כותרת: שיפודי אינטיאס על הפלנצ'ה תגובה על ידי: Sailfish על אפריל 25, 2014, 20:27:17 PM אהלן.
לא יודע אם היה כאן משהו דומה בעבר....אבל בכל זאת. אינטיאס ידוע כדג שזמן הבישול שלו קריטי מאוד. מעט מדי יתקבל דג לא אפוי ולעומת זאת ממש בקלות אפשר לעבור את הדרגה הרצויה וליבש אותו למוות >:D בכל מקרה מאינטיאס גדול מתקבלים נתחים מאוד שמנים שקשה לעבוד איתם בלי לקבל את התוצאה שכתבתי ולכן עלה לי רעיון. חתכתי לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ. השריתי במרינדה של שמן זית, טריאקי והרבה שום כתוש. את הקוביות שיפדתי על שיפודים - כ-6 יחידות לשיפוד. צלייה על הפלנצ'ה (יכול להיות גם מנגל) - כ-1.5-2 דקות מכל צד עד שרואים שלא נותר חלק ורוד בדג ומתקבלים פסים כהים של הצלייה. לאכול חם מייד כשיוצא מהפלנצ'ה (מנה ראשונה מצוינת). יוצא מדדדדדהים !! בתאבון !! אופיר. כותרת: בעניין: שיפודי אינטיאס על הפלנצ'ה תגובה על ידי: Fish על אפריל 27, 2014, 00:34:44 AM תודה על המתכון!
כותרת: בעניין: שיפודי אינטיאס על הפלנצ'ה תגובה על ידי: rafi על אפריל 29, 2014, 00:32:17 AM אין חכם כבעל נסיון ואין כמו המלצה של בעל נסיון... shake2;
אישית אוהב מאוד את המתכונים הפשוטים - בדיוק מהסוג הזה.... נשמע מצויין ואני מתחיל לשים אינטיאס על הכוונת - לתפיסה ולחיתוך בתור קוביות... תודה על השיתוף... shake2; כותרת: בעניין: שיפודי אינטיאס על הפלנצ'ה תגובה על ידי: shragam על אפריל 29, 2014, 06:45:09 AM תודה על המתכון thumbUp;
כותרת: בעניין: שיפודי אינטיאס על הפלנצ'ה תגובה על ידי: piniab על אפריל 29, 2014, 07:07:26 AM תודה. thumbUp;
גרמת לי לרייר sml45; |