פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: סער זאבי על ינואר 16, 2015, 09:47:35 AM



כותרת: לחם ממולא
תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 16, 2015, 09:47:35 AM
לפני הרבה זמן היתה  עונה של מאסטר שף שהשתתף בה אלקנה הכבאי.
אתמול נזכרתי במתכון שהוא הכין והכנתי בעצמי.
חשוב לציין כי אחרי שיצא מהתנור בערך 7 דקות החזיק מעמד .
רכיבים : בשר עגל טחון.
             בשר כבש כולל שומן טחון.
             לחם שחור שלם טרי
             בצל
             שום כתוש
             שמן זית
             מרווה , טימין טריים מהגינה.
             פלפל שחור
             מלח
             כמון
             תערובת בהרט .
לעבודה: מערבבים את הבשר עם התבלינים .
             קוצצים בצל , שום  , מרווה וטימין ומטגנים את כולם ביחד .
             מוסיפים את הבשר עד שהוא מבושל לגמרי.
             מוציאים את כל ה"בפנוכו" של הלחם וממלאים בבשר הטחון .
             מלטפים את הלחם עם שמן זית ועלים בוזקים מלח גס וטימין קצוץ .
             עוטפים בנייר אפיה ולתנור (רפי אמר לא בריא נייר כסף )
   מומלץ להגיש עם טחינה  שמכינים במקום ולהשתדל שתהיה יותר נוזלית.
בתאבון


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: אייל וייס על ינואר 16, 2015, 10:23:27 AM
נראה לי שצרכים להחליף דלתות במשטרה  nudie;


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 16, 2015, 10:32:45 AM
דווקא לא עליתי בכלל במשקל אפילו בתקופת ההחלמה מהניתוח .
אני אוהב לאכול איכותי זה כן אבל הכל במידה


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: דוד שובל על ינואר 16, 2015, 10:49:49 AM
לפני הרבה זמן היתה  עונה של מאסטר שף שהשתתף בה אלקנה הכבאי.
אתמול נזכרתי במתכון שהוא הכין והכנתי בעצמי.
חשוב לציין כי אחרי שיצא מהתנור בערך 7 דקות החזיק מעמד .
רכיבים : בשר עגל טחון.
             בשר כבש כולל שומן טחון.
             לחם שחור שלם טרי
             בצל
             שום כתוש
             שמן זית
             מרווה , טימין טריים מהגינה.
             פלפל שחור
             מלח
             כמון
             תערובת בהרט .
לעבודה: מערבבים את הבשר עם התבלינים .
             קוצצים בצל , שום  , מרווה וטימין ומטגנים את כולם ביחד .
             מוסיפים את הבשר עד שהוא מבושל לגמרי.
             מוציאים את כל ה"בפנוכו" של הלחם וממלאים בבשר הטחון .
             מלטפים את הלחם עם שמן זית ועלים בוזקים מלח גס וטימין קצוץ .
             עוטפים בנייר אפיה ולתנור (רפי אמר לא בריא נייר כסף )
   מומלץ להגיש עם טחינה  שמכינים במקום ולהשתדל שתהיה יותר נוזלית.
בתאבון

אותו הדבר רק להוסיף פלפל חריף אדום חיי או ירוק קצוץ ואפילו צנוברים לבשר טחון במקום הלחם בצק עלים עם סומסום למעלה.........
יוצא   ht:
שבת שלום חברים ובתאבון....

דוד שובל


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: Shahar Cohen על ינואר 16, 2015, 10:50:29 AM
ללקלק את האצבעות אח יקר  :o
רק כמה זמן בתנור ?


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: מייקל על ינואר 16, 2015, 10:54:36 AM
 shake2;


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 16, 2015, 11:26:27 AM
ללקלק את האצבעות אח יקר  :o
רק כמה זמן בתנור ?
עד שהלחם נהיה קריספי


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: gaichuk על ינואר 17, 2015, 09:42:02 AM
קבל שדרוג  112s;
במקום לחם אחיד , בגט או לחמניות אצבע קטנות.
אין את הבעייתיות של חיתוך ונותן אשליה של מנות אישיות. ממש ביס... ;D


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: סער זאבי על ינואר 20, 2015, 09:27:15 AM
גיאצוק נתת רעיון .
דוד לגבי בצק עלים זה כבר הופך להיות בורקס ומתכון דומה העליתי בעבר .
חריף????
הלוואי .....
האשכנזיה שלי לא אוכלת חריף בכלל


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: rafi על ינואר 31, 2015, 23:42:42 PM
לפי ההתלהבות נראה כי כמה חברים כבר ניסו...

מציע כי למפגש הבא תביאו כולם דגימות ונעשה תחרות מאסטרשף... :P


כותרת: בעניין: לחם ממולא
תגובה על ידי: ilan62 על מרץ 10, 2015, 11:38:38 AM
ניראה פצצה  give_rose;כמו חצפורי גרוזיני