כותרת: טרכון טעים בטיגון? תגובה על ידי: אופק ביטון על אפריל 16, 2016, 07:17:34 AM הוא יוצא יבש?
ולפלט אותו? Sent from my iPhone using Tapatalk כותרת: בעניין: טרכון טעים בטיגון? תגובה על ידי: shragam על אפריל 17, 2016, 18:39:40 PM טרחונים קטנים בטיגון עדין יוצאים בסדר.
הגדולים מתיבשים. עדיף לפלט ולהקפיץ נתחים שלו או לאכול חי בסביצ'ה או משהו בסגנון. כותרת: בעניין: טרכון טעים בטיגון? תגובה על ידי: רהב אליהו על מאי 18, 2016, 16:25:20 PM יש עוד שאותה יכירו מי שהיה פעם איש ים/ איש נמל... לצורך המנה הזו לא צריך כלום
לקחת את הטרכון ישר מהים בלי לנקות קשקשים ובלי לפתוח בטן ולהניע על מנגל פחם שכדאי לזרוק גם כמה חתיכות עץ רטובות שיעשו לו אפקט מעושן. מכיוון שלא מורידים לו את העור והבטן סגורה הדג יטפטף לכם שומן ויעשה ריח מטורף שכל השכונה תבוא לראות מה המהומה. והטעם שלו מטורף.. הקיבה של הדג מצתמקת..העור יותר כמו נייר כסף והבשר שלו עסיסי ומתקתק ברמות mad3; mad3; pidu; pidu; כותרת: בעניין: טרכון טעים בטיגון? תגובה על ידי: דוד חיפה על מאי 18, 2016, 16:28:43 PM יש עוד שאותה יכירו מי שהיה פעם איש ים/ איש נמל... לצורך המנה הזו לא צריך כלום אם אני אשים אותו על מנגל אחרי שהוצאתי לו את הבטן זה יעבוד?לקחת את הטרכון ישר מהים בלי לנקות קשקשים ובלי לפתוח בטן ולהניע על מנגל פחם שכדאי לזרוק גם כמה חתיכות עץ רטובות שיעשו לו אפקט מעושן. מכיוון שלא מורידים לו את העור והבטן סגורה הדג יטפטף לכם שומן ויעשה ריח מטורף שכל השכונה תבוא לראות מה המהומה. והטעם שלו מטורף.. הקיבה של הדג מצתמקת..העור יותר כמו נייר כסף והבשר שלו עסיסי ומתקתק ברמות mad3; mad3; pidu; pidu; כותרת: בעניין: טרכון טעים בטיגון? תגובה על ידי: dovdov על מאי 19, 2016, 02:13:20 AM לא יודע בקשר ללהשאיר בטן ולהכין לא נראה לי טוב יכול לגרום לטעמי לוואי.
בכללי כדי לקבל הכי טוב מדגים בכלל ומטורפים בפרט זה לנקז דם יש אחרי ההוצאה מהמים ולהכניס לקירור. כותרת: בעניין: טרכון טעים בטיגון? תגובה על ידי: rafi על יוני 21, 2016, 14:09:55 PM יש עוד שאותה יכירו מי שהיה פעם איש ים/ איש נמל... לצורך המנה הזו לא צריך כלום לקחת את הטרכון ישר מהים בלי לנקות קשקשים ובלי לפתוח בטן ולהניע על מנגל פחם שכדאי לזרוק גם כמה חתיכות עץ רטובות שיעשו לו אפקט מעושן. מכיוון שלא מורידים לו את העור והבטן סגורה הדג יטפטף לכם שומן ויעשה ריח מטורף שכל השכונה תבוא לראות מה המהומה. והטעם שלו מטורף.. הקיבה של הדג מצתמקת..העור יותר כמו נייר כסף והבשר שלו עסיסי ומתקתק ברמות mad3; mad3; pidu; pidu; אני מבין שניסית רהב? כיס המרה לא פיזר מרירות בבשר הדג? טרחונים קטנים בטיגון עדין יוצאים בסדר. הגדולים מתיבשים. עדיף לפלט ולהקפיץ נתחים שלו או לאכול חי בסביצ'ה או משהו בסגנון. דעתי זהה... ואם טיגון של טרחון גדול - אז לפלט ולתת צריבה (טיגון קצרצר) על פילה חתוך דק... כותרת: בעניין: טרכון טעים בטיגון? תגובה על ידי: (אלון) על יוני 21, 2016, 17:16:51 PM יש עוד שאותה יכירו מי שהיה פעם איש ים/ איש נמל... לצורך המנה הזו לא צריך כלום לקחת את הטרכון ישר מהים בלי לנקות קשקשים ובלי לפתוח בטן ולהניע על מנגל פחם שכדאי לזרוק גם כמה חתיכות עץ רטובות שיעשו לו אפקט מעושן. מכיוון שלא מורידים לו את העור והבטן סגורה הדג יטפטף לכם שומן ויעשה ריח מטורף שכל השכונה תבוא לראות מה המהומה. והטעם שלו מטורף.. הקיבה של הדג מצתמקת..העור יותר כמו נייר כסף והבשר שלו עסיסי ומתקתק ברמות mad3; mad3; pidu; pidu; אני מבין שניסית רהב? כיס המרה לא פיזר מרירות בבשר הדג? טרחונים קטנים בטיגון עדין יוצאים בסדר. הגדולים מתיבשים. עדיף לפלט ולהקפיץ נתחים שלו או לאכול חי בסביצ'ה או משהו בסגנון. דעתי זהה... ואם טיגון של טרחון גדול - אז לפלט ולתת צריבה (טיגון קצרצר) על פילה חתוך דק... מנסיון שלי טרכונים גדולים דווקא יצאו מעולה בחריימה לחתוך לפרוסות יחסית עבות ולשים ברוטב אבל יש פה דגש אחד מאוד מאוד גדול ומכריע את הדג יש להכניס לרוטב כשהרוטב כבר מוכן יש לתת לדג להתבשל ברוטב למשך דקה אחת בדיוק על השעון ולכבות את הגז אחרת הדג הופך להיות סוליה |