כותרת: סרגוסים במטקה תגובה על ידי: nir5h על אוקטובר 31, 2014, 09:31:24 AM שלום לכולם,
אתמול יצאתי לדוג עם אבא שלי ואחי לאחר ניסיונות עם חכות חוף לקחנו סליל של חוט עבה 0.7 חיברנו למשקולת וזרקנו בין הסלעים (היינו על מזח) לאחר כמה דקות אבא שלי הרגיש משיכה חשב שזה לוקוס ולהפתעתו יצא לו סרגוס sml17; למישהו יש הסבר לדבר הזה? יכול להיות שסרגוסים מטלים את הביצים שלהם בין הסלעים? תודה לעונים! no1@ כותרת: בעניין: סרגוסים במטקה תגובה על ידי: אהרון על אוקטובר 31, 2014, 10:05:24 AM סרגוסים חיים בין הסלעים .
השאלה היותר מעניינת אך נטפס סרגוס על קרס של מטקה? מה מידת הקרס שהשתמשתם ? מה גודל הסרגוס שיצא? כותרת: בעניין: סרגוסים במטקה תגובה על ידי: nir5h על אוקטובר 31, 2014, 10:10:34 AM קרס די גדולה (לא יודע מידות) ולהפתעתי בלע את כולה והיא נתפסה ממש חזק בפה שלו.
לגבי הגודל קצת יותר מכף יד. כותרת: בעניין: סרגוסים במטקה תגובה על ידי: MOTI-M על נובמבר 02, 2014, 06:19:47 AM קרס די גדולה (לא יודע מידות) ולהפתעתי בלע את כולה והיא נתפסה ממש חזק בפה שלו. לגבי הגודל קצת יותר מכף יד. אני הוצאתי סרגוסים על קרסים גדולות ,קרסים בגודל 4/0 במיוחד בגודל של כף יד ,הסרגוס נתפס גם בסלעים במקומות שיש חול מעורב בסלעים , וגם במקומות שיש חול נתפס בבורות thumbUp; |