כותרת: מעדן ברקודה בטיגון-בישול תגובה על ידי: rafi על דצמבר 25, 2013, 13:11:29 PM תודה למוקי שלנו על המתכון ותודה לאלעד שנתן למוקי את התמונות... shake2;
התמונות של המעדן בדו"ח התפיסות שהעלה מוקי כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14374.0 הנה המתכון כפי שהובא ע"י מוקי כוול התודה שבסופו...: המצרכים: 1 בצל בינוני 3-5 שיני שום 1 פלפל אדום 1 גמבה 3 עגבניות בשלות טימין,מלח, פלפל שחור ברקודה יפה אחת כמובן. אופן ההכנה: מתגנים את הבצל כשהוא חתוך בתוספת השום עד להצהבתו, מוסיפים את הפלפל, הגמבה, העגבניות כשהם חתוחות לקוביות קטנות מתבלים לפי הטעם, ניתן להוסיף גם רסק עגבניות במידה ורוצים יותר רוטב. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה , במחבת נוסף בשמן זית מטגנים את הדג כשהוא חתוך לסטייק בשני צידי הדג, למשך 15 שניות מכל צד רק על מנת לסגור אותו , ואז מוסיפים את שאר התבשיל שהכנו על הדג ומוסיפים לבשל כחצי שעה נוספת. להשאיר כרבע שעה נוספת עד שכל המיצים והטעמים יספגו בדג, והרי לפניכם מעדן. בהגשה רצוי להוסיף הרבה ירק מעל כגון פטרוזיליה וכוסברה. לא לשכוח לנגב עם חלה טריה בתאבון. ותודה לבורא עולם על דגים ומטעמים נפלאים כותרת: בעניין: מעדן ברקודה בטיגון-בישול תגובה על ידי: IZHAK על דצמבר 26, 2013, 19:29:40 PM תודה למוקי שלנו על המתכון ותודה לאלעד שנתן למוקי את התמונות... shake2; התמונות של המעדן בדו"ח התפיסות שהעלה מוקי כאן - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=14374.0 הנה המתכון כפי שהובא ע"י מוקי כוול התודה שבסופו...: המצרכים: 1 בצל בינוני 3-5 שיני שום 1 פלפל אדום 1 גמבה 3 עגבניות בשלות טימין,מלח, פלפל שחור ברקודה יפה אחת כמובן. אופן ההכנה: מתגנים את הבצל כשהוא חתוך בתוספת השום עד להצהבתו, מוסיפים את הפלפל, הגמבה, העגבניות כשהם חתוחות לקוביות קטנות מתבלים לפי הטעם, ניתן להוסיף גם רסק עגבניות במידה ורוצים יותר רוטב. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה , במחבת נוסף בשמן זית מטגנים את הדג כשהוא חתוך לסטייק בשני צידי הדג, למשך 15 שניות מכל צד רק על מנת לסגור אותו , ואז מוסיפים את שאר התבשיל שהכנו על הדג ומוסיפים לבשל כחצי שעה נוספת. להשאיר כרבע שעה נוספת עד שכל המיצים והטעמים יספגו בדג, והרי לפניכם מעדן. בהגשה רצוי להוסיף הרבה ירק מעל כגון פטרוזיליה וכוסברה. לא לשכוח לנגב עם חלה טריה בתאבון. ותודה לבורא עולם על דגים ומטעמים נפלאים תרשה לי להוסיף .. את החלה להחניס לטוסטר כ4 דקות לפני ההגשה כותרת: בעניין: מעדן ברקודה בטיגון-בישול תגובה על ידי: dror2910 על ינואר 27, 2014, 18:55:43 PM נשמע מעדן ימי ימי רק צריך עכשין ליתפוס ברקודה וזה הקטע הקשה sml98; נו בישביל לתפוס
נלך ליקרוא שוב פעם בדווח הדייג אולי נלמד גם איך תופסים sml98; |