כותרת: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: rafi על אפריל 28, 2014, 23:43:27 PM אמנם רשום בפורום שלנו מזמן,
אך הכניסה לפורום והחברות בפורום מגיעים עם תחילת הכתיבה.... לאחרונה נכנס בו הפלפל - הציע "להוסיף פלפל" לפורום המתכונים שלנו t39 מי שלא מכיר את בנציון, *שף "מוצהר" גם בפועל וגם בתואר עם התמחות מיוחדת בדגים - דבר הגיוני בהיותו דייג ספורטיבי בנשמתו וגם בפועל.... ;) *רוב הדגים שהוא תופס חוזרים לשחות בים - יותר מאשר אלו שהולכים להפוך למעדן על שולחנו... secret.gif *וממה ששמעתי כי רק לאחרונה אותו הכרתי - בנאדם נהדר במלוא מובן המילה... shake2; עצם היותו חבר מוערך של מוקי522 - אז לאור המשפט "הראה לי חברך ואדע מי אתה"...... קישור לאתר של בנציון - ראיתי שם כבר מתכונים לצד תמונות תפיסות דגים... 8) http://eladamitay.wordpress.com/ זה מקרוב העלה בפורום סרטון של פילוט גומבר וגם טיפ לגבי "טיפול מוקדם" בברקודות... http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=15996.0 אז השתדלתי לספר את עיקר מתוך המעט הרלוונטי שאני יודע... מה שנותר לי לומר הוא, ברוך הבא בנציון ותרגיש לגמרי בבית t39 כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: MOTI-M על אפריל 28, 2014, 23:54:39 PM ברוך הבא איש יקר @isf@ תרגיש בבית אני בטוח שאתה כבר מרגיש שזה בית
חם ואוהב ,אז תן לנו בראש ידידי שיהיה לנו מה להכין לסוף שבוע 112s; לא רק זה גם מזרזר תותח www_MyEmoticons_com__fishing; כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: haim על אפריל 29, 2014, 05:36:13 AM ברוך הבא
כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: piniab על אפריל 29, 2014, 05:49:24 AM ברוך הבא!!!
כייף לראות אותך פעיל כאן. כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: shragam על אפריל 29, 2014, 06:35:43 AM ברוך הבא אלינו grouphugg;
נשמח למתכוני דגים ודברים אחרים thumbUp; כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: ilan62 על אפריל 29, 2014, 12:16:32 PM איזה כיף שיש לנו שף party20; טוב תכף נכנס לקישורים אבל לפי מה שכתוב אז המישפחה
מתברכת בעוד חבר על הכיפק no1@ ברוך הבא גבר snn2a אפשר גם לישאול בפורום של המתכונים שאלות על טכניקות ? בקטע של הכה את המומחה sml98; אבל בקטע של לילמוד lam: כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: gaichuk על אפריל 29, 2014, 15:34:56 PM ברוך הבא shake2;
פלפל במתכונים , תרתי משמע, זה תמיד טוב thumbUp; כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: יהושוע{שוקי}פרג על אפריל 29, 2014, 15:43:22 PM ברוך הבא thumbUp;
כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: רון דדון על אפריל 29, 2014, 16:33:57 PM ברוך הבא @isf@
הולך להיות טעים pidu; t39 כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: בנציון על אפריל 29, 2014, 21:46:48 PM שלום לכולם ותודה על קבלת הפנים החמה
מוזמנים לשאול שאלות ולנסות להכות אשמח לסייע וגם ללמוד כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: liron89 על אפריל 29, 2014, 21:49:53 PM ברוך הבא! או ברוך השב! איך שתרצה :)
עוקב מדי פעם אחר האתר והעמוד שלך, ולומד הרבה.. ובטוח שנלמד ממך עוד הרבה.. כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: הלל-ירושלים על אפריל 29, 2014, 22:26:08 PM ברוך הבא thumbUp; thumbUp; thumbUp;
כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: אליהו בנימין על אפריל 30, 2014, 09:51:14 AM איש נהדר, נכס לפורום t39
כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על מאי 01, 2014, 15:09:34 PM ברוך הבא ותרגיש במטבח האישי שלך thumbUp;
כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: andreypa על מאי 02, 2014, 09:10:16 AM ברוך הבא no1@ @isf@
כותרת: בעניין: תגובה על ידי: דין וטורי על מאי 02, 2014, 10:39:52 AM בנציוןןןן ברוך הבאאאא
כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: jacob72 על מאי 02, 2014, 15:55:33 PM ברוך הבא
נשלח מה iPad שלי ע"י Tapatalk כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: shay 38 על מאי 03, 2014, 00:26:50 AM ברוך הבא 999s; acigar;
כותרת: בעניין: ברוך הבא בנציון (שף אלעד אמיתי) תגובה על ידי: rafi על מאי 06, 2014, 12:59:33 PM שלום לכולם ותודה על קבלת הפנים החמה מוזמנים לשאול שאלות ולנסות להכות אשמח לסייע וגם ללמוד הדגשתי צמד מילים, באו בתגובה לאיזו אמירה בדבר "הכה את המומחה".... shy2; כשנזרקת כפפה - מעניין לנסות להרים אותה... ;) http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=16097.0 |