כותרת: אמינו דבש תגובה על ידי: yaniro על אפריל 05, 2016, 10:25:35 AM שלום חברים!!!
איפה אני יכול להשיג משרה לגרעיני תירס? דובר פה על אמינו דבש ואשמח להכיר עוד חומרים והיכן להשיג. תודה ויום נעים. כותרת: בעניין: אמינו דבש תגובה על ידי: Serg.konsta על אפריל 05, 2016, 12:37:36 PM הכוונה באמינו דבש היא ל- Carp Zoom - Amino dip - honey
ניתן להשיג בחנויות דיג בארץ.. ebay, או בקישור: הזה (http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/carp-zoom-amino-dip-a248-p1878-k11422.html). כותרת: בעניין: אמינו דבש תגובה על ידי: gaichuk על אפריל 07, 2016, 13:52:54 PM הי יניר
הסבר איפה ניתן להשיג את האמינו דבש קיבלת אבל אני רוצה להציע לך לנסות עוד משהו. וניל. תמצית וניל לבישול בבקבוקון קטן שעולה 4 ש"ח הביא קרפיונים יפים מאד... בנוסף יש דיפים מכול הצבעים והריחות והטעמים שאתה מעלה בדעתך. אין לזה סוף אבל אני מציע שתתקבע על כמה מסוימים וזהו. כותרת: בעניין: אמינו דבש תגובה על ידי: Serg.konsta על אפריל 10, 2016, 13:45:57 PM בואו נפתח את הדיון עוד קצת..
לקחנו בקבוק וניל, גרעיני תירס מבושלים שהגיעו מתערובת לציפורים ׁ(כי כל השאר יורדים בקלות מהקרסים) שמנו את התירס בדיפ וניל מהסופר המקומי שלנו.. מכאן השאלה, אני אישית השרתי אותו במים ואותו אמינו דבש, אבל אחרי כמה שבועות הנוזל מתחיל לספוג דברים גם מהתירס ואני חושש שהוא יכול להתקלקל ככה לאט לאט.. יש שיטות מיוחדות? כותרת: בעניין: אמינו דבש תגובה על ידי: gaichuk על אפריל 10, 2016, 14:09:30 PM בואו נפתח את הדיון עוד קצת.. לקחנו בקבוק וניל, גרעיני תירס מבושלים שהגיעו מתערובת לציפורים ׁ(כי כל השאר יורדים בקלות מהקרסים) שמנו את התירס בדיפ וניל מהסופר המקומי שלנו.. מכאן השאלה, אני אישית השרתי אותו במים ואותו אמינו דבש, אבל אחרי כמה שבועות הנוזל מתחיל לספוג דברים גם מהתירס ואני חושש שהוא יכול להתקלקל ככה לאט לאט.. יש שיטות מיוחדות? תוכל להבהיר לגבי "כל השאר יורדים בקלות מהקרסים" ? sml17; התירס הזה מיועד לשימוש עם HAIR RIG ואל לנעיצה על קרס... לגבי אופן ההכנה, את התירס היבש מרתיחים במים רותחים עד שהוא מתרכך מספיק לנעיצה עם המחט של הבוייליס. כשהוא הופך להיות תפוח ומבריק וניתן לנעוץ דרכו את המחט, מוציאים מסיר הבישול בעזרת מסננת ומייבשים בממים עודפים. אישית אני מפזר על חצי מגבת , מכסה עם החצי השני לספיגה מהירה ואז נותן לו לנוח עד שיתקרר. את התירס הקר מכניסים לדיפ וזהו. עם הזמן התירס "מזיע" מים נוספים וסופח את הדיפ. המים שמופרשים ממנו מתערבבים בדיפ ומדללים אותו אבל זה לא אמור להפריע והדיפ יכול להחזיק חודשים ארוכים ואפילו יותר במקרה של תירס יבש יחסית או טייגר נאטס. בוניל אתה יכול להחזיק תירס וטייגר נאטס לטווח ארוך מאאאאאאאאאאד......................................... כותרת: בעניין: אמינו דבש תגובה על ידי: Serg.konsta על אפריל 10, 2016, 16:12:44 PM בואו נפתח את הדיון עוד קצת.. לקחנו בקבוק וניל, גרעיני תירס מבושלים שהגיעו מתערובת לציפורים ׁ(כי כל השאר יורדים בקלות מהקרסים) שמנו את התירס בדיפ וניל מהסופר המקומי שלנו.. מכאן השאלה, אני אישית השרתי אותו במים ואותו אמינו דבש, אבל אחרי כמה שבועות הנוזל מתחיל לספוג דברים גם מהתירס ואני חושש שהוא יכול להתקלקל ככה לאט לאט.. יש שיטות מיוחדות? תוכל להבהיר לגבי "כל השאר יורדים בקלות מהקרסים" ? sml17; התירס הזה מיועד לשימוש עם HAIR RIG ואל לנעיצה על קרס... לגבי אופן ההכנה, את התירס היבש מרתיחים במים רותחים עד שהוא מתרכך מספיק לנעיצה עם המחט של הבוייליס. כשהוא