פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומי דיג מקצועיים => דיג במים מתוקים בכל הסגנונות => נושא נשלח על ידי: rafi על מרץ 25, 2013, 05:24:06 AM



כותרת: שיקולים בבניית מתכון לקרפיונים ובורים
תגובה על ידי: rafi על מרץ 25, 2013, 05:24:06 AM
בעקבות המתכון המאוד מושקע ומעניין של דימה (טושקאן),
מוצא עצמי מנסה שוב ושוב להבין,
מאיפה כל הרעיונות האלו ומה השיקולים...
הרי זה יותר מסובך מלהכין ארוחה לליל הסדר... ;)

ואם חסר מרכיב מסוים?

מה הכרחי שיהיה ומה אפשר לשנות ולגוון?

מה השיקולים?!
מה חשוב לריח, מה חשוב מבחינת המוצר מלבד ריח- אילו תכונות עוד צריך?

איך ולפי מה קובעים את המינונים?

האם יש הבדל מסוים בין מתכון לבורי לבין מתכון לקרפיון?

אולי הגיע הזמן לרכז מידע וקווים מנחים להכנת מתכון לקרפיונים ובורים במתוקים?


כותרת: בעניין: שיקולים בבניית מתכון לקרפיונים ובורים
תגובה על ידי: טושקאן על אפריל 01, 2013, 10:46:05 AM
רפי רק עכשיו ראיתי את זה
לגבי מה צריך שיהיה בפידור זה מין אפקה שתוציא הרבה רח ומרכיבים גדולים שהדגים הקטנים לא יוכלו לאכול אותם ושיש אותם
בטבע/שדות כמו תירס חומוס גרעינים וכו׳ וגבי האפקה זה משתנה לפי עונות פעם מתוק פעם חריף/בשרי
אני עכשיו מהאייפון וזה לא הכי נוח לכתוב אז שאני יגיע הביתה אני ינסה להסביר קצת יותר טוב