כותרת: נתחי דג בורגר תגובה על ידי: shragam על מרץ 14, 2014, 09:45:45 AM נתחי דג בורגר
המצרכים: רצועות נתחי דג ללא עצמות באורך של אצבע, עובי עד 1 ס"מ (טרחון/סקומברי קטנים ומפולטים מתאימים בדיוק). בגדול כ 6-8 נתחים ללחמניה (תלוי בגודל הלחמניה) לחמניות לפי מס' הסועדים מיונז בצל סגול פרוס עגבניה פרוסה לימון שמן זית בזיליקום תבלינים: מלח גס אופן ההכנה: - לערבב את הנתחים בכלי עם שמן זית ולשים בצד. (http://www.israup.net/images/f0ed922ba4c9a0d065728b82e2079a93.jpg) (http://www.israup.net) - למרוח את הלחמניות במיונז. - מניחים פרוסת בצל, פרוסת עגבניה וכמה עלי בזיליקום. - לפזר מעט מלח גס על הנתחים ולערבב. - לחמם מחבת טפלון ללא שמן ולאחר כשתי דקות כשהמחבת חמה, יש להניח כמות נתחים למנה אחת בכל פעם. - ברגע שהנתח מתחיל להלבין בתחתית שלו, הופכים במהירות את הנתחים ומורידים מהאש. (כל העניין כאן הוא כמה שניות על כל צד). (http://www.israup.net/images/4cceb65f0d491feac1ec82e31bbb88dc.jpg) (http://www.israup.net) - מעבירים את הנתחים ללחמניה, סוחטים עליהם מיץ לימון. - ובתאבון. (http://www.israup.net/images/44cafa89d53062c673a903b597db39cc.jpg) (http://www.israup.net) כותרת: בעניין: נתחי דג בורגר תגובה על ידי: andreypa על מרץ 14, 2014, 14:24:12 PM תודה על השיתוף thumbUp;
אבל זה לא בסדר ככה לעשות לי תאבון על הבוקר shy2; כותרת: בעניין: נתחי דג בורגר תגובה על ידי: yossid על מרץ 14, 2014, 22:05:08 PM תודה על השיתוף
כותרת: בעניין: נתחי דג בורגר תגובה על ידי: rafi על מרץ 16, 2014, 03:11:00 AM עשית לי חשק גדול שרגא... בעצם נדב... shy2;
אהבתי את הפשטות והקלות היחסית של ההכנה... ינוסה בוודאות... sml45; כותרת: בעניין: נתחי דג בורגר תגובה על ידי: MOTI-M על מרץ 16, 2014, 03:13:30 AM אני בדיוק kaffeetrinker_2; את המתכון אבל אני בעבודה
מאיפה אני מביא דג עכשיו secret.gif תודה איש יקר צריך לנסות :P כותרת: בעניין: נתחי דג בורגר תגובה על ידי: shragam על מרץ 16, 2014, 08:17:01 AM אני בדיוק kaffeetrinker_2; את המתכון אבל אני בעבודה פרט קטן ושולי ;) מאיפה אני מביא דג עכשיו secret.gif תודה איש יקר צריך לנסות :P כותרת: בעניין: נתחי דג בורגר תגובה על ידי: אליהו בנימין על מרץ 18, 2014, 09:41:25 AM תודה שרגא נראה פצצה ashamed0005:
|