|
כותרת: צריך המלצה לחוט בד תגובה על ידי: ליאור גרינברג על יולי 02, 2014, 22:50:52 PM איך החוט הזה לזרזור קל?
Power Pro Super 8 Slick Marine Blue 15 lb 300 yards יש המלצות? כותרת: בעניין: צריך המלצה לחוט בד תגובה על ידי: רון דדון על יולי 02, 2014, 23:07:44 PM לא התנסתי עם הסופר סליק 8 גידים,
עם הרגיל יש לי ניסיון מצויין (אם כי הוא עבה קצת מול היפנים למינהם). ברשת בזמנו שחיפשתי עליו ביקורת, הגעתי לבחור הזה. אומנם מדובר על חוזק גדול יותר, אבל שווה לקחת לתשומת הלב: https://www.youtube.com/watch?v=xPcJCH7ab5M כותרת: בעניין: צריך המלצה לחוט בד תגובה על ידי: ליאור גרינברג על יולי 03, 2014, 00:00:15 AM לא התנסתי עם הסופר סליק 8 גידים, אז מה אתה אומר על: Power Pro Spectra Braid Moss Green, 15 lbעם הרגיל יש לי ניסיון מצויין (אם כי הוא עבה קצת מול היפנים למינהם). ברשת בזמנו שחיפשתי עליו ביקורת, הגעתי לבחור הזה. אומנם מדובר על חוזק גדול יותר, אבל שווה לקחת לתשומת הלב: https://www.youtube.com/watch?v=xPcJCH7ab5M כותרת: בעניין: צריך המלצה לחוט בד תגובה על ידי: רון דדון על יולי 03, 2014, 00:24:42 AM אחלה חוט, לא יקר, יותר עבה מהיפנים למינהם, חזק ועמיד מאד.
על השפולה 3000 של השימנו יש לי אותו, פשוט בצבע לבן ולא ירוק, ועל רולרים אחרים יש לי אותו בחוזק 20, 30 ו-40 ליברות. עושה את העבודה נאמנה. שוב - אני לא יכול לשלול את הסופר סליק, לא השתמשתי בו ויכול להיות שהוא מדהים, פשוט הצגתי סירטון שנתקלתי בו בעבר. כותרת: בעניין: צריך המלצה לחוט בד תגובה על ידי: SHAYU** על יולי 03, 2014, 05:26:08 AM בוקר טוב.
אני כבר מס שנים עובד עם הסופר סליק 15 לברות. הצבע דוהה אחרי מס חודשים ואצלי גם קיבל "פרנזים" . לא בהחרכ שזה פוגע בחוזק החוט אך גם הפרנזים והעובדה שהוא מאבד מצורתו העגולה הפריעה לי. שטח הפנים שלו מול רוח וגם בים עובד גרמו לבטן רצינית בחוט בים עובד או רוח מעט חזקה, בנוסף הקוטר שלו גבוה לעומת חוטים אחרים באותו טסט.מצד שני ב130 שח עד הבית לחוט 8 גידים ו275מטר..יכול להיות שזה שווה בעייני אחרים. חייב לציין שחוץ מלוקוס שקרע לי את החוט בשניה על סלע החוט עמד בכל דג והזריקות איתו עדיין יפות . אני החלטתי שמספיק והיום העמסתי סאן ליין קאסט אווי 16 לברות על הרולר החדש. משמעותית יותר דק ונראה בבדיקה ידנית חזק להפליא...אבל זה בערך 150 שח ל150 מ שי כותרת: בעניין: צריך המלצה לחוט בד תגובה על ידי: shragam על יולי 03, 2014, 08:49:32 AM אני עובד עם ה 10 ליברות בצבע כחול לז'רז'ור חופי רגיל 5-40 גרם כבר שנתיים ומרוצה מאוד.
הצבע מעט דוהה, אבל זה לא מפריע לשום דבר. יש כמובן את העניין של עלות מול תועלת ולדעתי אין סיבה ממש לשלם מחיר כפול. |