כותרת: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע תגובה על ידי: shragam על מרץ 05, 2013, 22:51:40 PM המצרכים:
250 גרם דג מפולט נקי ללא עור ועצמות 1/2 לימון אפרסמון בינוני מקולף וחתוך לקוביות שמן זית 4-5 ענפי נענע - עלים בלבד קצוצים. 1 בצל ירוק עלים בלבד חתוכים לטבעות. תבלינים: מלח גס אופן ההכנה: - לחתוך את הפילטים לחתיכות בינוניות (עובי כ 1/2 ס"מ) ולשים בצלחת הגשה - לפזר מעט מלח גס על הנתחים - לסחוט את הלימון על הנתחים - לשפוך שמן זית על הכל בנדיבות - להוסיף את קוביות האפרסמון, עלי הנענע והבצל הירוק. - לערבב היטב את הכל. - להשאיר במשך 20 דקות - לאכול עם חלה טרייה * המתכון הבסיסי של נדב לאחר שינויים קלים כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע תגובה על ידי: MOTI-M על מרץ 05, 2013, 23:50:26 PM אחלה של מתכון תודה איש יקר 049s;
כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע תגובה על ידי: סער זאבי על מרץ 08, 2013, 18:02:08 PM די די תמשיך....
תודה על המתכון יש לי כמה דניסים אני אבדוק ואדווח כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע תגובה על ידי: shragam על מרץ 08, 2013, 22:32:26 PM די די תמשיך.... רק בגלל שביקשת יפה ;) תודה על המתכון יש לי כמה דניסים אני אבדוק ואדווח היום נדב הכין סביצ'ה עם אבוקדו. אבדוק שוב אצלי ואז יהיה עוד אחד כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע תגובה על ידי: rafi על מרץ 10, 2013, 00:21:01 AM נשמע נהדר ונראה טעים טעים... :P
כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע תגובה על ידי: עופר אורן על אוגוסט 22, 2013, 09:45:13 AM אך אך הייתי אוכל את הצלחת ישר לגרון מאיך שצילמת את זה
אני יאמצ את המתכון תודה כותרת: בעניין: סביצ'ה עם אפרסמון ונענע תגובה על ידי: rafi על אוגוסט 22, 2013, 10:52:46 AM אך אך הייתי אוכל את הצלחת ישר לגרון מאיך שצילמת את זה אני יאמצ את המתכון תודה עופר, ממה ששמעתי ממך בטלפון התחלתי לרייר.... יאללה תן איזה מתכון או שניים.... t39 |