כותרת: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: ilan62 על מאי 25, 2014, 15:21:06 PM הרבה אנשים אומרים שהדג הזה לא שווה ויש דייגים שאומרים שעים יודעים לעשות אותו אז יוצא
אחלה דג שבעולם . 169s; יש מצב לתת מתכונים על הדג הזה שאפשר יהיה להינות מימנו ? עכשיו ממה שהבנתי זה העונה שתופסים אותם ברתיחות ובונה על רפי שיביא לי כמה sml98; sml98; כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: liron89 על מאי 28, 2014, 10:20:55 AM על טעם ועל ריח אין להתווכח! קלישאה אבל נכון
בחריימה של שבת, (הדג של שבת) פשוט טעים!!! המתכון הוא פשוט לתת לאמא\אישה שתכין אותו בדג של שבת, או אפילו אתה בעצמך.. כל מתכון מרוקאי טיפוסי עובד.. כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: אספנות על מאי 28, 2014, 13:50:36 PM בשר פלמידה-יש שיגידו הבשר סולייה,יבש ,וגם ללא טעם מיוחד,---בשבילי מעדן yahoo: yahoo: yahoo:
אני לא אכלן גדול של דגים,למעשה השריטה שלי באכילת דגים ,היא הנושא הטריות ואיזור התפיסה secret.gif לעולם אני לא קונה דג מת לאכילה, רק לצורכי פתיון!! אני קונה רק ה דג חי מושט או קרפיון מחנות דגים לגפילטהפיש ודגי ים אני לוקח רק ממה שנתפס אצלי, או אצל חבר(ואוסף את הדג מהסירה שלו במרינה!!! מהים ישר למקרר שלי בבית) נחזור לפלמידה icon_pray; icon_pray;-יצאת פצצה על מחבת בצלייה באותו יום !!!ועם התבלין הסודי של זפרני מהמרינה בעכו icon_pray; icon_pray; icon_pray; מה התבלין הסודי-לא יודע sml_bang;וגם המוכר לא יגיד לי!!!! sml_bang;בדוק!!! mad3;תביא את זפרני ואז נכין לך mad3; mad3; שניגמר לי התבלין אני פונה לזפרני, יחד הולכים לשוק בעכו לחנות תבלינים ,זפרני אומר תמשיך עוד חמש דקות ברגל-ואז אני חוזר יש שקית מלאה בתבלין שההרכב שלו מעשר תבלינים שונים!!!מהם- לא יודע!!! משלם וחוזרים למרינה sml102; sml102; הפלמידה יוצאת בטעם של בשר מדהים ועסיסי icon_pray; icon_pray; המקפיא פנוי לדגים של העונה, רצוי לפרק את הדג האותו יום ולאכול,וזה נכון לכול הדגים כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: אספנות על מאי 28, 2014, 13:52:16 PM 049s;
כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: shragam על מאי 29, 2014, 12:17:51 PM כל מתכוני הסביצ'ה מתאימים.
כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: סאמח הצפר על מאי 29, 2014, 15:45:44 PM החלק שקרוב לשלד הוא שחור יותר ושווה להוריד. כך לפחות אני עושה.
