פורום הדיג הספורטיבי בישראל

דוחות דיג => יומן דו"חות הדיג => נושא נשלח על ידי: dani77 על ספטמבר 23, 2011, 13:34:31 PM



כותרת: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: dani77 על ספטמבר 23, 2011, 13:34:31 PM
אחרי שבוע שלא ביקרתי בים הדודה פשוט לא נעצרת
מארגן זריז את הילדים ארוחות ערב ,מקלחות ,בקבוק ,ספר ויאאלה מארגן ציוד מכין בצק טוב טוב מבושם כמו שאני אוהב שולח לאישתי נשיקות .
על הדרך מנסה לארגן שלושה אנשים שונים אבל היום אני לבד
טס לארגן ריסוס ואחרי 20 דקות אני כבר ברכב לכיוון הים רק מה נזכרתי שלא לקחתי את הבצק למזלי עוד לא יצאתי מהרחוב אז U קטן ואני שוב באוטו על 120 לכיוון הרצליה .
מגיע לחוף ורואה ים נקי ושקט- סימן לא אידיאלי לבורי אבל אחנו כבר פה אז  .
מרסס טוב את השטח ופותח בסבבה את המקל , במקביל מכין מקל חוף עם כבל וקרס 2\0 .
רד בול קריר סיגריה ויאאלה לעבודה אחרי דקה כבר סרגוס קטן שמקבל את הקרס בתחת ויוצא לחפש גומבר בחולות .אחרי 20 דקות בורי חביב עולה לו ומפה הייתה התייבשות של שעה וחצי לא מובן  למרות שינוי גובה במצוף ושינוי נקודה ברדיוס הקרוב לא הולך ... אבל מה אני דייג של בורי וידע שזה עניין של זמן עד שהוא חוזר  בשעה 23:30 התחילה החגיגה ולשמחתי גם סרגוסים יפים מאוד עם אחלה פייט עלו לדלי  .
על הסרגוס עם הכבל לא קרה שוב דבר רק סרטנים נשנשו אותו - לא נורא יש מספיק בורי קטנים לתפירה לפעם הבאה
בשעה 00:50 מעיף את הבצק שנשאר בכלי למים אחרת אני עלול לבלות שם עד הבוקר  טס הביתה בזהירות תמונה ולמקלחת - מחר יום עבודה

ציוד כרגיל בוס אוקומה 7 מטר
מצוף 1.5 גרם
קרס 12 PSK
בצק עם ערק סוכר ושמן

דניאל


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: gaichuk על ספטמבר 23, 2011, 14:26:17 PM
תפיסות יפות  thumbUp;
סחתיין על ארגון הפיתיונות  >:D

מה יחס הערק לכמות הבצק?


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: טרולוס על ספטמבר 23, 2011, 14:38:52 PM
שלל מכובד t39


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: dani77 על ספטמבר 23, 2011, 14:49:42 PM
תפיסות יפות  thumbUp;
סחתיין על ארגון הפיתיונות  >:D

מה יחס הערק לכמות הבצק?


על כמות של 4\3 גביע קוטג' בצק מסטיק כ 2 כפיות ערק ,כפית סוכר וכפית שמן .הכמות מספיקה לפחות לארבע שעות דיג לפעמים מאוד אינטנסיבי עם החלפת פיתיון כל דקה שתיים .
בנוגע לארגון הפתיונות אישתי טיפלה בשקית "של הקטנים שלא ניקית לארוחה..." אני צריך להתארגן מחדש 169s;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: gaichuk על ספטמבר 23, 2011, 15:01:00 PM
תפיסות יפות  thumbUp;
סחתיין על ארגון הפיתיונות  >:D

מה יחס הערק לכמות הבצק?


על כמות של 4\3 גביע קוטג' בצק מסטיק כ 2 כפיות ערק ,כפית סוכר וכפית שמן .הכמות מספיקה לפחות לארבע שעות דיג לפעמים מאוד אינטנסיבי עם החלפת פיתיון כל דקה שתיים .
בנוגע לארגון הפתיונות אישתי טיפלה בשקית "של הקטנים שלא ניקית לארוחה..." אני צריך להתארגן מחדש 169s;

 ;D זה כמו להגיד שהחתול בשובר לקח לך אותם... sml98;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: aviv1 על ספטמבר 23, 2011, 17:15:38 PM
אחלה תפיסות t39,אהבתי מאוד את הערק בבצק thumbUp;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: rafi על ספטמבר 23, 2011, 20:32:34 PM
צ'מע דניאל,
כבר שכחתי מה זה דיג בוס-
אבל אהבתי את הדו"ח הזה sml45;

קליל, כייפי, קולח...
מהיציאה את הבית עד לחזרה אל הבית,
עם כל העיקר שבאמצע-
כולל שיתוף מלא בחוויות, בשיטות ובציוד...

