פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: piniab על אוקטובר 26, 2013, 15:57:36 PM



כותרת: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
תגובה על ידי: piniab על אוקטובר 26, 2013, 15:57:36 PM
לא מבין על מה ולמה העלילו על הטרולוס שהוא מתייבש בתנור. מעדות שמיעה הוא אמר לי שפשוט מייבשים אותו ולא שהוא מתייבש. אז הנה לפניכם השלבים שהוא אמר שיש להתנהג איתו.....
ראשית, מוקדם בבוקר או אחה"צ ללכת לחפש אותו בים.
יש להתאמץ בחיפוש אחריו וכשמוצאים, יש לנו המרכיב העיקרי במתכון.
מקשקשים, מנקים ושוטפים היטב.
חורצים חריצים לרוחב הדג.
ממליחים ומפלפלים את הדג.
בקערה שמים כוסברה קצוצה (וכל המרבה הרי זה משובח), 4-5 שיני שום כתושות, פפריקה בשמן, פלפל שחור גרוס טרי ומלח. מוסיפים שמן זית איכותי ומערבבים עד לקבלת מרקם משחתי.
מעסים את הדג בתערובת ותוחבים גם לחריצים ולבטן הדג.
על יריעת רדיד אלומיניום מניחים פרוסות עגבניה ופלפל / גמבה.
את הדג מניחים על הירקות ועליו מניחים שכבת ירקות נוספת, אני מוסיף גם פרוסות ליים.
מפזרים פרוסות שום ועוטפים לחבילה הדוקה ואטומה עד כמה שאפשר.
מניחים את "האריזה" בצד להתמזגות טעמים.
בינתיים מחממים תנור (בשום אופן לא טורבו) לחום של 220 מעלות.
שולחים את החבילה לאשפוז בתנור למשך 50 דקות עד שעה.
מוציאים, מצלחתים, מוזגים בירה ונהנים.
ללא הבירה התוצאה בתמונה האחרונה לא מתקבלת.
בתיאבון



כותרת: בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
תגובה על ידי: piniab על אוקטובר 26, 2013, 15:58:40 PM
תמונות נוספות


כותרת: בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
תגובה על ידי: mahajnaa על אוקטובר 26, 2013, 16:04:38 PM
לפי התמונה זה נראה טעים ביותר  thumbUp;

יש לי אחד יפה בפריזר כך שקל לי לחפש אותו חחח נשאר רק להכין


כותרת: בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
תגובה על ידי: piniab על אוקטובר 26, 2013, 16:10:10 PM
שים שלט "ים" על הפריזר והצליח לך....
חחחח :D yahoo: 112s;


כותרת: בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
תגובה על ידי: rafi על פברואר 01, 2014, 20:33:50 PM
הגשה מעולה פיני.... t39

הפתיחה הכי חשובה אחרת כל היתר לא יהיה רלוונטי... shy2;
גם הסיום חשוב - רק לא ציינת איזו בירה... >:D

התמונות של לפני ואחרי מלמדות כי מישהו ליקק את השפתיים בדרך אל השלד.... :P
נשמע מצויין ונראה מצויין, תודה על השיתוף...
נותר לי להגיע לחלק הראשון - לתפוס טרחון...

אגב, איך לדעתך תצא פרידה בגודל של 1-2 ק"ג אם ניישם עליה את המתכון?!


כותרת: בעניין: טרולוס בתנור, זה כל הסיפור...
תגובה על ידי: piniab על פברואר 01, 2014, 20:50:35 PM
הגשה מעולה פיני.... t39

הפתיחה הכי חשובה אחרת כל היתר לא יהיה רלוונטי... shy2;
גם הסיום חשוב - רק לא ציינת איזו בירה... >:D

התמונות של לפני ואחרי מלמדות כי מישהו ליקק את השפתיים בדרך אל השלד.... :P
נשמע מצויין ונראה מצויין, תודה על השיתוף...
נותר לי להגיע לחלק הראשון - לתפוס טרחון...

אגב, איך לדעתך תצא פרידה בגודל של 1-2 ק"ג אם ניישם עליה את המתכון?!

תודה רפי.... thumbUp;
המתכון יתאים לכל דג.
לפרידה... הייתי אופה את החמש דקות אחרונות מחוץ לרדיד אלומיניום.
והבירה במקרה הזה....  miller  br: