כותרת: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: דודופיש על אוגוסט 11, 2015, 19:53:28 PM שלום חברים יקרים! shake2;
שמח לבשר כי השתדרגתי וקניתי פישפיינדר ואף נכנסתי לעומקים מכובדים בעזרתו של יוסי אסולין האח! sml8; לאחרונה רכשתי כמה מדאים יפים וטובים מהאיביי וחיכיתי להם חודש עד שהגיעו. הלכנו בהתלהבות לנקודה החדשה וניסינו אותם. פתאום !!נקירה! ואז הלך המתח והחוט חזר ללא מדאי! דבר שחזר על עצמו כמה פעמים וגרם לי להתעזבן ולתעב את הדג המגעיל והמעצבן הזה שנקרא אבונפחה! רציתי את עזרתכם בעניין ולשאול מה ניתם לעשות? האם לשים קבל מתכת ישירות למדאי? האם זה יעיל ולא מפחיד את הדגים. או שמא להשתמש בשוקלידר עבה ועד כמה עבה? עוד עצות בעניין.. עזרתכם חשובה ואני מודה מראש no1@ כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: rafi על אוגוסט 12, 2015, 21:25:24 PM דודו,
להערכתי זה פלמידות ולא אבונפחות..... אצלנו בצפון יש ערימות של אבונפחות - לא זוכר שלקחו מדאים... הם חותכים דווקא את הקרסים, אך ככלל אינם נוגסים במוביל - אלא אם בדרום יש להם הרגלים שונים... לא מכיר מי ששם כבל על מדאי, ככלל כבל אכן מרתיע דגים... חוט עבה ממש לא נראה לי מתאים - וממילא לא יעמוד מול שיני האבונפחות.... חוט עבה גם יפגע לדעתי בתנועת המדאי ויפחית אכילות... אתה בפלונטר... sml17; כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: דודופיש על אוגוסט 13, 2015, 08:46:08 AM תודה רבה רפי. עכשיו שאני חושב על זה ייתכן שזה פלמידות. היה תנועה ערה של טונות לידינו.
ובכל אופן.... נגיד כשאתה הולך לדוג פלמידה עם ג׳יג מה אתה עושה נגד התופעה? כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: UZIK על אוגוסט 13, 2015, 09:34:29 AM אני מוסיף כבל למדאי
ושוחט את האבו קקות האלו עוזי כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: יעקב רז על אוגוסט 13, 2015, 13:37:09 PM אני מוסיף כבל למדאי thumbUp;ושוחט את האבו קקות האלו עוזי כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: דודופיש על אוגוסט 13, 2015, 22:15:09 PM תודה עוזי!!!
כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: ronenmoa על אוגוסט 14, 2015, 12:25:21 PM האמת שעם מדאי מעולם לא עבדתי עם כבל
רק שוק ליידר ...אבל לאחרונה כמה פעמים שחותכים לי נקי את המדאי אנסה לחבר וואיר ואעדכן אם יש ירידה בתקיפות כותרת: בעניין: תגובה על ידי: jacob72 על אוגוסט 15, 2015, 21:25:35 PM אתם בטוחים שפלמידה נוגסת מעל המאדי?
אני לא בטוח Sent from my SM-N9005 using Tapatalk כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: דודופיש על אוגוסט 16, 2015, 21:06:11 PM תגידו ... גם טונה שחורה מסוגלת לחתוך 0.50 ניילון?
כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: cargo plan על אוגוסט 16, 2015, 21:09:14 PM תגידו ... גם טונה שחורה מסוגלת לחתוך 0.50 ניילון? היא נולדה לרוץ ...לא לנשוך , אין מצב לחיתוך . גם עם חוטים דקים יותר . כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: AviramLevi על אוגוסט 24, 2015, 17:57:37 PM טונה שחורה יש לה שיניים קטנות אמנם אבל חדות, אם השוק לידר יכנס לה בין השיניים מהמתח קיימת אפשרות לחיתוך
פלמידה הולכת על הראש והמון פעמים מפספסת את הגיג וחותכת את השוק אני אישית לא משתמש בכבל, אני משתמש בשוק לידר פלאורוקרבון 0.80 כותרת: בעניין: קבל או ניילון עבה? תגובה על ידי: דודופיש על אוגוסט 25, 2015, 13:38:35 PM תודה אבירם!
|