כותרת: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: shragam על יוני 26, 2015, 20:18:03 PM המצרכים:
חצי נתח פילה אלבקור 1 בצל בינוני קצוץ 6-7 עגבניות שרי פרוסות חצי חבילת פטריות חתוכות שמנת לבישול כחצי קופסא. שמן זית תבלינים: פלפל שחור מלח גס אופן ההכנה: - להמליח ולפלפל את נתח הדג. - לשמן את הנתח ולעסות מעט עם האצבעות. (http://www.israup.net/images/11a0f476dd1a55d0de469f98cb427099.jpg) (http://www.israup.net) - לחמם מחבת עד שהיא חמה, להוסיף מעט שמן זית לשים את הנתח ולהחליש מעט את האש. - לצרוב מכל צד כחצי דקה/דקה. המראה צריך להיות כחצי ס"מ מהפילה כבר בצבע לבן. - להוציא את הנתח ולשים בצלחת בצד. (http://www.israup.net/images/51264e3bfa25a5d62c09fa0d5f049047.jpg) (http://www.israup.net) - להוסיף עוד שמן זית למחבת ולטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב. - להוסיף את פרוסות עגבניות השרי ולהמשיך לטגן את שהן מתחילות להתרכך. (http://www.israup.net/images/1f1c948b6a761560655ac78376cd4424.jpg) (http://www.israup.net) - במקביל, לפרוס את נתח הדג בצלחת לפרוסות בעובי של 1.5-2 ס"מ. (http://www.israup.net/images/5b1d67a3e7b285c53c0b8c54319113b4.jpg) (http://www.israup.net) - להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כחצי דקה. (http://www.israup.net/images/128a78a24341310eee8ba478e25735ba.jpg) (http://www.israup.net) - להוסיף את השמנת לערבב ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. (http://www.israup.net/images/5c8405906502feca3a4d733e11b640d1.jpg) (http://www.israup.net) - לאחר כשתי דקות להניח את הפרוסות במחבת על הרוטב לנער מעט ולהמתין כחצי דקה. (http://www.israup.net/images/54b576a2c7a87508c157af3310779d30.jpg) (http://www.israup.net) - להפוך את הפרוסות לעוד חצי דקה ולהוריד מהאש. (http://www.israup.net/images/f0decf7e9b251f191ddbeee001aa67f4.jpg) (http://www.israup.net) - לשים כמה פרוסות בצלחת ועליהן את הרוטב (http://www.israup.net/images/56ae8739c8d1896f00eb2979c43ed0a3.jpg) (http://www.israup.net) - בתאבון כותרת: בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: yosi asuline על יוני 26, 2015, 21:45:29 PM ht: ht: ht:מממממממ מ
כותרת: בעניין: תגובה על ידי: jacob72 על יוני 27, 2015, 06:45:46 AM נראה טוב ומגרה
כותרת: בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: AviramLevi על יוני 27, 2015, 10:59:44 AM אמנם אני לא אוכל דגים אבל בחיי שזה נראה מגרה... :)
כותרת: בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: rafi על יוני 27, 2015, 15:24:54 PM שרגא, נראה מגרה בטירוף... :P
ההסבר בשילוב עם התמונות הממחישות - פשוט מושלם... הכל ברור לחלוטין, מוחשי, ומעורר תאבון בענק.... תוודה על השיתוף המושקע.... shake2; ומכאן סקרנות - האם המתכון יעבוד גם על בשר אינטיאס ובאלו שינויים לדעתך...?! כותרת: בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: shragam על יוני 27, 2015, 15:30:45 PM שרגא, נראה מגרה בטירוף... :P בשר האינטיאס יותר קשה ומוצק.ההסבר בשילוב עם התמונות הממחישות - פשוט מושלם... הכל ברור לחלוטין, מוחשי, ומעורר תאבון בענק.... תוודה על השיתוף המושקע.... shake2; ומכאן סקרנות - האם המתכון יעבוד גם על בשר אינטיאס ובאלו שינויים לדעתך...?! לדעתי יצליח גם, רק שהמרקם יהיה יותר צ'ואי/לעיס. חשוב לא לייבש את הדג ולוודא שנשאר חי בפנים כותרת: בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: yigal על יוני 28, 2015, 10:24:18 AM בזמן האחרון אין חשק לבשל, לטגן ולהכין רוטב.
אפשר לדלג על כל השלבים. אפשר להתחיל לאכל כבר אחרי פלפל ומלח! yahoo: כותרת: בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: ilan62 על יוני 28, 2015, 11:41:37 AM יאמי יאמי ניראה סוף הדרך 049s; 049s; תודה על השיתוף thx:
בחנויות יש ליקנות טונה טרייה שמתאימה למתכון הזה ?? כותרת: בעניין: אלבקור צרוב בבצל, שרי, פטריות ושמנת תגובה על ידי: shragam על יוני 28, 2015, 11:54:56 AM יאמי יאמי ניראה סוף הדרך 049s; 049s; תודה על השיתוף thx: בהחלט שניתן לקנות. עכשיו ניתן לקנות אלבקור, כחולות וסוגים נוספיםבחנויות יש ליקנות טונה טרייה שמתאימה למתכון הזה ?? |