em seod אמרת שאתה מכין בעצמך קפיצים נכון
אז תכין אותו דבר רק עם חוט ניילון וזהו תאמין לי עובד נהדר
אני גם מצטרף לשאלה,איך זה הגיוני בורי על קפיץ?
אני יודע שיש הרבה שתופסים והכל, אבל זה בדיוק הפוך מהתנאים לבורי: פתיון שוקע, חוטים עבים ובולטים,
יש כאן כאלה שעושים את זה?
אני מאלה שועשים את זה תבוא למרינה באשקלון תראה את כולם עם קפיץ ומציאים בורים
לא לא הגיוני בורי על קפיץ בקםיצים שאני משתמש החוטים לא עבים ובולטים אלא
אלה חוטי ניילון שברגע שאתה מכניס את הקרס את מכניס גם החוט וככה זה לא בולט
יש הרבה בורים שנמצאים גם בעומק ולא למעלה וגם עוד משהו שמשתמשים בקפית הבצק שנמצא במים
לאט לאט מתפזר כזה אבל בצורה איטית ככה זה מושך את הבורים