כותרת: המצב בכינרת תגובה על ידי: מאיר על פברואר 21, 2014, 11:51:11 AM נסעתי בחמישי לבדוק, צד מערבי. בין 11 וחצי ל1 וחצי בצהריים. אז ככה- השפל נוראי, רואים את הקרקעית למרחוק.
מה יהיה באוגוסט? >:(על המים התחילה ה"צהבת", אולי גאיצ'וק יתייחס לתופעה ויספק הסבר "מדעי"? הדבר הטוב- יש מושטים בכמויות עצומות, להקות של מאות פריטים על המים. לא תוקפים את הדמויים, מרגישים את מגע הדמויים בדגים. נתפסו 7 חתיכות, כולם מושט לבן, כשהקרס ניתפסת כל פעם בחלק גוף אחר. :( כשהגיע סירה ופרסה רשת בצורה ספירלית + מכות במים על ידי פומפות נישברתי ופרשתי. נראה שתיהיה עונה טובה בזירזור :), דגים יש, מים פחות ופחות. כותרת: בעניין: המצב בכינרת תגובה על ידי: צור. על פברואר 21, 2014, 13:03:49 PM תודה על העדכון
1.לגבי הצהבת מדובר בפריחה של אצות כחוליות מצרף שני קישורים http://news.walla.co.il/?w=/4488/2624958 http://telem.openu.ac.il/courses/c20237/kineret-ee.htm 2.לגבי המושטים בגלל החום שהיה אתמול יש מצב ששיא התקיפות היה מוקדם בבוקר ולקראת הצהריים קיבלת רגיעה לפני שבועיים התקיפות התחילו לקראת הצהריים בשעה שהתחיל טיפה להתחמם והתוצאות היו יפות לעונה 18 משטים רובם שוחררו 3. לגבי הסירות בכינרת אני ממתין לתגובה במייל לגבי הסדרי הדייג שלהם והחוקיות במידה ויש לך תמונות של האירוע שמור אותם יכול להיות ויהיה להם שימוש לסיכום מחר אני יורד עם גיא לבדוק את מצב הכינרת מקווה שיהיו עדכונים כותרת: בעניין: המצב בכינרת תגובה על ידי: rafi על פברואר 23, 2014, 14:38:10 PM תודה על העדכון מאיר,
לגבי היתר - מה שכתב צור shake2; כותרת: בעניין: המצב בכינרת תגובה על ידי: gaichuk על פברואר 23, 2014, 15:13:59 PM על האצות הביא צור קישורים ואין יותר מדי מה להוסיף...
לגבי אתמול, אחרי הביקור הזריז בחוף הדקל שם נפגשתי עם שי והנחירות של צח ויובש מוחלט בקרבת החוף מבחינת המושטים, כנראה עקב המפלס הנמוך, עברנו לימיה של גינוסר שם נתקלנו בנחילי האמנונים הלבנים ששוחים לאיטם לאורך השובר. הם כמובן, לא מתעניינים בדמויים אבל השיטה התאילנדית עובדת מצוין... משקולת של 30 גרם ומתחתיה קרס דק גודל 0/4 עם מפתח רחב שננעץ במהירות ובקלות באמנונים הפסיביים שלא מתרגשים ממנו... אני מניח שיהיה קשה להבהיר לפקח ולהם שזה לא בהכרח הקרס המשולש לחטיפה שנגד החוק אלא השיטה שבה הם עובדים... :-\ משם עברנו לגשר אריק לשחק עם סרדינים על בצק. על הז'ירז'ור לא היתה אפילו תגובה אחת... נראה לי שאת הז'ירז'ור אפשר להשאיר לנוח עוד קצת אבל בהחלט יש מה לבדוק שוב פעם מבחינת ביניות גדולות על סרדין... thumbUp; |