כותרת: בעיה עם הבויליס תגובה על ידי: דור מזרחי על דצמבר 19, 2011, 19:18:59 PM שלום לכולם היום הכנתי פעם ראשונה בויליס אבל לא הבנתי משהוא רשמו באיזה מאמר שצריך לשים אותם במיקרו בשביל שהם יצופו אז אני לא הבנתי משהוא אני בישלתי אותם ובסיר הם צפו לאחר כמה זמן לשים אותם במיקרו לאחר יום או שזה לא משנה כי שמתי את זה במיקרו וזה לא עזר הם לא צפו שמתי אותם חצי שעה שעה לאחר ההרתחה תודה מראש לעונים thumbUp;
כותרת: בעניין: בעיה עם הבויליס תגובה על ידי: gaichuk על דצמבר 19, 2011, 19:34:51 PM הי דור,
שמח לשמוע שאתה מנסה את מזלך בתחום thumbUp; לגבי המיקרו,מדובר על מספר שניות מיד אחרי ההרתחה והייבוש. ישנה אפשרות נוספת לבשל את הבויילי מההתחלה עד הסוף במיקרו במקום בסיר עם מים אבל אין לי ניסיון עם השיטה הזו ולכן לא אוכל לפרט לגבי זמנים וכולי. באחד השירשורים בנושא,הוצע על ידי אחד החברים להוסיף אבקת אפיה לבצק. אגב,בוייליס בדר"כ לא צפים ואין חובה שיצופו. זו שיטה נוספת לעבודה עם בוייליס והיא דורשת היערכות מבחינת ציוד מתאים כגון קרסים שמותאמים לבוייליס פופ-אפ,משקולות מעיכה קטנות וכו'... אני ממליץ להתחיל עם בוייליס רגילים ששוקעים ולאחר מכן לשכלל. למרות מגוון השיטות שקיימות לגרימת ציפה לבוייליס,אני מעדיף את ההוספה של חומרים מציפים כגון קלקר, שעם,אבקת נסורת וכו'. לפי איזה מתכון הכנת את הבוייליס? מה הטעם הנבחר? נשמח לראות תמונות של התוצרת המוגמרת thumbUp; כותרת: בעניין: בעיה עם הבויליס תגובה על ידי: דור מזרחי על דצמבר 19, 2011, 20:10:59 PM הי דור, רציתי שאתה תענה הבויליס יצא בצבע צהוב עם ריח של כורכום מה ששמתי זה כורכום, קמח תירס, קמח תפוחי אדמה,שיבולת שועל ,פירורי לחם,קמח חיטה,ושומשום,הנוזליים זה ביצים וקצת שמנת מתוקה זה מה שמצאתי בבית שהיה נראה טוב זה טוב מה שעשיתי thumbUp; שמח לשמוע שאתה מנסה את מזלך בתחום thumbUp; לגבי המיקרו,מדובר על מספר שניות מיד אחרי ההרתחה והייבוש. ישנה אפשרות נוספת לבשל את הבויילי מההתחלה עד הסוף במיקרו במקום בסיר עם מים אבל אין לי ניסיון עם השיטה הזו ולכן לא אוכל לפרט לגבי זמנים וכולי. באחד השירשורים בנושא,הוצע על ידי אחד החברים להוסיף אבקת אפיה לבצק. אגב,בוייליס בדר"כ לא צפים ואין חובה שיצופו. זו שיטה נוספת לעבודה עם בוייליס והיא דורשת היערכות מבחינת ציוד מתאים כגון קרסים שמותאמים לבוייליס פופ-אפ,משקולות מעיכה קטנות וכו'... אני ממליץ להתחיל עם בוייליס רגילים ששוקעים ולאחר מכן לשכלל. למרות מגוון השיטות שקיימות לגרימת ציפה לבוייליס,אני מעדיף את ההוספה של חומרים מציפים כגון קלקר, שעם,אבקת נסורת וכו'. לפי איזה מתכון הכנת את הבוייליס? מה הטעם הנבחר? נשמח לראות תמונות של התוצרת המוגמרת thumbUp; כותרת: בעניין: בעיה עם הבויליס תגובה על ידי: itamar26 על דצמבר 20, 2011, 06:59:56 AM דור תעלה תמונה נראה איך יצא!
