כותרת: סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים תגובה על ידי: shragam על מרץ 14, 2014, 09:47:15 AM סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים
המצרכים: 250 גרם דג מפולט נקי ללא עור ועצמות 1/2 לימון אבוקדו חתוך לקוביות אגוזי מלך עגבניות שרי שמן זית תבלינים:מלח גס פלפל שחור אופן ההכנה: - לטגן בקצת שמן זית את אגוזי המלך עד להזהבה קלה ולקרר. - לחתוך את עגבניות השרי לרבעים. - לחתוך את הפילטים לחתיכות בינוניות (עובי כ 1/2 ס"מ) ולשים בצלחת הגשה - לפזר מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס על הנתחים - לסחוט את הלימון על הנתחים - להוסיף את קוביות האבוקדו ועגבניות השרי. - לפזר את האגוזים עם השמן של הטיגון - לשפוך עוד קצת שמן זית על הכל - לערבב היטב את הכל. - להשאיר במשך 20 דקות - לאכול עם חלה טרייה כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים תגובה על ידי: andreypa על מרץ 14, 2014, 14:23:35 PM נשמע כמו אחלה מתכון thumbUp;
עשיתה אותי רעב shy2; כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים תגובה על ידי: yossid על מרץ 14, 2014, 22:04:24 PM תודה על השיתוף
כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים תגובה על ידי: rafi על מרץ 16, 2014, 03:09:01 AM נשמע מעולה, עושה חשק להכין וגם לטעום...
נוסה על טוניות?! כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים תגובה על ידי: MOTI-M על מרץ 16, 2014, 03:11:04 AM יופי של מתכון ,טוב לימים הקרים cl:
כך יהיה לנו ht: תודה איש יקר thumbUp; כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אבוקדו, עגבניות שרי ואגוזים תגובה על ידי: shragam על מרץ 16, 2014, 08:16:23 AM נשמע מעולה, עושה חשק להכין וגם לטעום... נוסה על טרחונים (זה מה שהיה) אבל מתאים לכל הדגים שמתאימים לסביצ'ה.נוסה על טוניות?! |