כותרת: שאלה למכיני התערובות לקרפיונים תגובה על ידי: Serg.konsta על מרץ 03, 2016, 17:15:22 PM חבר'ה,
רציתי לשאול לגבי שלושה סוגי המרכיבים - קנאביס, תירס, טייגרנאטס. את שלושתם צריך לבשל כמובן. השאלה היא אם אני משרה אותם לאחר הבישול במים / תמצית כלשהי.. האם הם לא ירקבו לאט לאט? אני מאמין שהזרעים והאגוזים פחות.. אבל התירס בסופו של דבר הוא... תירס. מנסיונכם, האם ניתן להשרות אותם לאחר הבישול ולכמה זמן? כותרת: בעניין: שאלה למכיני התערובות לקרפיונים תגובה על ידי: gaichuk על מרץ 08, 2016, 08:11:47 AM קצת סדר.
גרעיני הקנאביס מגיעים לחנויות כשהם כבר עברו הרתחה, השרייה וכו'. במצב טבעי, יבש, הם לא יישארו במקום ברגע שיתנתקו מהתערובת ויעלו לפני המים והאפקט ייהרס. טייגר נאטס שמגיעים בחבילות הגדולות (3 ק"ג) כבר עברו חליטה ומוכנים לשימוש. למעשה, 99% ממוצרי הטייגר נאטס לדיג כבר עברו בישול/השרייה/חליטה וטייגר נאטס במצב טרי קשים מאד להשגה. תירס בהמות או תירס לזריעה, זה תירס יבש מאד שבקושי מפריש ריח ויש לו כושר ספיגה אפסי ולכן אותו צריך לבשל לפני השימוש בכדי להגביר את האפקטיביות שלו. אני מחזיק במקרר תירס (גדול ורגיל) וטייגר נאטס במשך תקופה ארוכה מאד (מעל שנה) ואין בעיה. אגב, ה"אגוזים" הם למעשה פקעות ולכן הסיכוי שהם ירקבו גדול מאשר שגרעיני התירס יירקבו secret.gif כותרת: בעניין: שאלה למכיני התערובות לקרפיונים תגובה על ידי: Serg.konsta על מרץ 08, 2016, 21:07:20 PM גאיצ'וק תודה על התשובה המפורטת..
אני כנראה רכשתי את אותו 1% של פקעות אגוז הנמר שלא מבושלים עדיין (אם זאת פקעת, למה יש לאגוזים האלו פין קטנצ'יק מלמעלה? זה מאוד מזכיר פרי... אגוז..) אני אקרא על זה)) - קראתי.. בהחלט פקעות. חתיכת סיפור לאסוף אותם, בגלל זה הם יקרים בטח בכל מקרה את זרעי הקנאביס שבישלתי לא מזמן ערבבתי בשמן hemp ושמתי במקפיא למקרה חירום... עכשיו כשקראתי את התשובה שלך (והטייגרנאטס בינתיים סופגים נוזלים) אני מנסה להבין אם עדיף לשמור אותם במקרר או במקפיא.. כמובן שאת התירס גם. רק בשביל להסיר ספק, אתה מחזיק אותם לא במקפיא? (לפעמים אנשים אומרים מקרר ומתכוונים למקפיא ashamed0005:) כותרת: בעניין: שאלה למכיני התערובות לקרפיונים תגובה על ידי: itamar26 על מרץ 09, 2016, 17:33:04 PM גיא ענה לך על כל מה שרצית אני רק יוסיף שכל הטייגר נאטס שנמצאים בארץ הם עברו תהליך עיקור (בישול בטמפ' גובהה, או הקפאה).
מדינת ישראל (משרד החקלאות) לא מאפשרת הכנסה של טייגר נאטס טרי לארץ עקב סכנת התפשטות מפני שזה פקעת פולשנית שיכולה להחריב שדות. כך שגם אלו היבשים שיש אצלך הם לא טריים הם פשוט מיובשים ואותם צריך לבשל כמה שעות. לגבי השאר גיאצ'וק כבר ענה give_rose; כותרת: בעניין: שאלה למכיני התערובות לקרפיונים תגובה על ידי: gaichuk על מרץ 10, 2016, 09:31:38 AM גאיצ'וק תודה על התשובה המפורטת.. אני כנראה רכשתי את אותו 1% של פקעות אגוז הנמר שלא מבושלים עדיין (אם זאת פקעת, למה יש לאגוזים האלו פין קטנצ'יק מלמעלה? זה מאוד מזכיר פרי... אגוז..) אני אקרא על זה)) - קראתי.. בהחלט פקעות. חתיכת סיפור לאסוף אותם, בגלל זה הם יקרים בטח בכל מקרה את זרעי הקנאביס שבישלתי לא מזמן ערבבתי בשמן hemp ושמתי במקפיא למקרה חירום... עכשיו כשקראתי את התשובה שלך (והטייגרנאטס בינתיים סופגים נוזלים) אני מנסה להבין אם עדיף לשמור אותם במקרר או במקפיא.. כמובן שאת התירס גם. רק בשביל להסיר ספק, אתה מחזיק אותם לא במקפיא? (לפעמים אנשים אומרים מקרר ומתכוונים למקפיא ashamed0005:) במקרר... כותרת: בעניין: שאלה למכיני התערובות לקרפיונים תגובה על ידי: Serg.konsta על מרץ 10, 2016, 09:49:08 AM תודה רבה, חברים!))
כותרת: בעניין: שאלה למכיני התערובות לקרפיונים תגובה על ידי: rafi על מרץ 16, 2016, 12:11:20 PM קצת סדר. גרעיני הקנאביס מגיעים לחנויות כשהם כבר עברו הרתחה, השרייה וכו'. במצב טבעי, יבש, הם לא יישארו במקום ברגע שיתנתקו מהתערובת ויעלו לפני המים והאפקט ייהרס. טייגר נאטס שמגיעים בחבילות הגדולות (3 ק"ג) כבר עברו חליטה ומוכנים לשימוש. למעשה, 99% ממוצרי הטייגר נאטס לדיג כבר עברו בישול/השרייה/חליטה וטייגר נאטס במצב טרי קשים מאד להשגה. תירס בהמות או תירס לזריעה, זה תירס יבש מאד שבקושי מפריש ריח ויש לו כושר ספיגה אפסי ולכן אותו צריך לבשל לפני השימוש בכדי להגביר את האפקטיביות שלו. אני מחזיק במקרר תירס (גדול ורגיל) וטייגר נאטס במשך תקופה ארוכה מאד (מעל שנה) ואין בעיה. אגב, ה"אגוזים" הם למעשה פקעות ולכן הסיכוי שהם ירקבו גדול מאשר שגרעיני התירס יירקבו secret.gif דוקטור גיאצוק לענייני קרפיונים... t39 |