הופך להיות תפוח ומבריק וניתן לנעוץ דרכו את המחט, מוציאים מסיר הבישול בעזרת מסננת ומייבשים בממים עודפים. אישית אני מפזר על חצי מגבת , מכסה עם החצי השני לספיגה מהירה ואז נותן לו לנוח עד שיתקרר. את התירס הקר מכניסים לדיפ וזהו. עם הזמן התירס "מזיע" מים נוספים וסופח את הדיפ. המים שמופרשים ממנו מתערבבים בדיפ ומדללים אותו אבל זה לא אמור להפריע והדיפ יכול להחזיק חודשים ארוכים ואפילו יותר במקרה של תירס יבש יחסית או טייגר נאטס. בוניל אתה יכול להחזיק תירס וטייגר נאטס לטווח ארוך מאאאאאאאאאאד......................................... בכל השאר התכוונתי לתירס משימורים, תירס קנוי מושרה לדיג, תירס מקלח (יורד בקלות, בינוני, טוב יותר - בהתאמה לסדר הפירוט) הם כולם יורדים מהר גם מקרס וגם משערה.. בעיקר בגלל דגיגונים קטנים ומציקים שמורידים אותם בנגיסות קטנות. שמתי לב שתירס מתערובת יבשה הוא הכי עמיד, ממה שאני מכיר לפחות.. במקרה שלי כנראה הנוזלים שהוא מפריש באמת הם אלו שהפכו קצת את הדיפ למין עיסה.. אם זה לא מקלקל אותו - מצוין! yahoo: כותרת: בעניין: אמינו דבש תגובה על ידי: gaichuk על אפריל 10, 2016, 17:51:37 PM בואו נפתח את הדיון עוד קצת.. לקחנו בקבוק וניל, גרעיני תירס מבושלים שהגיעו מתערובת לציפורים ׁ(כי כל השאר יורדים בקלות מהקרסים) שמנו את התירס בדיפ וניל מהסופר המקומי שלנו.. מכאן השאלה, אני אישית השרתי אותו במים ואותו אמינו דבש, אבל אחרי כמה שבועות הנוזל מתחיל לספוג דברים גם מהתירס ואני חושש שהוא יכול להתקלקל ככה לאט לאט.. יש שיטות מיוחדות? תוכל להבהיר לגבי "כל השאר יורדים בקלות מהקרסים" ? sml17; התירס הזה מיועד לשימוש עם HAIR RIG ואל לנעיצה על קרס... לגבי אופן ההכנה, את התירס היבש מרתיחים במים רותחים עד שהוא מתרכך מספיק לנעיצה עם המחט של הבוייליס. כשהוא הופך להיות תפוח ומבריק וניתן לנעוץ דרכו את המחט, מוציאים מסיר הבישול בעזרת מסננת ומייבשים בממים עודפים. אישית אני מפזר על חצי מגבת , מכסה עם החצי השני לספיגה מהירה ואז נותן לו לנוח עד שיתקרר. את התירס הקר מכניסים לדיפ וזהו. עם הזמן התירס "מזיע" מים נוספים וסופח את הדיפ. המים שמופרשים ממנו מתערבבים בדיפ ומדללים אותו אבל זה לא אמור להפריע והדיפ יכול להחזיק חודשים ארוכים ואפילו יותר במקרה של תירס יבש יחסית או טייגר נאטס. בוניל אתה יכול להחזיק תירס וטייגר נאטס לטווח ארוך מאאאאאאאאאאד......................................... בכל השאר התכוונתי לתירס משימורים, תירס קנוי מושרה לדיג, תירס מקלח (יורד בקלות, בינוני, טוב יותר - בהתאמה לסדר הפירוט) הם כולם יורדים מהר גם מקרס וגם משערה.. בעיקר בגלל דגיגונים קטנים ומציקים שמורידים אותם בנגיסות קטנות. שמתי לב שתירס מתערובת יבשה הוא הכי עמיד, ממה שאני מכיר לפחות.. במקרה שלי כנראה הנוזלים שהוא מפריש באמת הם אלו שהפכו קצת את הדיפ למין עיסה.. אם זה לא מקלקל אותו - מצוין! yahoo: את רוב התירסים שעבדתי איתם למעט התירס הענק בצנצנות, הורדתי מקלחים של תירס שייבשתי עד שהם התפרקו בקלות. את הגרעינים היבשים הרתחתי עד שתפחו והבריקו ואז ייבשתי לשעה והכנסתי לקופסאות קטנות עם דיפים. בתכלס, אם הדיפ שומר על הריח שלו, זה לא משנה אם הוא נוזלי, צמיגי או משנה צבע ... כול עוד הוא לא נהיה מעופש ומסריח מריקבון, הוא בסדר thumbUp; כותרת: בעניין: אמינו דבש תגובה על ידי: yaniro על אפריל 13, 2016, 07:31:34 AM וואוו !!!!
תודה אנשים יקרים, לא תיארתי לעצמי שהנושא יעורר כזה דיון מפורט ורציני. תודה וכל הכבוד לכם, כיף להיות חלק מקהילת דייג כזאת פורה ומפרה. יום נעים לכם. |