כותרת: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: טושקאן על מרץ 13, 2013, 23:16:17 PM לוקחים קילו אפונה יבשה חצאים,
מבשלים על אש נמוכה (כמובן עם מים אבל לא יותר מידי) -עד שהאפונה נהית כמו פירה, מורידים מהאש ומחכים קצת שיתקרר, מוסיפים כ:חצי קילו סולת ומערבבים היטב עד שיצא בצק רך ודי קשיח, ויאללה לדוג (חשוב לא לסגור את הבצק עד שהוא לא נהיה קר כי אז הוא יקבל לחות ולא יהיה טוב). מומלץ להשתמש בקפיץ. כותרת: בעניין: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: rafi על מרץ 14, 2013, 02:11:32 AM לוקחים קילו אפונה יבשה חצאים, מבשלים על אש נמוכה (כמובן עם מים אבל לא יותר מידי) -עד שהאפונה נהית כמו פירה, מורידים מהאש ומחכים קצת שיתקרר, מוסיפים כ:חצי קילו סולת ומערבבים היטב עד שיצא בצק רך ודי קשיח, ויאללה לדוג (חשוב לא לסגור את הבצק עד שהוא לא נהיה קר כי אז הוא יקבל לחות ולא יהיה טוב). מומלץ להשתמש בקפיץ. שאפו דימה על השיתוף thumbUp; אגב, קפצו לך קצת השורות, אז ערכתי וסידרתי שיהיה יותר מסודר לעין... מדהים לראות את המתכונים האלו למתוקים... sml45; זה יותר מורכב מלהכין אוכל לאנשים... מאיפה אתם לוקחים את ההשראה לחשוב אילו פריטי מזון הדגים יאהבו?! כותרת: בעניין: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: טושקאן על מרץ 14, 2013, 06:32:08 AM לוקחים קילו אפונה יבשה חצאים, מבשלים על אש נמוכה (כמובן עם מים אבל לא יותר מידי) -עד שהאפונה נהית כמו פירה, מורידים מהאש ומחכים קצת שיתקרר, מוסיפים כ:חצי קילו סולת ומערבבים היטב עד שיצא בצק רך ודי קשיח, ויאללה לדוג (חשוב לא לסגור את הבצק עד שהוא לא נהיה קר כי אז הוא יקבל לחות ולא יהיה טוב). מומלץ להשתמש בקפיץ. שאפו דימה על השיתוף thumbUp; אגב, קפצו לך קצת השורות, אז ערכתי וסידרתי שיהיה יותר מסודר לעין... מדהים לראות את המתכונים האלו למתוקים... sml45; זה יותר מורכב מלהכין אוכל לאנשים... מאיפה אתם לוקחים את ההשראה לחשוב אילו פריטי מזון הדגים יאהבו?! כותרת: בעניין: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: itamar26 על מרץ 14, 2013, 09:39:27 AM מכיר את המתכון והוא מעולה תודה דימה icon_pray; icon_pray;
כותרת: בעניין: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: Carp_Pro על מרץ 14, 2013, 19:32:11 PM ננסה מתישהו :)
תודה לך כותרת: בעניין: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: gaichuk על מרץ 16, 2013, 10:09:48 AM ההמלצה שלך למתכון הזה מצטרפת למספר פעמים שכבר המליצו לי עליה אבל מעולם לא ניסיתי אותה.
נראה לי שהגיע הזמן לנסות thumbUp; כותרת: בעניין: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: טושקאן על מרץ 16, 2013, 10:43:50 AM ההמלצה שלך למתכון הזה מצטרפת למספר פעמים שכבר המליצו לי עליה אבל מעולם לא ניסיתי אותה. וזה בדיוק התקופה לזה רק תודיע על ההצלחותנראה לי שהגיע הזמן לנסות thumbUp; כותרת: בעניין: אפונה וסולת לאפריל לקרפ תגובה על ידי: טושקאן על אפריל 01, 2013, 10:48:22 AM אנשים היה 3 תפיסות של בורי על התערובת אבל לא שלי
|