אחד המאכלים האהובים עלי זה דגים בטיגון לא עמוק ובמיוחד סרגוסים טריים מהים שאני דגתי . כמובן שגם קג'אג'ים, מרמורים וכל דבר אחר שיוצא ומסוגל לשחות במבחת

אחרי ניקוי הדגים משרים אותם בקערה במקרר, עם מלח ( אפשר גם מלח גס)
2- טבילה בקמח לבן משני צידיו של הדג
3- מכניסים למחבת עם שמן לא עמוק . חשוב להעביר מצד לצד במחבת אחרי זמן מסוים
4- כששני הצדדים של הדג מקבלים צבע מוציאים לצלחת.
סלט מומלץ - סלט ירקות עם טחינה ושום. פטרוזיליה, עגבניה ומעט מלפפונים יחד עם שום וטחינה הולך מצוין עם הנשנוש סרגוסים.
מצורף כמה תמונות מהארוחה של היום

בתאבון

אחמד
פורומים










מחאג'נה וזה שם המשפחה שלי 

