פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: haim על ספטמבר 25, 2013, 15:56:04 PM



כותרת: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: haim על ספטמבר 25, 2013, 15:56:04 PM
בראש השנה הכנתי את הסלט הזה
והתבקשתי להכין אותו שוב היום,
אז החלטתי לשתף את המתכון
מקווה שתיהנו ממנו גם אתם

 מצרכים:
 חבילת סלרי צעיר וטרי
 חמוציות – חובה !
 שקדים מולבנים דקים
 אגוזי המלך
 גרעיני חמניה
 3 כפות חומץ
 כף גדושה של סוכר חום
 2 כפות שמן זית
 2 שיני שום כתושות (לא חובה)

 להלן המתכון:
 קוצצים חבילת סלרי גם עלים וגם גבעולים.
 מוסיפים לזה:
          חמוציות
          שקדים מולבנים דקים
          אגוזי המלך
          גרעיני חמניה
 
 תיבול:
 3 כפות חומץ
 כף גדושה של סוכר חום
 2 כפות שמן זית
 2 שיני שום כתושות (לא חובה)
 מערבבים, מערבבים, , ,, , ,מקבלים סלט יפה וגם טעים.

 בתיאבון !
חיים.

(http://www.israup.net/images/5837cd3cfc93f5d48479050555054b1e.jpg)


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: אייל וייס על ספטמבר 25, 2013, 16:05:01 PM
 thumbUp;


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: andreypa על ספטמבר 25, 2013, 17:26:40 PM
אישית לא אוהב סלרי  240s;

אבל אם להחליף בכוסברה+פטרוזליה קניתה אותי  sml41;

תודה על השיתוף  thumbUp;


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: צור. על ספטמבר 25, 2013, 18:35:08 PM
תודה על השיתוף
נראה מצוין עבר לספר המתכונים של האישה ;)


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: IZHAK על ספטמבר 25, 2013, 20:39:46 PM
תודה תודה

נראה  נהדר כדאי לנסות

איזה חומץ ??


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: haim על ספטמבר 26, 2013, 12:59:39 PM
חומץ שולחן רגיל VINIGER 5%
(לא בלסמי)


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: IZHAK על ספטמבר 26, 2013, 13:22:00 PM
חומץ שולחן רגיל VINIGER 5%
(לא בלסמי)


תודה  thumbUp;


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: rafi על אוקטובר 22, 2013, 01:02:13 AM
קראתי, ואז הגעתי לתמונה....
עושה חשק ללקק את המסך של המחשב... :P

נראה טעים, אין חולק כי מאוד בריא...
ביום הסלטים המתוכנן שלי -
נראה לי שזה הולך להיות להיט.... sml45;

תודה חיים על השיתוף... shake2;


כותרת: בעניין: סלט סלרי טעים
תגובה על ידי: מיכאלה על נובמבר 20, 2013, 09:54:40 AM
נוסה בהצלחה. תודה על המתכון