פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומי דיג מקצועיים => דיג במים מתוקים בכל הסגנונות => נושא נשלח על ידי: Moti G על אוקטובר 03, 2013, 20:25:55 PM



כותרת: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 03, 2013, 20:25:55 PM
(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/etypy3yh.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/7u9y5aqa.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/u8y6ura6.jpg)בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: MOTI-M על אוקטובר 03, 2013, 20:54:43 PM
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  ;)

שיהיה בהצלחה  thumbUp;


כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: gaichuk על אוקטובר 03, 2013, 21:24:37 PM
עכשיו לא רק בהצלחה הערב ודיווח מחר אלא גם מתכון והסבר על מה ולמה הבוייליס הירוקים האלו?... 112s; thumbUp;


כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: yossid על אוקטובר 03, 2013, 21:26:51 PM
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  ;)

שיהיה בהצלחה  thumbUp;
מוטי אתה רוצה גם עם ציפוי קוקוס?


כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: MOTI-M על אוקטובר 03, 2013, 21:32:07 PM
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  ;)

שיהיה בהצלחה  thumbUp;
מוטי אתה רוצה גם עם ציפוי קוקוס?

יוסי להגיד לך את האמת כןןןןןןןןןןןןןןן חבל שאני לא דג  sml98;



כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Misha Ravich על אוקטובר 03, 2013, 21:51:39 PM
באיזה חוף אתה נמצא?
ומה המרכיבים של הבוילים?
אני עכשיו בצינברי עד מוצ"ש  049s;


כותרת: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 03, 2013, 22:06:45 PM
באיזה חוף אתה נמצא?
ומה המרכיבים של הבוילים?
אני עכשיו בצינברי עד מוצ"ש  049s;
אני מסיים לעבוד ב24:00 בטח בסביבות אחד אני בכנרת מרכיבים: תירס גרוס עמילן תפו"א סולת מלא סוכר חום,סוכר וניל, ביצים.ועוד מרכיב סודי אחד שאם זה יעבוד אני יספר לך

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


כותרת: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 03, 2013, 22:08:37 PM
מגניב מוטי ,יש מצב אתה עושה לי אבל בטעם שוקלד  ;)

שיהיה בהצלחה  thumbUp;
בכיף מוטי תראה את זה מוכן גם עם ציפוי קוקוס עם תרצה

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


כותרת: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 03, 2013, 22:12:59 PM
עכשיו לא רק בהצלחה הערב ודיווח מחר אלא גם מתכון והסבר על מה ולמה הבוייליס הירוקים האלו?... 112s; thumbUp;
הקרפיון ידוע כאוכל כל בעיקר אצות ונמשך לריחות מתוקים אז למה לא לפנק אותו.יש אדום יש צהוב יש וניל ,בננה,שוקולד אז שיהיה גם ירוק ובטעם וריח שקדים

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


כותרת: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 03, 2013, 22:13:45 PM
באיזה חוף אתה נמצא?
ומה המרכיבים של הבוילים?
אני עכשיו בצינברי עד מוצ"ש  049s;
תן את המספר טלפון כשאני יגיע נתקשר

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


כותרת: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: gaichuk על אוקטובר 04, 2013, 07:50:19 AM
עכשיו לא רק בהצלחה הערב ודיווח מחר אלא גם מתכון והסבר על מה ולמה הבוייליס הירוקים האלו?... 112s; thumbUp;
הקרפיון ידוע כאוכל כל בעיקר אצות ונמשך לריחות מתוקים אז למה לא לפנק אותו.יש אדום יש צהוב יש וניל ,בננה,שוקולד אז שיהיה גם ירוק ובטעם וריח שקדים

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

כול האמור ידוע ויש עליו הסכמה אבל מה שמעניין אותי זה איך אתה מכין אותם?
מה המרכיבים, יחסי כמויות, אופן ההכנה, בישול, חיי מדף, הצלחות וכולי...


כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: ינון לשם על אוקטובר 05, 2013, 19:22:55 PM
התבלבלתי לגמרי עם כל המוטים שפה

MOTI-M -MOTI-G שיגעתם את הפורום  rfl: rfl:

הבוייליס נראים ממש טוב גם בגודל סביר ומפתה  8)

גם אני אשמח לקבל פרטים על עצם ההכנה ... ???



