון ומגלגל את הגמברי,מחליף עיתונים כשהם רטובים לגמרי לעיתונים חדשים,אחרי שהם כבר יבשים ובקושי מפרישים מיצים אני מחלק אותם לקופסאות(קופסא ליציאת דיג-ככה נשמר במצב טוב ובלי יותר מדי הקפאות חוזרות ונשנות).מנסיוני,זה עדיין מאוד אטרקטיבי לדגים,מחזיק מעמד מעולה(אם תישאר חתיכה על הקרס,זה מחזיק כמו גומי ויש מצבים שאני נלחם בשביל להוריד חתיכה קטנה שישבה הרבה זמן על הקרס),במידה ונשאר מחזיר למקפיא-זה עדיין במצב טוב.בתכל'ס נשמע ארוך אבל התהליך מאוד פשוט וסתם חפרתי פה יותר מדי pidu; עוד נקודה שחשובה לרובנו-הקלאמרי יותר חסכוני.כידוע,בחודשי החורף ניתן לתפוס סבידות וקלאמרי לבד(מה שלצערנו אי אפשר לעשות עם גמברי)לכן זה חוסך בעלויות. יש מצב שהשמטת פרט קטן בכול התיאור של התהליך? sml17; מלח ? shy2; כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: mshark על יוני 22, 2016, 12:34:40 PM דבר נוסף שאני עושה בתקופה האחרונה , הולך לים עם תיק ששומר על הקור (ממש קטן ולא קשיח) שם שם בלוק קרח עם כמה חתיכות גמברי, בתחילת הדייג מוציא להפשרה כמה חתיכות ואת השאר משאיר בתיק, ככה הגמברי נשאר קפוא לשימוש ביום דיג אחר.
כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: צחי.א על יוני 22, 2016, 13:46:11 PM אני מעדיף עבודה עם שרימפס קריסטל, בד"כ קונה מהשוק בעכו אבל רק כשמדובר בטרי ולא משהו שעמד כמה ימים, מוריד את הראש ואת הקצה של הזנב אבל לא מקלף את את השאר, אחאת בהפשרה יתפורא, לטרולוסים היו לי יותר הצלחות בקריסטל מאשר בקלמארי, בדרום דווקא עם קלמארי הולך יותר טוב
כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: Fish על יוני 22, 2016, 15:37:56 PM אין ספק שלעיתים הדגים מעדיפים גמברי על פני שאר הפתיונות,אך כמו שכתב גיא,לעיתים הוא לא עמיד מספיק טוב על הקרס.מה שאני נוהג לעשות,אני מקלף את כל הגמברי שאני קונה,משאיר רק את הבשר(מעיף ראש,מקלף את השריון,מוריד רגליים ואת המעיים-כל הג'אנק השחור שיוצא לו מהבטן),אח"כ אני פותח עיתונים לחצי,מסדר אותם יפה וסוגר עליהם את העיתון כמו ספר,כמה שעות המתנה,בין לבין פותח את העיתון ומגלגל את הגמברי,מחליף עיתונים כשהם רטובים לגמרי לעיתונים חדשים,אחרי שהם כבר יבשים ובקושי מפרישים מיצים אני מחלק אותם לקופסאות(קופסא ליציאת דיג-ככה נשמר במצב טוב ובלי יותר מדי הקפאות חוזרות ונשנות).מנסיוני,זה עדיין מאוד אטרקטיבי לדגים,מחזיק מעמד מעולה(אם תישאר חתיכה על הקרס,זה מחזיק כמו גומי ויש מצבים שאני נלחם בשביל להוריד חתיכה קטנה שישבה הרבה זמן על הקרס),במידה ונשאר מחזיר למקפיא-זה עדיין במצב טוב.בתכל'ס נשמע ארוך אבל התהליך מאוד פשוט וסתם חפרתי פה יותר מדי pidu; עוד נקודה שחשובה לרובנו-הקלאמרי יותר חסכוני.כידוע,בחודשי החורף ניתן לתפוס סבידות וקלאמרי לבד(מה שלצערנו אי אפשר לעשות עם גמברי)לכן זה חוסך בעלויות. יש מצב שהשמטת פרט קטן בכול התיאור של התהליך? sml17; מלח ? shy2; לא החסרתי דבר גיא,אני בכלל לא משתמש במלח כשאני מייבש את הגמברי.מספיק ערימת עיתונים טובה שתספוג את מיצי הגמברי(הולך אצלי חזק 7 ימים של ידיעות אחרונות חחח,בהחלט כמות מספקת של עיתון כשפותחים אותו בול באמצע ורואים את סיכות השדכן).כמובן שאני עושה את זה במקום מאוורר ומוצל-לא בשמש! כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: gaichuk על יוני 22, 2016, 15:49:02 PM אין ספק שלעיתים הדגים מעדיפים גמברי על פני שאר הפתיונות,אך כמו שכתב גיא,לעיתים הוא לא עמיד מספיק טוב על הקרס.