169s; כותרת: בעניין: בעיה עם הבויליס תגובה על ידי: gaichuk על דצמבר 20, 2011, 12:17:16 PM הי דור, רציתי שאתה תענה הבויליס יצא בצבע צהוב עם ריח של כורכום מה ששמתי זה כורכום, קמח תירס, קמח תפוחי אדמה,שיבולת שועל ,פירורי לחם,קמח חיטה,ושומשום,הנוזליים זה ביצים וקצת שמנת מתוקה זה מה שמצאתי בבית שהיה נראה טוב זה טוב מה שעשיתי thumbUp; שמח לשמוע שאתה מנסה את מזלך בתחום thumbUp; לגבי המיקרו,מדובר על מספר שניות מיד אחרי ההרתחה והייבוש. ישנה אפשרות נוספת לבשל את הבויילי מההתחלה עד הסוף במיקרו במקום בסיר עם מים אבל אין לי ניסיון עם השיטה הזו ולכן לא אוכל לפרט לגבי זמנים וכולי. באחד השירשורים בנושא,הוצע על ידי אחד החברים להוסיף אבקת אפיה לבצק. אגב,בוייליס בדר"כ לא צפים ואין חובה שיצופו. זו שיטה נוספת לעבודה עם בוייליס והיא דורשת היערכות מבחינת ציוד מתאים כגון קרסים שמותאמים לבוייליס פופ-אפ,משקולות מעיכה קטנות וכו'... אני ממליץ להתחיל עם בוייליס רגילים ששוקעים ולאחר מכן לשכלל. למרות מגוון השיטות שקיימות לגרימת ציפה לבוייליס,אני מעדיף את ההוספה של חומרים מציפים כגון קלקר, שעם,אבקת נסורת וכו'. לפי איזה מתכון הכנת את הבוייליס? מה הטעם הנבחר? נשמח לראות תמונות של התוצרת המוגמרת thumbUp; כורכום זה טוב אבל לפעמים מתנגש עם ריחות אחרים שתרצה להוסיף. אני לא מכיר את ההתנהגות של קמח תפו"א וגם לא זכור לי שהוא נמצא ברשימת הרכיבים הנפוצים להכנת בוייליס... שמנת מתוקה זה משהו חדש. אני לא חושב שכדאי להכניס רכיבים חלביים (להבדיל מחלבוני חלב וחומרים מתחלבים) מכיוון שזה פוגע בחיי המדף. אולי בטווח קצר זה יכול לעבוד,לך תדע... שיבולת שועל נוטה לספוח נוזלים ולגרום להתייבשות רצינית של התוצר הסופי. במקרה של בוייליס מה שיקרה זה שהם יצאו פריכים מאד וקלים לכרסום ואפילו אולי יתבקעו ויתפרקו בזמן ההשחלה עם המחט. אם אתה ממש רוצה להשתמש בשיבולת שועל,רצוי לטחון לקמח דק. כך תוכל לשלוט בכמויות יותר טוב. בגדול,רצוי להכין את הבסיס ולחלק למנות שבכול אחת מכניסים רכיב "סודי" אחר. לדוגמא,בוייליס על בסיס אחת הדוגמאות שבמאמר על דיג עם בוייליס כאשר לחלק מוסיפים וניל,לאחר קינמון,לשלישי סירופ פטל וכן הלאה. אם יש לך גישה לתרכיזים או דיפים ייעודיים , מה טוב... מחכים לתמונות! כותרת: בעניין: בעיה עם הבויליס תגובה על ידי: Gal Levy על דצמבר 20, 2011, 19:30:52 PM תביא תמונות נראה איך יצא לך thumbUp;
|