כותרת: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 08, 2013, 00:48:37 AM
(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/etypy3yh.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/7u9y5aqa.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/u8y6ura6.jpg)בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
הכנת בוייליס ביתי
מצטער על התגובה המאוחרת.אני עושה כמות גדולה של תערובת יבשה בערך 6,7 קילו מחלק את התערובת לקופסאות של קילו (במקרה שלי שם בקופסאות של מטרנה הגדולות)ומקפיא וכל פעם שנגמרים הכדורים לוקח קופסא ורק מוסיף את הנוזלים ומערבב.ועכשיו להכנה ולכמויות. 1ק' תירס גרוס (לא קמח תירס) 1 קילו פולי סויה גרוס,1 קילו קמח מלא,1קילו סולת מלא,1קילו סוכר חום ,1 דייסת מטרנה בטעם פירות(כן מטרנה!!! יש לו ריח חזק של פירות והרבה חלבון) 400גר קסנטן(הופך את הבצק לצמיגי מאוד וקשה לפירוק)זאת התערובת הבסיסית המוכנה והמחולקת שלי.שלפני ההכנה אני מוסיף ביצים על כל 150גר,200גר, ביצה אחת תמצית טעם וריח לפי רצונו של כל אחד(וניל,רום,בננה,שקדים,תפוח וכו',)מערבב את כל הקמחים ביחד.ואת הביצים והתמציות בקערה נפרדת.כשהקמחים מעורבבים טוב והנוזלים מעורבבים טוב.מוסיף כל פעם קצת את הנוזלים ומערבב עם היד עד שנוצרת עיסה צמיגית.מכניס את הבצק למכונה ידנית שמוציאה את הבצק בצורה של אצבע ארוכה חותך לפי גודל רצוי ומעגל עד שנוצר גולות.מרתיח סיר עם מים מחכה עד שהמים יבעבעו ומכניס את הבויליס לסיר מחכה בין 2,4דקות עד שהבויליס צף (רצוי לא להכניס כמות גדולה לסיר שהטמפ לא תשתנה).מייבש את הבויליס בשמש בין יומיים לשלוש.ומקפיא אותם בחוץ הם מעלים עובש מהר ומשתמש לפי הצורך.כמובן שלתערובת המחולקת אפשר להוסיף איזה קמח או עמילן שרוצים לפי הדימיון.אני מוסיף גם אבקת סלק אדום .בסלק יש חומר שעוזר לעיכול שהקרפיון מחפש בטבע באצות.


כותרת: בעניין: Re: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 08, 2013, 00:49:22 AM
(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/etypy3yh.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/7u9y5aqa.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/u8y6ura6.jpg)בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
הכנת בוייליס ביתי
מצטער על התגובה המאוחרת.אני עושה כמות גדולה של תערובת יבשה בערך 6,7 קילו מחלק את התערובת לקופסאות של קילו (במקרה שלי שם בקופסאות של מטרנה הגדולות)ומקפיא וכל פעם שנגמרים הכדורים לוקח קופסא ורק מוסיף את הנוזלים ומערבב.ועכשיו להכנה ולכמויות. 1ק' תירס גרוס (לא קמח תירס) 1 קילו פולי סויה גרוס,1 קילו קמח מלא,1קילו סולת מלא,1קילו סוכר חום ,1 דייסת מטרנה בטעם פירות(כן מטרנה!!! יש לו ריח חזק של פירות והרבה חלבון) 400גר קסנטן(הופך את הבצק לצמיגי מאוד וקשה לפירוק)זאת התערובת הבסיסית המוכנה והמחולקת שלי.שלפני ההכנה אני מוסיף ביצים על כל 150גר,200גר, ביצה אחת תמצית טעם וריח לפי רצונו של כל אחד(וניל,רום,בננה,שקדים,תפוח וכו',)מערבב את כל הקמחים ביחד.ואת הביצים והתמציות בקערה נפרדת.כשהקמחים מעורבבים טוב והנוזלים מעורבבים טוב.מוסיף כל פעם קצת את הנוזלים ומערבב עם היד עד שנוצרת עיסה צמיגית.מכניס את הבצק למכונה ידנית שמוציאה את הבצק בצורה של אצבע ארוכה חותך לפי גודל רצוי ומעגל עד שנוצר גולות.מרתיח סיר עם מים מחכה עד שהמים יבעבעו ומכניס את הבויליס לסיר מחכה בין 2,4דקות עד שהבויליס צף (רצוי לא להכניס כמות גדולה לסיר שהטמפ לא תשתנה).מייבש את הבויליס בשמש בין יומיים לשלוש.ומקפיא אותם בחוץ הם מעלים עובש מהר ומשתמש לפי הצורך.כמובן שלתערובת המחולקת אפשר להוסיף איזה קמח או עמילן שרוצים לפי הדימיון.אני מוסיף גם אבקת סלק אדום .בסלק יש חומר שעוזר לעיכול שהקרפיון מחפש בטבע באצות.
תמונות של ההכנה אני יצרף בהמשך


