פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומי דיג מקצועיים => דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים => נושא נשלח על ידי: צור. על דצמבר 14, 2011, 07:37:48 AM



כותרת: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: צור. על דצמבר 14, 2011, 07:37:48 AM
אני יודע שטחנו את הנושא אבל יש לי שאלה שלדעתי עדין לא נשאלה
קימים בשוק מיספר רב של סוגי דגים מיובשים
השאלה היא עם אפשר להשתמש בדגים אלו להכנת פילוטה ולקצר את תהליך ההכנה
או שזה עובד רק עם סרדינים


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: dani77 על דצמבר 14, 2011, 09:35:27 AM
הכל יעבוד ידידי .
גם טונה מקופסא גם סרדין של כנרת נשאלה היא רק הכמות שתחזור איתך הביתה
כל העוקץ נמצא בריח של הפילוטה ובתוכן שלה ולכן מומלץ לטחון רק סרדין .
אומנם תהליך ההכנה ארוך אבל משתלם ביותר .
ידוע לי גם על דייגים שטוחנים כל מה שיוצא מהמים (כמובן אחרי ייבוש טוב ).
מכיוון שחבילת דגים מיובשים עולה כמה גרושים אין לך מה להפסיד - תוסיף רק קמח וחול ים דק ותנסה לדוג בצמוד לריף או על קרקע סלעית\מוערבת טיפת חול  המרקם הרצוי הוא כמו פלסטלינה. אם יש סרגוסים אתה תדע מהר מאוד .
מומלץ בוס קצר - 5-5.5 מטר חוט מוביל 25 חוט לקרסים 20-22 קרס 6-7-8 משקולת הכי קטנה שיש (או בלי בכלל) ומצוף ממש קטנטן רק לסמן את האכילה . הדיג הוא חצי על רגש וחצי על המצוף .
כמובן שים עובד זה תנאי בסיסי להצלחה  .
תדווח מה הכנת אם אתה קונה וכמובן מה יצא מהמים ...



כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על דצמבר 14, 2011, 14:07:16 PM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: צור. על דצמבר 14, 2011, 16:42:13 PM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 

תודה רבה
יש עונה מסוימת שהם מכרים את הישן או שכל אחד בזמן שלו?


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על דצמבר 14, 2011, 16:49:18 PM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 

תודה רבה
יש עונה מסוימת שהם מכרים את הישן או שכל אחד בזמן שלו?
כרגע זה הזמן..הם כבר הצטיידו במלאי


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: roeiel על דצמבר 14, 2011, 20:59:33 PM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !!  

תודה רבה
יש עונה מסוימת שהם מכרים את הישן או שכל אחד בזמן שלו?
כרגע זה הזמן..הם כבר הצטיידו במלאי

קיצור דרך נהדר ננסה   blow;
 
 


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: טל. על דצמבר 16, 2011, 23:38:32 PM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  thumbUp;


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: צור. על דצמבר 16, 2011, 23:46:12 PM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  thumbUp;
הכל בזכות השואל sml98;


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: טל. על דצמבר 16, 2011, 23:47:05 PM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  thumbUp;
הכל בזכות השואל sml98;


בהחלט.... pidu;


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: צור. על דצמבר 17, 2011, 00:01:49 AM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  thumbUp;
הכל בזכות השואל sml98;


בהחלט.... pidu;
שבת שלום ידידי
תסתכל בדיון הדייג ודג הזהב העלתי תמונה של שני דגים שלא רואים כל יום


כותרת: בעניין: שאלה לגבי פילוטה
תגובה על ידי: טל. על דצמבר 17, 2011, 01:23:30 AM
למען האמת לא ניסיתי בחיים סוג אחר של דגים

מה שכן היינו מוסיפים מדי פעם לדלי של 20 קילו סרדינים משהו כמו 2-4 קילו דגים קטנים מעורבים

בין אם זה מרמירים או בננות וכו" ...דגים בלי הרבה בשר למען שיהיו מוכנים לטחינה בזמן ושלא ישאר בשר

חי בפנים

יש לך קיצור דרך מאד משמעותי ומומלץ ...לחפש במרינות אצל דייגי שארק ..מדי שנה דייגי השארק מחדשים

את המלאי שלהם הישן בחדש ..בשמחה ימכרו לך את הסרדין השרוי במלח זה שנה שלמה כי יעדיפו את החדש

ואתה כבר מקבל סרדינים מוכנים כבר לטחינה ...נוהג לעשות כך מתיי שנתקע בלי או כשהסרדין עוד לא מוכן

לטחינה ..תבדוק בעכו או בקישון לא חסר כאלה דייגים עם מלאי כזה ..מומלץ !! 


יופי של המלצה !  thumbUp;
הכל בזכות השואל sml98;


בהחלט.... pidu;
שבת שלום ידידי
תסתכל בדיון הדייג ודג הזהב העלתי תמונה של שני דגים שלא רואים כל יום

פעם הבאה תצרף קישור....עצלן !  >:D

 thumbUp;