כותרת: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: MOTI-M על פברואר 03, 2015, 20:17:46 PM קופסה שימורים של טונה + קופסה שימורים של סרדינים קמח ומים :
https://www.youtube.com/watch?v=KPDJ5pGLTmg כותרת: בעניין: תגובה על ידי: piniab על פברואר 03, 2015, 21:05:38 PM תודה על השיתוף
כותרת: בעניין: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: אייל וייס על פברואר 04, 2015, 04:26:45 AM נראה מאוד מעניין thumbUp;
לא שיכול להיות משהו גרוע בזה אבל מישהו ניסה? כותרת: בעניין: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: תומר קנטי על פברואר 04, 2015, 10:32:57 AM אהבתי את הסרדינים ברוטב עגבניות , מפנק את האוכל שלו ;)
ננסה סופש , תודה על השיתוף :) כותרת: בעניין: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: מייקל על פברואר 04, 2015, 12:29:11 PM מאוד מעניין תודה על השיתוף ;D
@isf@ no1@ כותרת: בעניין: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: rob על פברואר 04, 2015, 17:33:53 PM אני עושה פילוטה דומה כבר הרבה זמן .
המתכון שלי דומה ללא טונה אלא עם שתי קופסאות סרדינים(אם יש אפשרות לסרדין טרי טחון עדיף אלף מונים). אני מוסיף גם שפורפרת מישחת אנשובי (ניתן להשיג בכל סופר) היא מריחה מאוד ומושכת דגים. בסיום אני מוסיף 20% חול ים נקי יבש ולבן. יש לזה משמעות גדולה כיוון שחול הים מיד אחרי הזריקה מתמוסס ויוצר כתם ריח גדול שמביא דגים מיד. תופס הרבה סרגוסים ודניסים לברקים מרמירים ואפילו פעם אחת מוסר . עובד טוב . אבל ואבל גדול הפילוטה המקורית המסורתית מסרדינים מיובשים במלח שניטחנים . עולה לאין שיעור בתפיסות . אך לא תמיד זמינה ומצריכה עבודת הכנה ארוכה. על כל פנים התחליף טוב ומביא תוצאות . כותרת: בעניין: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: MOTI-M על פברואר 04, 2015, 18:20:46 PM בדייג החופי השיטה טובה מאוד לפידור שטח ,ואז למשוך את הדגים
כמובן שיש מוצרים לפידור ואפשר להשתמש במוצרים של המים המתוקים thumbUp; כותרת: בעניין: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: misha____1985 על פברואר 05, 2015, 06:07:45 AM אני משתמש באוכל קרפיקים(PELLETS)- מזליפים קצת מים עליהם מערבבים ותוך חצי שעה מוכנים לשימוש.
כותרת: בעניין: הכנה מהירה של פילוטה לדייג תגובה על ידי: rafi על פברואר 17, 2015, 14:36:55 PM מאוד מעניין מוטי, תודה על השיתוף thumbUp;
|