|
כותרת: בקשה- עזרה בטחינת סרדינים להכנת פילוטה .. תגובה על ידי: mahajnaa על יולי 15, 2013, 21:36:52 PM שלום חברים,
מזמן לא ביקרתי במקום החם הזה בגלל לחצי שנת התמחות.. וכעת חוזר לעניינים לאט לאט. כבר ארבעה חודשים אני מכין סרדינים באיטום מוחלט וכעת צריך לטחון אותם להכנת פילוטה והפגזת סרגוסים. במידה ולמישהו מטחנה או מכיר אני אשמח אם יפנה אותי כי לא הסתדר עם המטחנה בבית וסתם התקלקלה. סל סרגוסים מובטח sml98;t39 תודה חברים המשך שבוע מצוין כותרת: בעניין: בקשה- עזרה בטחינת סרדינים להכנת פילוטה .. תגובה על ידי: dovdov על יולי 16, 2013, 01:16:01 AM מטחנה ידנית ישנה משוק הפשפשים ב 20 ש"ח
כותרת: בעניין: בקשה- עזרה בטחינת סרדינים להכנת פילוטה .. תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על יולי 16, 2013, 06:53:36 AM מה שדוב אמר מטחנה ידנית הכי קל !!
כותרת: בעניין: בקשה- עזרה בטחינת סרדינים להכנת פילוטה .. תגובה על ידי: rafi על יולי 16, 2013, 10:08:18 AM מה שנשאר לך זה לעשות סיבוב בשוק הפשפשים בחיפה או בת"א, ולחפש...
אפשרות נוספת- תציץ כאן: http://www.pichefkes.co.il/home-gadgets-and-kitchen-accessories/kitchen-tools-and-cooking-gadgets/meat-grinder.html בהצלחה thumbUp; כותרת: בעניין: Re: בקשה- עזרה בטחינת סרדינים להכנת פילוטה .. תגובה על ידי: MOTI-M על יולי 16, 2013, 11:16:22 AM אני לדוגמה ראיתי שהחנויות מוכרים פילוטה
מוכנה קילו ב 50 שקל ,תמיד להכין לבד זה כיף אז בהצלחה איש Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 כותרת: בעניין: בקשה- עזרה בטחינת סרדינים להכנת פילוטה .. תגובה על ידי: YAKIR - H על יולי 17, 2013, 19:32:46 PM אני לא עובד עם פילוטה ולכן אין לי שום ידע בעניין
אני גם מצטרף לשאלה של הנושא אבל סתם מסקרן אותי אם סרדינים של השימורים אפשר פשוט לרסק אותם ולערבב אותם עם השמן שלהם ביחד לבצק? כותרת: בעניין: Re: בקשה- עזרה בטחינת סרדינים להכנת פילוטה .. תגובה על ידי: rafi על יולי 17, 2013, 22:21:36 PM אני לדוגמה ראיתי שהחנויות מוכרים פילוטה מוכנה קילו ב 50 שקל ,תמיד להכין לבד זה כיף אז בהצלחה איש Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 עם הצלחה לא מתווכחים... את תוצאות הפילוטה של מאמון אנחנו מכירים, יש כאן בפורום מדריך הכנת פילוטה של מאמון, למה לא ליישם מתכון מוצלח שהוכיח את עצמו? אני לא עובד עם פילוטה ולכן אין לי שום ידע בעניין אני גם מצטרף לשאלה של הנושא אבל סתם מסקרן אותי אם סרדינים של השימורים אפשר פשוט לרסק אותם ולערבב אותם עם השמן שלהם ביחד לבצק? לא שמעתי שמישהו ניסה, הריח לא יהיה אותו ריח, לדעתי לא תהיה אותה תוצאה - מה גם שהסרדין בקופסה יקר פי 7 מסרדין במשקל... |