כותרת: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על אוקטובר 12, 2011, 18:50:53 PM שמים את הטרכון על נייר כסף( שיהיה מספיק נייר כדי לכסות את כל הדג sml45;)
עושים 3 חתכים לטרכון משני הצדדים שופכים על הדג שמן זית מפזרים על הדג מלח עבה מוסיפים על הדג פלפל שחור גרוס מפזרים על הדג שום כתוש (ואפשר בנוסף שיני שום) על כל זה שמים הרבה כוסברא עכשיו ממש את אותו הדבר מכניסים גם לתוך הבטן של הדג וסוגרים טוב עם הנייר כסף שמים בתנור על 180 מעלות ל 20 עד 25 דקות ובתאבון ואחרי שתעשו את זה נראה למי יהיה טענות על דג יבש paddle: חברים ולאכול על הנייר כסף והמיץ של הדג מעדןןןןןןןןןןןן ולא לשכוח לשים לימון או מיץ לימון מוסיף המון כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על אוקטובר 12, 2011, 18:52:48 PM ובאמת חברים אבקש תגובות shake2;
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: IZHAK על אוקטובר 12, 2011, 19:02:45 PM תשמע ערב חג האוכל כבר מוכן
האשה רואה מתכון מנצח כזה אני בבעיה כי היא לבטח תחייב אותי לצאת לדוג thumbUp; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: סקווידוויד על אוקטובר 12, 2011, 19:50:37 PM תשמע ערב חג האוכל כבר מוכן האשה רואה מתכון מנצח כזה אני בבעיה כי היא לבטח תחייב אותי לצאת לדוג thumbUp; מכריחה אותך לדוג.... לא קלות הפולניות, לא קלות... לא קל, יצחק, אכן לא קל... כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: MOTI-M על אוקטובר 12, 2011, 20:18:23 PM אחלה מתכון שי יש לי טרכון במקרר
ננסה אני בטוח שיהיה מעדן תודה t39 כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: טל. על אוקטובר 13, 2011, 00:21:16 AM שי.
כל הכבוד על העלאת המתכון. t39 נראה פיצוץ וטעים בטרוף ! yahoo: כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: gaichuk על אוקטובר 13, 2011, 00:55:14 AM מה עושה דיג עירקי שלא סובל כוסברה ולא תופס טרולוסים? ???
אפשר להחליף עם מושט ופטרוזיליה?? sml44; תודה על המתכון,לא ינוסה בקרוב... sml98; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על אוקטובר 13, 2011, 08:26:39 AM שי. כל הכבוד על העלאת המתכון. t39 נראה פיצוץ וטעים בטרוף ! yahoo: בכייף shake2; מה עושה דיג עירקי שלא סובל כוסברה ולא תופס טרולוסים? ??? אפשר להחליף עם מושט ופטרוזיליה?? sml44; תודה על המתכון,לא ינוסה בקרוב... sml98; קרעת אותי sml44; sml44; sml44; sml44; ומקסימום בא לבקר חבר מהאתר שתופס shy2; ;hamsa1 כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: סבלי על אוקטובר 13, 2011, 08:37:24 AM שי,אז מה אמרתה להכניס לבטן של הדג?
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: IZHAK על אוקטובר 13, 2011, 09:12:29 AM שי,אז מה אמרתה להכניס לבטן של הדג? שי לא אמר הוא כתבשופכים על הדג שמן זית מפזרים על הדג מלח עבה מוסיפים על הדג פלפל שחור גרוס מפזרים על הדג שום כתוש (ואפשר בנוסף שיני שום) על כל זה שמים הרבה כוסברא הנה לך שיהיה בתאבון כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: IZHAK על אוקטובר 13, 2011, 20:07:33 PM יצא מעולה ללא כוסברה אלה עם פטרוזיליה {רק בשבילך גאיצוק}
יצא מעדן רק תוספת קטנה חרור כ 2 חורים בנייר כסף בחלק העליון גודל של קיסם שיניים כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: gaichuk על אוקטובר 13, 2011, 22:11:37 PM יצא מעולה ללא כוסברה אלה עם פטרוזיליה {רק בשבילך גאיצוק} יצא מעדן רק תוספת קטנה חרור כ 2 חורים בנייר כסף בחלק העליון גודל של קיסם שיניים אז עכשיו נשאר לי רק לתפוס לי איזה טרולוס,הא? sml98; תודה חבר thumbUp; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: rafi על אוקטובר 14, 2011, 11:41:55 AM עוד לא ניסיתי שי,
כדי לנסות צריך לתפוס טרחון ;) אבל... כמי שטען עד היום שטרחון יבש- אני בהחלט חייב לנסות ולהיווכח אם טרחון יצא מעדן, נראה שאתה יודע על מה אתה מדבר שי, אז- הטרחון הבא שלי לפי המתכון שלך שי sml45; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: IZHAK על אוקטובר 14, 2011, 14:21:40 PM עוד לא ניסיתי שי, יצא גם יצא רפיכדי לנסות צריך לתפוס טרחון ;) אבל... כמי שטען עד היום שטרחון יבש- אני בהחלט חייב לנסות ולהיווכח אם טרחון יצא מעדן, נראה שאתה יודע על מה אתה מדבר שי, אז- הטרחון הבא שלי לפי המתכון שלך שי sml45; מכוון שהדג יבש מאד הבישול על האש במיצים של הדג הרבה לימון שום ושמן זית עושה את המלאכה יוצא עם טעם במרקם אחר ולא כרגיל טעם של גרב צבאית עומדת כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על אוקטובר 14, 2011, 14:32:18 PM sml102; אהבת ?