במילה אחת-  snn17;

פעם ראשונה ששמעתי על ערק,
ושאלה בהחלט רצינית:
למה דווקא ערק? למה וודקה לא יעבוד אותו דבר?
האם ללא הערק יהיו פחות אכילות? האם משום שמשפיע על הבצק?!
בהחלט מסוקרן "קשות" :)

נ.ב.
אין צורך להתבייש להכניס ליומן את מס' הדגים שתפסת ומשקל כולל גם לפי הערכה-
זה בהחלט מידע אינפורמטיבי נטו... ;)


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: הנצרתי מס 1 על ספטמבר 23, 2011, 20:56:44 PM
אין על בוס לרוגע בדייג ..פשוט אתה והים והבונוס שזה הדגים

כיף של סגנון לגוף ולנשמה

סחתין על התפיסות ..דוח קצר וקלע

חסר לי שם איזה חוט קשרת לבוס   sml102;

גמני באותה שאלה לעניין של הערק ..נראה לך שזה מוסיף  169s;

סחתין איש

בהצלחה בבאות


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: טל. על ספטמבר 24, 2011, 13:05:04 PM
כשאומרים מקצוען אני מפרש את זה כך
שהאדם העוסק במה שהוא עוסק מנצל כל שבב ידע
ופיסות מידע שצבר במשך השנים כדי להביא את עצמו
ואת העיסוק שלו לכלל שלמות.

מקצוען בדיג זה בדיוק אותו הדבר , הדוח שלך הוא דוגמה לזה. thumbUp;

כבוד לך על שעות איכות בים , על מקסום היכולת שלך נוכח
המצב הלא אידאלי שהיה ויכולת להוציא דגים שמספקים את
הצורך כפי שאתה ראית זאת.

כבוד על שילוב סגנונות הדיג. thumbUp;

כבוד על שימוש בערק...סוף סוף מישהו עושה
עם המשקה הזה משהו מועיל... sml98;

מתכון הבצק הוא פיתוח שלך ?
כמה זמן אתה משתמש במתכון כזה ?


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: maor23 על ספטמבר 24, 2011, 13:13:07 PM
איזה יופי כל הכבוד  thumbUp;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: LiatH על ספטמבר 24, 2011, 14:28:16 PM
 169s; יופי של דוח אבל.....
 sml17;
 sml17;
זהו, מצאתי  sml31;
צריך להשקיע קצת יותר בנשיקות  sml8; לאשה  give_rose;

 sml43;

ועוד משהו קטן: רדבול מסוכן מסוכן לבריאות. מומלץ מאוד לוותר ashamed0005:


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: טל. על ספטמבר 24, 2011, 14:30:10 PM

ועוד משהו קטן: רדבול מסוכן מסוכן לבריאות. מומלץ מאוד לוותר ashamed0005:


דברי...כי הרבה דייגים כמוני לא מוותרים על זה , ולא על תחליפיו. kap;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: IZHAK על ספטמבר 24, 2011, 16:58:37 PM
וואלה ערק מתכון ישן נושן האניס עושה אותה עבודה

אחלה דוח מחזיר אותי שנים לימי הבוס

שנראה שהחורף חוזרים אצלי בגדול


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: איל הלפרין על ספטמבר 24, 2011, 17:43:39 PM
יופי של שלל,
ויופי של  דו"ח  sml41;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: dani77 על ספטמבר 25, 2011, 06:25:41 AM
צ'מע דניאל,
כבר שכחתי מה זה דיג בוס-
אבל אהבתי את הדו"ח הזה sml45;

קליל, כייפי, קולח...
מהיציאה את הבית עד לחזרה אל הבית,
עם כל העיקר שבאמצע-
כולל שיתוף מלא בחוויות, בשיטות ובציוד...

במילה אחת-  snn17;

פעם ראשונה ששמעתי על ערק,
ושאלה בהחלט רצינית:
למה דווקא ערק? למה וודקה לא יעבוד אותו דבר?
האם ללא הערק יהיו פחות אכילות? האם משום שמשפיע על הבצק?!
בהחלט מסוקרן "קשות" :)

נ.ב.
אין צורך להתבייש להכניס ליומן את מס' הדגים שתפסת ומשקל כולל גם לפי הערכה-
זה בהחלט מידע אינפורמטיבי נטו... ;)



וודקה לא ניסיתי אבל ברנדי ישן שהיה בבית כן וזה לא כמו עראק.
לדעתי משפיע לטובה , לא קרה ואפילו פעם אחת שלידי תפסו ואני לא (לרוב ההיפך :-*)


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: dani77 על ספטמבר 25, 2011, 06:28:40 AM
אין על בוס לרוגע בדייג ..פשוט אתה והים והבונוס שזה הדגים

כיף של סגנון לגוף ולנשמה

סחתין על התפיסות ..דוח קצר וקלע

חסר לי שם איזה חוט קשרת לבוס   sml102;

גמני באותה שאלה לעניין של הערק ..נראה לך שזה מוסיף  169s;

סחתין איש


ראשי חוט 25 חוט בקשירה 14 - אם אני קושר אז אני קושר על חוט 16 או 18  פלורו .זה היה קנוי (psk )

בהצלחה בבאות


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: dani77 על ספטמבר 25, 2011, 06:31:26 AM
כשאומרים מקצוען אני מפרש את זה כך
שהאדם העוסק במה שהוא עוסק מנצל כל שבב ידע
ופיסות מידע שצבר במשך השנים כדי להביא את עצמו
ואת העיסוק שלו לכלל שלמות.

