פורום הדיג הספורטיבי בישראל

הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג => על החוף => נושא נשלח על ידי: andreypa על מאי 13, 2014, 19:33:51 PM



כותרת: פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים...
תגובה על ידי: andreypa על מאי 13, 2014, 19:33:51 PM
פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים לפעמים במסעדה  truwup;

ועוד משלמים על זה במיטב כספנו  mad3;

https://www.youtube.com/watch?v=rI1eHwGfSwM&feature=player_detailpage


כותרת: בעניין: Re: פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים...
תגובה על ידי: yossid על מאי 13, 2014, 20:54:36 PM
אתה צודק במאת האחוזים, ועם כול זה אתה אני ואחרים נמשיך מדי פעם לאכול בחוץ בתקווה שלא ניפול על יום של מזון מורעל

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2


כותרת: בעניין: Re: פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים...
תגובה על ידי: andreypa על מאי 13, 2014, 21:11:41 PM
אתה צודק במאת האחוזים, ועם כול זה אתה אני ואחרים נמשיך מדי פעם לאכול בחוץ בתקווה שלא ניפול על יום של מזון מורעל

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

לא אמרתי שהפסיק לאכול במסעדות ובחוץ, אבל עדיין מגעיל אותי לפעמים לחשוב במיוחד אחרי כתבה

כזאת מה קורא לאוכל שלנו מאחורי הקלעים  112s;

הייתה תקופה קצרה שעבדתי במקדונלדס בגיל 17 בערך ואני יודע טוב מאוד מה היחס שמקבל המזון

שלנו מאחורה במסעדה (אם ניתן לקרוא למקדונלדס מסעדה  ;D) ברגע שהעובדים והמלצרים מקבלים

תשלום של מינימום ולפעמים אף פחות, ככה הם יתיחסו גם למזון שמבשלים\מגישים.  sml11;


כותרת: בעניין: פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים...
תגובה על ידי: rafi על מאי 14, 2014, 09:17:13 AM
צפיתי, בהחלט לא מעורר חשק...

מסתבר כי ברוב המקומות ממחזרים אוכל,
כפי שהיה גם בכתבה לפני זמן מה על האוכל המהיר...

בהחלט חומר למחשבה...
אולי אפילו להתחיל לבקש בכל מסעדה אליה נכנסים להכנס למטבח - בלי למצמץ ובלי להתביש,
לא יסכימו או לא יתאים מה שרואים - הולכים למקום אחר...

לא רוצה לחשוב מה עושה לאוכל עובד מתוסכל עם אופי מחורבן,
שמשתכר שכר מינימום וכועס על המעסיק או על הלקוח או על העולם... truwup;

תכלס, כמעט כולנו מתמודדים עם חיידקים, גם אם זה לעיתים עם קלקולי קיבה והרעלות קיבה,
הבעיה היא לעיתים לא דווקא במסעדות - אלא גם באוכל שאנחנו קונים ברשתות ומכינים בבית...

אישית, מה שראינו כנראה יגרום לי לצמצם אכילה מחוץ לבית, לתקופה מסוימת.. עם הזמן שוכחים...

אהבתי את התגובה של קפה-הלל שהודיעו על סגירת הסניף באבן-גבירול,
כך צריך לפעול!!! הזכיינים שלהם יחשבו בעתיד 7 פעמים לפני שיזלזלו באיכות הנקיון והאוכל...


כותרת: בעניין: פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים...
תגובה על ידי: אליהו בנימין על מאי 14, 2014, 13:59:12 PM
לצמצם למינימום של המינימום וזה גם בל קשר לממצאים הנ"ל.

שלא נטעה לחשוב שמסעדות שונות חושבות על הבריאות שלנו. רק כסף ורווחים יש להם בראש, בניסיון לצמצם כמה שיותר הוצאות... וזה בדרך הטבע, פשוט עולם העסקים.

אין כמו בבית  thumbUp;

ואם אוכלים בחוץ פעם ב... באמת כדאי לעשות סיור קודם במטבח  sml102;



כותרת: בעניין: פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים...
תגובה על ידי: (אלון) על מאי 14, 2014, 17:10:45 PM
שום חיידק לא חי מעבר ל-68 מעלות צלזיוס!!!
ולכן אני אוכל רק על האש או שווארמות
אני תמיד מבקש את החומוס מהמקרר ולא מהעמדה שיש בה חומוס בחוץ
אני תמיד נותן תירוץ שזאת גם הזדמנות בשבילו למלא את העמדה של החומוס
אין מה לעשות
אני אוהב לאכול בחוץ אבל אני אוכל רק דברים שמכינים במקום ולא דברים שאפשר להכין מבעוד מועד
אני מציע לכם להזהר במיוחד מהסושיות ששם המנות כבר מוכנות
ואני לא חושב שאני צריך להסביר כמה מהר דג מתקלקל


כותרת: בעניין: פשוט מגעיל לחשוב מה אנחנו אוכלים...
תגובה על ידי: dovdov על מאי 15, 2014, 00:00:46 AM
דבר ידוע לא חדש