כותרת: לברק בתנור עם פטריות תגובה על ידי: shragam על אפריל 03, 2014, 15:36:27 PM המצרכים:
הכמויות למנת דג, יש להכפיל לפי כמות הדגים לברק במשקל של 400-500 גרם (מנה אישית) 5 פטריות שמפיניון שתי פרוסות עגבניה בצל קטן קצוץ שן שום קצוצה שמן זית חמאה תבלינים: מלח פלפל שחור כמון אופן ההכנה: - לטגן בשמן זית את הבצל. כאשר הבצל מתחיל להזהיב, להוסיף את השום ולערבב. - להוסיף את הפטריות, הטגן כחצי דקה ולהוסיף כרבע כפית מלח, פלפל שחור (לפי הטעם) ומעט כמון. - להמשיך לערבב ולטגן עוד כדקה. - לחמם את התנור ל 220 מעלות. - להניח את הלברק על נייר כסף, לחרוץ 3 חריצים מכל צד לשמן, להמליח ולפלפל מעט את הדג. - למלא את בטן הדג בפטריות המטוגנות ואת השאר לפזר מעל הדג. - לשים שתי חתיכות חמאה על הדג ועליהן את פרוסות העגבניה. - לשפוך עוד קצת שמן זית ולסגור את הנייר כסף. (שיהיה לדג נעים וחמים בפנים ;-)) - לשים את הדג בתבנית ולהכניס לתנור החם. - לאחר 5 דקות, יש להוריד את הטמפרטורה ל 180 מעלות למשך 15 דקות. - לאחר 15 דקות, יש להוציא ולפתוח מעט את נייר הכסף ולראות אם הדג כבר מוכן. במידה ולא, להכניס לעוד 3 דקות בכל פעם עד שמוכן. (בד"כ כשמתחיל להיות ניחוח של דג במטבח, זה אומר שנהיה מוכן). - בתאבון (http://www.israup.net/images/db2d696161075297edd65658243a49bb.jpg) (http://www.israup.net) כותרת: בעניין: לברק בתנור עם פטריות תגובה על ידי: יהושוע{שוקי}פרג על אפריל 03, 2014, 17:50:14 PM תודה רבה על המתכון thumbUp;
כבר בימים קרובים אני הולך לנסות כותרת: בעניין: לברק בתנור עם פטריות תגובה על ידי: rafi על אפריל 20, 2014, 02:13:09 AM תודה שרגא על המתכון shake2;
נראה טעים.. שלך או של נדב?! יש דג אחר שלדעתך יצא דליקטס עם המתכון הזה?! תודה רבה על המתכון thumbUp; כבר בימים קרובים אני הולך לנסות שוקי, כדי לנסות אתה צריך לתפוס לברק... ;) כותרת: בעניין: לברק בתנור עם פטריות תגובה על ידי: shragam על אפריל 20, 2014, 06:49:43 AM תודה שרגא על המתכון shake2; מתכון ודג שלי. מיועד לדגים עסיסיים, ולא יבשים (דניס, מושט, לברק וכו'). נראה טעים.. שלך או של נדב?! יש דג אחר שלדעתך יצא דליקטס עם המתכון הזה?! תודה רבה על המתכון thumbUp; כבר בימים קרובים אני הולך לנסות שוקי, כדי לנסות אתה צריך לתפוס לברק... ;) כותרת: בעניין: לברק בתנור עם פטריות תגובה על ידי: gaichuk על אפריל 20, 2014, 10:54:00 AM אני חייב להודות שהשילוב של דג ופיטריות נשמע לי מוזר כמו לתפוס לברק... sml98;
תודה על המתכון thumbUp; כותרת: בעניין: לברק בתנור עם פטריות תגובה על ידי: סער זאבי על אפריל 20, 2014, 11:00:05 AM נשמע מאוד מעניין השילוב חייב לנסות.
ממליץ להוסיף אולי כמה עלי רוזמרין ומרווה . כותרת: בעניין: לברק בתנור עם פטריות תגובה על ידי: shragam על אפריל 20, 2014, 11:26:57 AM נשמע מאוד מעניין השילוב חייב לנסות. בהחלט אפשרי רוזמרין. מרווה לא בדקתי ממליץ להוסיף אולי כמה עלי רוזמרין ומרווה . |