מה שאני נוהג לעשות,אני מקלף את כל הגמברי שאני קונה,משאיר רק את הבשר(מעיף ראש,מקלף את השריון,מוריד רגליים ואת המעיים-כל הג'אנק השחור שיוצא לו מהבטן),אח"כ אני פותח עיתונים לחצי,מסדר אותם יפה וסוגר עליהם את העיתון כמו ספר,כמה שעות המתנה,בין לבין פותח את העיתון ומגלגל את הגמברי,מחליף עיתונים כשהם רטובים לגמרי לעיתונים חדשים,אחרי שהם כבר יבשים ובקושי מפרישים מיצים אני מחלק אותם לקופסאות(קופסא ליציאת דיג-ככה נשמר במצב טוב ובלי יותר מדי הקפאות חוזרות ונשנות).מנסיוני,זה עדיין מאוד אטרקטיבי לדגים,מחזיק מעמד מעולה(אם תישאר חתיכה על הקרס,זה מחזיק כמו גומי ויש מצבים שאני נלחם בשביל להוריד חתיכה קטנה שישבה הרבה זמן על הקרס),במידה ונשאר מחזיר למקפיא-זה עדיין במצב טוב.בתכל'ס נשמע ארוך אבל התהליך מאוד פשוט וסתם חפרתי פה יותר מדי pidu; עוד נקודה שחשובה לרובנו-הקלאמרי יותר חסכוני.כידוע,בחודשי החורף ניתן לתפוס סבידות וקלאמרי לבד(מה שלצערנו אי אפשר לעשות עם גמברי)לכן זה חוסך בעלויות. יש מצב שהשמטת פרט קטן בכול התיאור של התהליך? sml17; מלח ? shy2; לא החסרתי דבר גיא,אני בכלל לא משתמש במלח כשאני מייבש את הגמברי.מספיק ערימת עיתונים טובה שתספוג את מיצי הגמברי(הולך אצלי חזק 7 ימים של ידיעות אחרונות חחח,בהחלט כמות מספקת של עיתון כשפותחים אותו בול באמצע ורואים את סיכות השדכן).כמובן שאני עושה את זה במקום מאוורר ומוצל-לא בשמש! וואלה ?? :o ככה? בלי מלח ובלי כלום?? רק ייבוש? 169s; כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: yoelsh על יוני 22, 2016, 17:43:50 PM אין ספק שלעיתים הדגים מעדיפים גמברי על פני שאר הפתיונות,אך כמו שכתב גיא,לעיתים הוא לא עמיד מספיק טוב על הקרס.מה שאני נוהג לעשות,אני מקלף את כל הגמברי שאני קונה,משאיר רק את הבשר(מעיף ראש,מקלף את השריון,מוריד רגליים ואת המעיים-כל הג'אנק השחור שיוצא לו מהבטן),אח"כ אני פותח עיתונים לחצי,מסדר אותם יפה וסוגר עליהם את העיתון כמו ספר,כמה שעות המתנה,בין לבין פותח את העיתון ומגלגל את הגמברי,מחליף עיתונים כשהם רטובים לגמרי לעיתונים חדשים,אחרי שהם כבר יבשים ובקושי מפרישים מיצים אני מחלק אותם לקופסאות(קופסא ליציאת דיג-ככה נשמר במצב טוב ובלי יותר מדי הקפאות חוזרות ונשנות).מנסיוני,זה עדיין מאוד אטרקטיבי לדגים,מחזיק מעמד מעולה(אם תישאר חתיכה על הקרס,זה מחזיק כמו גומי ויש מצבים שאני נלחם בשביל להוריד חתיכה קטנה שישבה הרבה זמן על הקרס),במידה ונשאר מחזיר למקפיא-זה עדיין במצב טוב.בתכל'ס נשמע ארוך אבל התהליך מאוד פשוט וסתם חפרתי פה יותר מדי pidu; עוד נקודה שחשובה לרובנו-הקלאמרי יותר חסכוני.כידוע,בחודשי החורף ניתן לתפוס סבידות וקלאמרי לבד(מה שלצערנו אי אפשר לעשות עם גמברי)לכן זה חוסך בעלויות. יש מצב שהשמטת פרט קטן בכול התיאור של התהליך? sml17; מלח ? shy2; לא החסרתי דבר גיא,אני בכלל לא משתמש במלח כשאני מייבש את הגמברי.מספיק ערימת עיתונים טובה שתספוג את מיצי הגמברי(הולך אצלי חזק 7 ימים של ידיעות אחרונות חחח,בהחלט כמות מספקת של עיתון כשפותחים אותו בול באמצע ורואים את סיכות השדכן).כמובן שאני עושה את זה במקום מאוורר ומוצל-לא בשמש! וואלה ?? :o ככה? בלי מלח ובלי כלום?? רק ייבוש? 169s; לרוב עובד עם גומברי קריסטל , ועף פעם לא המלחתי הנחה לפרק זמן באוויר הצח עוסה את העבודה פלוס חוט הלסטי באת הדייג ואתה מסודר כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: Fish על יוני 22, 2016, 21:48:58 PM אין ספק שלעיתים הדגים מעדיפים גמברי על פני שאר הפתיונות,אך כמו שכתב גיא,לעיתים הוא לא עמיד מספיק טוב על הקרס.