כותרת: בעניין: Re: בעניין: Re: בעניין: Re: בעניין: בוייליס הכנה ביתי
תגובה על ידי: Moti G על אוקטובר 08, 2013, 01:01:33 AM
(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/etypy3yh.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/7u9y5aqa.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/04/u8y6ura6.jpg)בוייליס בטעם וריח שקדים הכנה ביתית מעשה ידיי להתפאר.היום ננסה אותם מחר נדווח

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
הכנת בוייליס ביתי
מצטער על התגובה המאוחרת.אני עושה כמות גדולה של תערובת יבשה בערך 6,7 קילו מחלק את התערובת לקופסאות של קילו (במקרה שלי שם בקופסאות של מטרנה הגדולות)ומקפיא וכל פעם שנגמרים הכדורים לוקח קופסא ורק מוסיף את הנוזלים ומערבב.ועכשיו להכנה ולכמויות. 1ק' תירס גרוס (לא קמח תירס) 1 קילו פולי סויה גרוס,1 קילו קמח מלא,1קילו סולת מלא,1קילו סוכר חום ,1 דייסת מטרנה בטעם פירות(כן מטרנה!!! יש לו ריח חזק של פירות והרבה חלבון) 400גר קסנטן(הופך את הבצק לצמיגי מאוד וקשה לפירוק)זאת התערובת הבסיסית המוכנה והמחולקת שלי.שלפני ההכנה אני מוסיף ביצים על כל 150גר,200גר, ביצה אחת תמצית טעם וריח לפי רצונו של כל אחד(וניל,רום,בננה,שקדים,תפוח וכו',)מערבב את כל הקמחים ביחד.ואת הביצים והתמציות בקערה נפרדת.כשהקמחים מעורבבים טוב והנוזלים מעורבבים טוב.מוסיף כל פעם קצת את הנוזלים ומערבב עם היד עד שנוצרת עיסה צמיגית.מכניס את הבצק למכונה ידנית שמוציאה את הבצק בצורה של אצבע ארוכה חותך לפי גודל רצוי ומעגל עד שנוצר גולות.מרתיח סיר עם מים מחכה עד שהמים יבעבעו ומכניס את הבויליס לסיר מחכה בין 2,4דקות עד שהבויליס צף (רצוי לא להכניס כמות גדולה לסיר שהטמפ לא תשתנה).מייבש את הבויליס בשמש בין יומיים לשלוש.ומקפיא אותם בחוץ הם מעלים עובש מהר ומשתמש לפי הצורך.כמובן שלתערובת המחולקת אפשר להוסיף איזה קמח או עמילן שרוצים לפי הדימיון.אני מוסיף גם אבקת סלק אדום .בסלק יש חומר שעוזר לעיכול שהקרפיון מחפש בטבע באצות.
תמונות של ההכנה אני יצרף בהמשך
(http://img.tapatalk.com/d/13/10/08/e5ate2at.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/08/7u6ara9e.jpg)(http://img.tapatalk.com/d/13/10/08/quje5upu.jpg)זאת מכונה כמו שלי


כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: Misha Ravich על אוקטובר 08, 2013, 13:24:00 PM
תודה על השיתוף מוטי  thumbUp;


כותרת: בעניין: בוייליס הכנה ביתית
תגובה על ידי: itamar26 על אוקטובר 09, 2013, 01:52:09 AM
נשמע מעולה, תעדכן עם גם עובד כמו שזה נשמע  thumbUp;