כבר שמעתי הרבה דעות וסיפורים לגבי הדרך שבה צריך לשמור את הקלמרי אם הם מיועדים למאכל. חלק שסבורים שלא משנה והם מחזיקים מעמד, וחלק שני אומרים שצריך מיד להכניס לקרח
קלמארי שדגים למאכל רצוי מאוד אם רוצים לשמור על הטעם הכי טוב שלהם זה להרוג אותו במקום ע"י "שבירת מפרקת " או עם היד או יש סכין מיוחדת שנראה תה פעם באיזה סרטון הקלמארי הופך כולו ללבן מייד במקום, וכמובן לשמור בקרח. עוד משהו באחד הסרטונים שראיתי על דייג קלמארי אמר שם הבחור שאסור לשטוף אותם במים מתוקים ,רק מי ים. מקווה למצוא את הסרטונים ולהעלות בהקדם.
לא יודע אני לא עושה שום דבר מכל מה שנרשם פה. זורק אותם בשקית מקסימום טיפה שוטף את הדיו בים מגיע בבית והם עדיין טעימים מאוד. בטיגון אם חמאה קצת שום ויין לבן חצי יבש
לא יודע אני לא עושה שום דבר מכל מה שנרשם פה. זורק אותם בשקית מקסימום טיפה שוטף את הדיו בים מגיע בבית והם עדיין טעימים מאוד. בטיגון אם חמאה קצת שום ויין לבן חצי יבש
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
לא יודע אני לא עושה שום דבר מכל מה שנרשם פה. זורק אותם בשקית מקסימום טיפה שוטף את הדיו בים מגיע בבית והם עדיין טעימים מאוד. בטיגון אם חמאה קצת שום ויין לבן חצי יבש
לא יודע אני לא עושה שום דבר מכל מה שנרשם פה. זורק אותם בשקית מקסימום טיפה שוטף את הדיו בים מגיע בבית והם עדיין טעימים מאוד. בטיגון אם חמאה קצת שום ויין לבן חצי יבש
עזוב.... לא בשבילך
קלמרי פרוס עם "סכין שף" - בקרוב
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
לא יודע אני לא עושה שום דבר מכל מה שנרשם פה. זורק אותם בשקית מקסימום טיפה שוטף את הדיו בים מגיע בבית והם עדיין טעימים מאוד. בטיגון אם חמאה קצת שום ויין לבן חצי יבש
עזוב.... לא בשבילך
קלמרי פרוס עם "סכין שף" - בקרוב
-------------------------------
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"