מה שאני נוהג לעשות,אני מקלף את כל הגמברי שאני קונה,משאיר רק את הבשר(מעיף ראש,מקלף את השריון,מוריד רגליים ואת המעיים-כל הג'אנק השחור שיוצא לו מהבטן),אח"כ אני פותח עיתונים לחצי,מסדר אותם יפה וסוגר עליהם את העיתון כמו ספר,כמה שעות המתנה,בין לבין פותח את העיתון ומגלגל את הגמברי,מחליף עיתונים כשהם רטובים לגמרי לעיתונים חדשים,אחרי שהם כבר יבשים ובקושי מפרישים מיצים אני מחלק אותם לקופסאות(קופסא ליציאת דיג-ככה נשמר במצב טוב ובלי יותר מדי הקפאות חוזרות ונשנות).מנסיוני,זה עדיין מאוד אטרקטיבי לדגים,מחזיק מעמד מעולה(אם תישאר חתיכה על הקרס,זה מחזיק כמו גומי ויש מצבים שאני נלחם בשביל להוריד חתיכה קטנה שישבה הרבה זמן על הקרס),במידה ונשאר מחזיר למקפיא-זה עדיין במצב טוב.בתכל'ס נשמע ארוך אבל התהליך מאוד פשוט וסתם חפרתי פה יותר מדי pidu; עוד נקודה שחשובה לרובנו-הקלאמרי יותר חסכוני.כידוע,בחודשי החורף ניתן לתפוס סבידות וקלאמרי לבד(מה שלצערנו אי אפשר לעשות עם גמברי)לכן זה חוסך בעלויות. יש מצב שהשמטת פרט קטן בכול התיאור של התהליך? sml17; מלח ? shy2; לא החסרתי דבר גיא,אני בכלל לא משתמש במלח כשאני מייבש את הגמברי.מספיק ערימת עיתונים טובה שתספוג את מיצי הגמברי(הולך אצלי חזק 7 ימים של ידיעות אחרונות חחח,בהחלט כמות מספקת של עיתון כשפותחים אותו בול באמצע ורואים את סיכות השדכן).כמובן שאני עושה את זה במקום מאוורר ומוצל-לא בשמש! וואלה ?? :o ככה? בלי מלח ובלי כלום?? רק ייבוש? 169s; אכן כן חבר.כל עוד אני מחכה שהגמברי יפסיק להפריש נוזלים(פשוט אחרי שמחליפים עיתונים אז כבר נראה בבירור שלמעט ה"חותמת" הקטנה שמשאיר הגמברי על העיתון,פשוט מחלק למנות ויאללה למקפיא.המלחה אני עושה רק עם סקומברי בחורף ופילה בורי. כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: Fish על יוני 22, 2016, 21:52:37 PM אחד הדברים החשובים כל פרק זמן לגלגל את הגמברי בעיתון-אני עובר אחד אחד,שכל הצדדים שלו ייתייבשו בצורה יפה.ברגע שפתחנו את העיתון,סידרנו אותם בפנים וסגרנו את העיתון,העיתון סופג את המיצים גם מתחתי הגמברי וגם מעליו.
כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: gaichuk על יוני 23, 2016, 10:54:43 AM אחד הדברים החשובים כל פרק זמן לגלגל את הגמברי בעיתון-אני עובר אחד אחד,שכל הצדדים שלו ייתייבשו בצורה יפה.ברגע שפתחנו את העיתון,סידרנו אותם בפנים וסגרנו את העיתון,העיתון סופג את המיצים גם מתחתי הגמברי וגם מעליו. תודה על ההסבר thumbUp; האמת, הופתעתי sml45; כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: יוסי1983 על יוני 23, 2016, 15:46:27 PM אני אישית אוהב לדוג עם קלמר אבל הולך עם תולעים סבידה וגמברי
את הגמברי אני ממליח ומוצאי לאויר בתוך מסננת שכל המים יצאו וירדו ממנו ככה במשך יומים שלוש ובערב מכניס אותו הוא מגיע למצב של מסטיק ולא נופל מהקרס כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: Fish על יוני 23, 2016, 16:41:53 PM אחד הדברים החשובים כל פרק זמן לגלגל את הגמברי בעיתון-אני עובר אחד אחד,שכל הצדדים שלו ייתייבשו בצורה יפה.ברגע שפתחנו את העיתון,סידרנו אותם בפנים וסגרנו את העיתון,העיתון סופג את המיצים גם מתחתי הגמברי וגם מעליו. תודה על ההסבר thumbUp; האמת, הופתעתי sml45; בכיף אחי! כותרת: בעניין: קלמארי או שרימפס תגובה על ידי: shay 38 על יוני 24, 2016, 22:10:27 PM היי אני מעדיף תמיד קלאמרי ....או פילה של דג (עדיפות לבורי) t39 t39 t39
|