כותרת: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: איציק_ביטון על אוקטובר 17, 2014, 20:19:51 PM שלום לכל חברים הפורום ושבת שלום.
היום בבוקר הלכתי לדוג באחד החופים בעיר אשדוד ולשמחתי היה דייג טוב מאוד של כחילות כל זריקה (2 דגים) עכשיו ברצוני לשאול כמה שאלות 1.קראתי שדג זה הינו דג אשר קשה לתפיסה מפני שהוא חשדן ו"חכם" ולא הרבה תופסים אותו אם כל זה נכון איך זה שהוצאתי היום רק כאלה ובכל זריקה? 2.האם הוא דג אשר נחשב טעים? שיטות בישול ועוד? כותרת: בעניין: תגובה על ידי: Arbinka על אוקטובר 17, 2014, 21:30:11 PM יפה! איך תפסת אותם? איזו חכה? מה הפיתיון?... הוא נחשב באמת כדג שקשה לתפוס אותו יחסית והוא מאוד טעים. לטעמי אפילו יותר מסרגוס.
כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: HZ (חיים) על אוקטובר 17, 2014, 22:26:12 PM היי איציק,
מצטרף לשאלה של ארבינקא. אני מנסה לדוג אותם בחודש האחרון ללא הצלחה יתרה. כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: איציק_ביטון על אוקטובר 18, 2014, 11:59:08 AM דגתי אותם עם תולעים יש מקום מסוים שאני הולך אליו שכל פעם שאני שמה אני דג רק כחילות
ומידי פעם בננות מרוב הפעמים שאני תופס אותם לא חשבתי שהם "נדירים" עד שקראתי את המאמר כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: piniab על אוקטובר 18, 2014, 13:00:06 PM הוצאת כחילה או כחלון ים תיכוני?
כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: yaronfl על אוקטובר 18, 2014, 13:12:00 PM לדעתי מדובר בכחלון ים תיכוני לאחרונה מה שלא היה בשנים עברו (בתדירות כזאת)יש המון כחלונים בגיזרת בת-ים
יצא לי להוציא בטווח של 40 דק' 8 יחידות אני פחות אוהב אז מחזיר אותם לים אם אני לא טועה השם הנוסף שלהם הוא אוט אוט לגבי כחילות לכל מי שמוניין בחברת חשמל באשדוד יצא לי לראות אנשים מוציאים אותם בקצב לא רע ואם הזיכרון שלי לא מטעה אותי זה היה על בצק כלשהו כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: (אלון) על אוקטובר 18, 2014, 17:08:16 PM שלום לכל חברים הפורום ושבת שלום. היום בבוקר הלכתי לדוג באחד החופים בעיר אשדוד ולשמחתי היה דייג טוב מאוד של כחילות כל זריקה (2 דגים) עכשיו ברצוני לשאול כמה שאלות 1.קראתי שדג זה הינו דג אשר קשה לתפיסה מפני שהוא חשדן ו"חכם" ולא הרבה תופסים אותו אם כל זה נכון איך זה שהוצאתי היום רק כאלה ובכל זריקה? 2.האם הוא דג אשר נחשב טעים? שיטות בישול ועוד? אתה בטוח שהוצאת בכלל כחילה? תמונה של הדג תעזור מאוד כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: אייל מימון על אוקטובר 18, 2014, 17:50:16 PM קרס קטנה הקפצות והם יוצאים די הרבה , גם בבולנז וגם בבוס בצק רכיל פילוטה וגם על תולעת רק להזהר מהקוצים שלה יש להם נטייה להשבר בתוך הבשר
כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: rafi על אוקטובר 21, 2014, 02:24:00 AM ראשית איציק, ברוך הבא לפורום shake2;
לגבי התפיסות, גם סבור שתמונה תעזור לזיהוי הדג... לאחר שנראה ונהיה בטוחים באיזה דג מדובר - יהיה יותר קל לענות... יתרה מזו, אם אתה תופס אז נשמח לדוח ראשון שלך ביומן דוחות הדיג... shake2; כותרת: בעניין: שאלה|כחילה ים תיכונית תגובה על ידי: gaichuk על אוקטובר 23, 2014, 12:58:43 PM מצטרף לתהיה אם זו כחילה או כחלון... sml17;
נראה ככה: (http://www.mekor-adgim.com/image/fish-trey/44.jpg) או ככה: (http://up352.siz.co.il/up1/ykzmjgmfyxjm.jpg) |