פורום הדיג הספורטיבי בישראל

פורומים כלליים ושרותים לחברים => פינת המטבח והמתכונים => נושא נשלח על ידי: shragam על מרץ 05, 2013, 22:51:40 PM



כותרת: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע
תגובה על ידי: shragam על מרץ 05, 2013, 22:51:40 PM
המצרכים:

250 גרם דג מפולט נקי ללא עור ועצמות
1/2 לימון
אפרסמון בינוני מקולף וחתוך לקוביות
שמן זית
4-5 ענפי נענע - עלים בלבד קצוצים.
1 בצל ירוק עלים בלבד חתוכים לטבעות.

תבלינים:
מלח גס


אופן ההכנה:

-   לחתוך את הפילטים לחתיכות בינוניות (עובי כ 1/2 ס"מ) ולשים בצלחת הגשה
-   לפזר מעט מלח גס על הנתחים
-   לסחוט את הלימון על הנתחים
-   לשפוך שמן זית על הכל בנדיבות
-   להוסיף את קוביות האפרסמון, עלי הנענע והבצל הירוק.
-   לערבב היטב את הכל.
-   להשאיר במשך 20 דקות
-   לאכול עם חלה טרייה  

* המתכון הבסיסי של נדב לאחר שינויים קלים


כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע
תגובה על ידי: MOTI-M על מרץ 05, 2013, 23:50:26 PM
אחלה של מתכון תודה איש יקר  049s;


כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע
תגובה על ידי: סער זאבי על מרץ 08, 2013, 18:02:08 PM
די די תמשיך....
תודה על המתכון יש לי כמה דניסים אני אבדוק ואדווח


כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע
תגובה על ידי: shragam על מרץ 08, 2013, 22:32:26 PM
די די תמשיך....
תודה על המתכון יש לי כמה דניסים אני אבדוק ואדווח
רק בגלל שביקשת יפה ;)
היום נדב הכין סביצ'ה עם אבוקדו. אבדוק שוב אצלי ואז יהיה עוד אחד


כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע
תגובה על ידי: rafi על מרץ 10, 2013, 00:21:01 AM
נשמע נהדר ונראה טעים טעים... :P


כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע
תגובה על ידי: עופר אורן על אוגוסט 22, 2013, 09:45:13 AM
אך אך הייתי אוכל את הצלחת ישר לגרון מאיך שצילמת את זה

אני יאמצ את המתכון
תודה


כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע
תגובה על ידי: rafi על אוגוסט 22, 2013, 10:52:46 AM
אך אך הייתי אוכל את הצלחת ישר לגרון מאיך שצילמת את זה

אני יאמצ את המתכון
תודה

עופר,
ממה ששמעתי ממך בטלפון התחלתי לרייר....
יאללה תן איזה מתכון או שניים.... t39