ניסיתי על האש, יצא בסדר, למי שאוהב טונה בשימורים יאהב את זה. מישהו אמר לי שהדג יוצא מדהים דווקא בעישון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לא ניסיתי אבל ממש רוצה לנסות. כרגע, כשיתפס אצלי או שמוסר למי שיעריך אותו או שאני מחזיר למים 169s; כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: rafi על יוני 18, 2014, 09:44:03 AM כל מתכוני הסביצ'ה מתאימים. מי שבונה על סביצ'ה שיזכור לבדוק תמיד אם הדג נקי מטפילים- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16438.0 רצוי כמובן לנקז דם מיד עם התפיסה, לשמור בצידנית עם קרח (גם אם זה חיתוך הדג לחצאים), ולנקות ולפלט הכי מוקדם שאפשר - אם לא בסירה אז במרינה או מיד כשמגיעים הביתה.. כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: rafi על יוני 18, 2014, 09:46:27 AM בשר פלמידה-יש שיגידו הבשר סולייה,יבש ,וגם ללא טעם מיוחד,---בשבילי מעדן yahoo: yahoo: yahoo: אני לא אכלן גדול של דגים,למעשה השריטה שלי באכילת דגים ,היא הנושא הטריות ואיזור התפיסה secret.gif לעולם אני לא קונה דג מת לאכילה, רק לצורכי פתיון!! אני קונה רק ה דג חי מושט או קרפיון מחנות דגים לגפילטהפיש ודגי ים אני לוקח רק ממה שנתפס אצלי, או אצל חבר(ואוסף את הדג מהסירה שלו במרינה!!! מהים ישר למקרר שלי בבית) נחזור לפלמידה icon_pray; icon_pray;-יצאת פצצה על מחבת בצלייה באותו יום !!!ועם התבלין הסודי של זפרני מהמרינה בעכו icon_pray; icon_pray; icon_pray; מה התבלין הסודי-לא יודע sml_bang;וגם המוכר לא יגיד לי!!!! sml_bang;בדוק!!! mad3;תביא את זפרני ואז נכין לך mad3; mad3; שניגמר לי התבלין אני פונה לזפרני, יחד הולכים לשוק בעכו לחנות תבלינים ,זפרני אומר תמשיך עוד חמש דקות ברגל-ואז אני חוזר יש שקית מלאה בתבלין שההרכב שלו מעשר תבלינים שונים!!!מהם- לא יודע!!! משלם וחוזרים למרינה sml102; sml102; הפלמידה יוצאת בטעם של בשר מדהים ועסיסי icon_pray; icon_pray; המקפיא פנוי לדגים של העונה, רצוי לפרק את הדג האותו יום ולאכול,וזה נכון לכול הדגים חייב לאשר כי השמועה על מעדני הטוניות של זעפרני רצה כבר שנים... כל מי שטעם אמר שליקק את האצבעות... thumbUp; בכל אופן הדבר הבסיסי אצלו ככל שידוע לי: לנקות ולפלט איך שמגיעים למרינה ולאכול באותו יום!!! כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: manus על יולי 30, 2014, 00:21:43 AM אנשים לא מעריכים מספיק את הדג הזה דג נהדר!
ניתן לאכול חי - בסושי מתכון אחר - לחתוך לקוביות יחסית גדולות ולהקפיץ במחבת עם הרבה שום ולהוסיף מיץ לימון - פשוט מעדן.. בכללי, העיקרון עם הדג הזה הוא לא לייבש אותו כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: manus על יולי 30, 2014, 00:25:09 AM מצוין גם בתור קבבים, עדיף לקצוץ עם סכין לקוביות דקות ולהוסיף פטרוזיליה,בצל,כוסברה, או כל דבר אחר לפי מתכון של קבבים שאתה אוהב
לצלות על המנגל לט יתר מידי, יוצא עסיסי ואורחים שנתנו להם בכלל לא ידעו שזה דג, חשבו שזה בקר/כבש טעים מאוד עם טחינה כותרת: בעניין: מתכונים לטונות שחורות תגובה על ידי: ilan62 על ספטמבר 08, 2014, 08:11:34 AM תודה לכולם grouphugg;
על טעם ועל ריח אין להתווכח! קלישאה אבל נכון בחריימה של שבת, (הדג של שבת) פשוט טעים!!! המתכון הוא פשוט לתת לאמא\אישה שתכין אותו בדג של שבת, או אפילו אתה בעצמך.. כל מתכון מרוקאי טיפוסי עובד.. דווקא בחריימה היה ניסיון עים טונה שחורה יצא על הפנים ממש סוליה sml9; חריימה ובישול מרוקאי זה פצצה אבל עים טונה שחורה הדג יצא יבש אש sml9; יש שיטה שלא יצא יבש בחריימה ? lam: |