כותרת: סביצ'ה עם עגבניות ונענע תגובה על ידי: shragam על פברואר 24, 2013, 19:51:24 PM המצרכים: 500 גרם דג מפולט נקי ללא עור ועצמות לימון עגבניה שמן זית חופן פטרוזיליה - עלים בלבד חופן נענע - עלים בלבד תבלינים: מלח גס פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: - לחתוך את הפילטים לחתיכות בינוניות (עובי כ 1 ס"מ) ולשים בצלחת הגשה - לשפוך שמן זית על הכל בנדיבות - לחתוך את הלימון לחצי ולסחוט על הפילטים. - לערבב היטב את הפילטים עם השמן ומיץ הלימון. - לחתוך עגבניה לחצי ולסחוט כל חצי מעל הפילטים. - לפזר פלפל גרוס ומלח על הפילטים. - לפזר את הפטרוזיליה והנענע מעל הפילטים. - להשאיר במשך 20 דקות - לאכול עם חלה טרייה (אפשר להוסיף בצד גם שמנת חמוצה) כותרת: בעניין: סביצ'ה עם עגבניות ונענע תגובה על ידי: lirany על פברואר 24, 2013, 20:02:05 PM סעודת מלכים t39
רק לא לשכוח להסיר את המדבקה מהחלה לפני השימוש thumbUp; כותרת: בעניין: סביצ'ה עם עגבניות ונענע תגובה על ידי: rafi על פברואר 25, 2013, 00:20:49 AM סביצ'ה טונית שמוכן כמו שצריך- מעדן...
והמתכון הזה נראה מעולה... אני בוודאות הולך לנסות.... sml45; כותרת: בעניין: סביצ'ה עם עגבניות ונענע תגובה על ידי: סער זאבי על פברואר 26, 2013, 08:54:33 AM עשית לי תאבון עכשיו צריך טונית.
כותרת: בעניין: סביצ'ה עם עגבניות ונענע תגובה על ידי: itamar26 על פברואר 26, 2013, 09:42:23 AM sml41; sml41; שמע אתה מפציץ אם אתה מגיע למפגש תעשה טובה תביא איתך כמה מנות icon_pray; icon_pray;
|