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: IZHAK על אוקטובר 14, 2011, 15:21:15 PM sml102; אהבת ? [/כן אהבתי thumbUp; בניגוד לדרכי בישול או טיגון אחרות שלא אהבתי זו הדרך לבשל דג זה כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על אוקטובר 14, 2011, 23:01:14 PM אוקיי תודה shy2;
האמת שעשיתי את הגומבר גם באותה השיטה והאמת חבל"ז 112s; t39 כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: סבלי על אוקטובר 15, 2011, 09:43:18 AM אוקיי שי,ניסיתי אתמול לעשות את זה עם המשפחה ויצא נ-ה-ד-ר
מאוד,נהנתי יצא מאוד טעם כנראה שאעשה אותו שוב בשבוע הבא. 999s; 999s; 999s; 999s; 999s; 999s; 999s; 999s; 999s; 999s; 999s; תודה, ניר כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על אוקטובר 15, 2011, 12:15:17 PM t39 t39 shake2;
העיקר שהיה טעים והיה כייף תענוג לישמוע (לקרוא thumbUp;) t39 t39 t39 049s; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: סבלי על אוקטובר 16, 2011, 07:49:51 AM אוקיי שי עם אני מזמין אותך לעבוד לעבוד כשף פרטי לדגים...
א.העם תסכים? yahoo: shake2; ב.כמה אתה לוקח לשעה? 999s; 999s; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: יוסף על אוקטובר 30, 2011, 02:05:40 AM שאי אהבתי את המתקון
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: אופק על ספטמבר 26, 2013, 23:23:47 PM אחלה מתכון , לא יבש בכלל , תודה היה מעדן
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על יוני 07, 2014, 11:37:07 AM מחכה לדג שיבוא על מתכונו בשלום sml98; sml98; sml98;
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: Itamar_Zallman על יוני 07, 2014, 14:18:12 PM באמת מעדן..דודה שלי הכינה לי מטרכון שתפסתי באותו היום את המתכון הנ"ל ועוד כמה תוספות קטנות..
רק שאנחנו הכנו אותו בתוך גחלים ולא בתנור thumbUp; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: rafi על אוגוסט 23, 2014, 16:48:06 PM לקראת עונת הטרחונים... shy2;
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: shay 38 על ספטמבר 20, 2016, 14:48:01 PM עונת הטרכונים...החלה secret.gif t39 t39
כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: yoelsh על ספטמבר 20, 2016, 15:23:04 PM שום , בצל , פטרוזיליה ,רצוי הרבה מהכל מוסיפים לימון , שמן זית מלח ופלפל גרוס
ומערבבים הכל שתי פנסים לדג מכל צד ומשכיבים אותו על נייר כסף ומוסיפים את הבליל עותפים את הכל ונותנים כמה שעות כך לפני הכנסה לתנור הכנסה לתנור ב 180 מעלות כ 20 - 25 דקות ולאחר מכן פותחים את הנייר כסף לבישול של שתי דקות בכל צד פשוט פגז כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: gaichuk על ספטמבר 21, 2016, 10:37:47 AM ובאמת חברים אבקש תגובות shake2; הנה תגובה 112s; כוסברה?? sml9; כותרת: בעניין: מעדן הטרכון....חובה תגובה על ידי: סאמח הצפר על ספטמבר 28, 2016, 12:38:54 PM thumbUp; thumbUp; thumbUp;
|