|
כותרת: טפילים שנמצאו בלוקוס תגובה על ידי: kobi.shalom על נובמבר 16, 2014, 12:39:33 PM נתקלתי לא פעם בטפילים שחורים,
נראים כמו גרעין של ענב בצבעים שחור/שחור חום, נמצאים בבטן של הדג ובעור בין הבטן לבשר ... מישהו יודע איך הם נקראים? האם מסוכן לאכול דג שנמצאים בו טפילים כאלו? עד עכשיו שנתקלתי בהם הוצאתי אותם, הדג הוקפא מספר ימים, ואחר כך נצלה בתנור .. רק שהפעם היו לא מעט מהם sml_bang; תודה ... כותרת: בעניין: טפילים שנמצאו בלוקוס תגובה על ידי: (אלון) על נובמבר 16, 2014, 19:36:43 PM כל עוד אתה מבשל את הדג אין שום בעיה עם זה כי שום אורגניזם לא שורד מעבר ל-68 מעלות צלזיוס
אולי תהיה בעיה הילכתית אם אתה שומר מסורת אבל בזה אני לא בקיא הבעיה מתחילה כשרוצים לאכול דג נא אז הטפילים עלולים עדיין לחיות אפילו אם עברו הקפאה ומכאן הדרך לבית חולים היא קצרה כותרת: בעניין: טפילים שנמצאו בלוקוס תגובה על ידי: רוקח על נובמבר 16, 2014, 21:01:44 PM אם אתה אוכל אותו אחרי הכל צלייה הקפאה וכולי וכולי הכי חשוב שיושבי השולחן לא ידעו מה היה בדג .....אחרת...
כותרת: בעניין: טפילים שנמצאו בלוקוס תגובה על ידי: shragam על נובמבר 17, 2014, 12:32:57 PM בהרבה דגים יש טפילים.
יש את השחורים ויש כאלו שנראים דומה לצנוברים רק יותר שקופים אני מוציא אותם עם הסכין + חתיכת בשר ואוכל את שאר הדג. כותרת: בעניין: טפילים שנמצאו בלוקוס תגובה על ידי: rafi על נובמבר 18, 2014, 17:37:17 PM אם כל מי שאכל נשאר בחיים.... shy2;
בכל אופן, סביצ'ה לבטח לא הייתי עושה מהדג הזה... מציע לך להציץ גם בדיון הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16438.0 כותרת: בעניין: טפילים שנמצאו בלוקוס תגובה על ידי: ilan62 על נובמבר 21, 2014, 15:36:18 PM טפילים זה מגעיל . פעם ראיתי בדג שניקיתי ישר הדג הלך לפח הזבל truwup;
|