מקצוען בדיג זה בדיוק אותו הדבר , הדוח שלך הוא דוגמה לזה. thumbUp;

כבוד לך על שעות איכות בים , על מקסום היכולת שלך נוכח
המצב הלא אידאלי שהיה ויכולת להוציא דגים שמספקים את
הצורך כפי שאתה ראית זאת.

כבוד על שילוב סגנונות הדיג. thumbUp;

כבוד על שימוש בערק...סוף סוף מישהו עושה
עם המשקה הזה משהו מועיל... sml98;

מתכון הבצק הוא פיתוח שלך ?
כמה זמן אתה משתמש במתכון כזה ?


עם כל הצניעות טל אני לא מכיר את המתכון מאף אחד פשוט עלה לי לראש יום אחד להוסיף קצת ריח שהוא שילוב של ריח ומתיקות וזה עובד .אני מתשמש במתכון הזה לפחות 8 שנים והוא מעולה.
בלי קשר זה משקה מעולה ואני עושה בו מדי פעם שימוש אחר  t39


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: dani77 על ספטמבר 25, 2011, 06:32:20 AM
169s; יופי של דוח אבל.....
 sml17;
 sml17;
זהו, מצאתי  sml31;
צריך להשקיע קצת יותר בנשיקות  sml8; לאשה  give_rose;

 sml43;

ועוד משהו קטן: רדבול מסוכן מסוכן לבריאות. מומלץ מאוד לוותר ashamed0005:



צודקת ליאת על שני הסעיפים...
רד בול רק פעם ב  (לרוב אחד בשבוע- לא נורא acigar;)


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: lirany על ספטמבר 26, 2011, 10:39:17 AM
איזה שלל טעים  shake2;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: דבורה על ספטמבר 26, 2011, 11:45:29 AM
איזה יופי של מיקבץ  yahoo:
במרכז יבש 169s;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: רמי עבודת יד על ספטמבר 26, 2011, 13:27:29 PM
ממש לא הרידינג מפוצץ בסרגוסים


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: rafi על ספטמבר 26, 2011, 17:15:14 PM
צ'מע דניאל,
כבר שכחתי מה זה דיג בוס-
אבל אהבתי את הדו"ח הזה sml45;

קליל, כייפי, קולח...
מהיציאה את הבית עד לחזרה אל הבית,
עם כל העיקר שבאמצע-
כולל שיתוף מלא בחוויות, בשיטות ובציוד...

במילה אחת-  snn17;

פעם ראשונה ששמעתי על ערק,
ושאלה בהחלט רצינית:
למה דווקא ערק? למה וודקה לא יעבוד אותו דבר?
האם ללא הערק יהיו פחות אכילות? האם משום שמשפיע על הבצק?!
בהחלט מסוקרן "קשות" :)

נ.ב.
אין צורך להתבייש להכניס ליומן את מס' הדגים שתפסת ומשקל כולל גם לפי הערכה-
זה בהחלט מידע אינפורמטיבי נטו... ;)



וודקה לא ניסיתי אבל ברנדי ישן שהיה בבית כן וזה לא כמו עראק.
לדעתי משפיע לטובה , לא קרה ואפילו פעם אחת שלידי תפסו ואני לא (לרוב ההיפך :-*)

כשאני חושב על מה שכתבת בהמשך דני- וכך כתבת:
"בלי קשר זה משקה מעולה ואני עושה בו מדי פעם שימוש אחרt39"-
עלה בראשי כי ריח העראק לא מושך דווקא דגים אלא פשוט מחדד לך היטב את החושים,
ולכן אתה תופס יותר secret.gif ;)

ת'כלס,
עם תוצאות קשה להתווכח,
אם העראק עשה הבדל ביחס לאחרים- על פניו יש בזה משהו...
בצק-עראק sml45;


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: dani77 על ספטמבר 27, 2011, 06:53:58 AM
איזה יופי של מיקבץ  yahoo:
במרכז יבש 169s;


לא מאמין שאת אומרת את זה ... שמעתי על הנקודה שהיית שם הרבה שיש בורי מפלצות - ממש חייבים רשת להוציא אותם


כותרת: בעניין: סרגוסים ובורים
תגובה על ידי: הדייג והים מהצפון על ספטמבר 27, 2011, 08:11:18 AM
דייג אמיתי זה בורים .אצלנו הדייגים
אומרים מי שלא יודע לדוג בורי
הוא לא דייג כל השאר שולי.
המשך דייג מהנה.

שנה טובה לכולם
יוסי acigar;סרגוס הדייג והים מהצפון