מלך המתוקים הבלתי מעורער , שאפו גדול גיא
ועוד עם חוט 0.20

מטורף

אגב מה זה חרצף?
תודה עידן

חרצף זה קיצור ל"חרא-צף"

לא בהכרח במובן המילולי אלא כול גוף שנסחף בזרם ונתקל בחוטים,בדמויים ובמצב הרוח...

השפמנון כאמור,הלך לאבא של ינון ואני מניח שיש לו יותר מתכונים מאשר לי מכיוון שהשפמנונים מגיעים אליו בתדירות גבוהה בזכות ינון-הובלות בע"מ

באופן אישי העדפתי אותו על האש ולאחר חריכה טובה של העור מבחוץ לעטוף בנייר כסף עם בצל ועגבניות ובסוף קצת לימון.
אפשרות נחמדה נוספת היא לפשוט את העור ולפלט, לקמח ולטגן אחרי קימוח עם קמח לבן,פלפל לבן ומעט קורנפלור. שמנוני וקרנצ'י

פעם אחת אכלתי שפמנון שחבר הכין והיה טעים מאד. השפמנון נחתך לפרוסות עבות אחרי פשיטה של העור והושרה במרינדה עם ירקות בסגנון סיני חריף.
באופן כללי, מומלץ לקחת פרטים של 2-3 קילו מקסימום כי מעבר לזה הם כבר לא ממש טעימים ומקבלים את הטעם של הבוץ שהם חיים בו.
את הראש חובה להוריד ובשום פנים ואופן לא לבשל באותו הכלי עם הגוף. הזימים נותנים טעם נוראי...

אם לא פושטים את העור , רצוי לקרצף את הגוף עם ברזלית (סקוטץ' מתכת) במים חמים עד שהוא מבריק וללא טיפת ריר.
בתיאבון
