אתה מעלה לי סירטונים מלאים בדגים וחגיגות מטורפות חח ואומר לי להתרכז בגאנץ

בקיצור צוחק אחלה סירטונים את הנעיצה ראיתי למה אתה מתכוון שים לב שבסירטון אני גם עובד עם הדג וגם נועץ.
חבר שלי ארז צילם והבאתי את אחי פעם ראשונה לדייג מסירה ולתפעל גאנץ זה לא המומחיות אז גם עבדתי וגם נעצתי .
את הסירטון של ה 48 קילו ראיתי כבר מזמן שעוד היה טרי בתנור ופורסם בפורום אחר כל הכבוד על הסבלנות מפלצת שלצערי נדירה במחוזותינו.
בחייאת דודו, מה זה כמה אינטיאסים לעומת גאנץ'...

הסרטונים של שניכם, דודו ומאמון, עושים הרבה ריר על השפתיים...

הדיונים המקצועיים שמתפתחים כאן בדו"ח הזה- תענוג....
אגב דודו, נחמד לראות שיש עוד מי שבוחר לעבוד גם עם הדג וגם עם הגאנץ'...
ככלל, אם האוחז בגאנץ' הוא לא מנוסה ולא יודע לעבוד נכון- מוטב לעבוד בעצמך עם הגאנץ...
יש מצבים בהם גם כשיש מישהו מנוסה עם גאנץ'- הגישה יותר נוחה לך כמי שעובד עם הדג,
ברוב המקרים כשאני תופס אני מעדיף ויותר נוח לי גם לעבוד עם הדג וגם עם הגאנץ'...

לגבי העבודה עם סירקל על חי,
השאלה היא דודו אם באופן עקבי נתקלת בשיטתיות בתופעה שציינת (פליטה ברוב המקרים כשאין סירקל-
תפיסות ברוב המקרים שיש סירקל...) כך שניתן להסיק באופן די ברור שזה במצב?
הרי יש ימים שעובדים בדיוק על אותו ציוד- שאז הדג פעם בורח ופעם נתפס...