לחץ למעבר לחנות האתר
תודה למועדון הדייג גנאדי על התמיכה בפורום הדיג הספורטיבי
דף הבית פורומים

כניסה לחברים רשומים

ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
 
 


מי מחובר כעת

201 אורחים, 0 משתמשים
סך הכל משתמשים: 7539
סך הכל הודעות: 425048
סך הכל דיונים: 35251
סך הכל קטגוריות: 8
סך הכל פורומים: 53
בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  דו''ח בורי
עמודים: [1] 2 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: דו''ח בורי  (נקרא 2932 פעמים) הדפסה
Peter

חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: 34

הודעות: 226

דו''ח בורי
« ב- : יולי 07, 2012, 16:14:02 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
7/7/2012צפון: ראש הנקרה-נהריה מים מלוחיםגבה גלי0 - 10 מטרדיג חופי בים - פתיונות (סרף)


תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
בצק מתוסף - בורי דהבאן (קיפון זהוב)


הדו"ח:
בשעה שמונה בבוקר אני אח שלי ועוד חבר מתמקמים באחד הריפים במטרה לטרגט בורים
בוס של 7 מטר מצוף 1.5 גרם עם 4 משקולות פקמן וזוג קרסים 10 שהיו במרחק של מטר עד 1.20 מהמצוף והמשקולות היו ממש באמצע בין המצוף לקרסים..פיתיון בצק מסטיק,וריסוס כל 30-45 דקות
ים של 1 מטר +- שהיה במגמת עלייה עם רוח דרום מערבית קלה
העומק בריף שדגנו בו הוא 2-3 מטר
בשמונה וחצי משהו כזה מתחילה החגיגה אצלי עם זוג בורים נחמדים שנתנו פייט
ואז אני מחליט לוותר ושמספיק לי להיום בגלל חוסר אנרגיות ועייפות וכי היה מאוד קשה לעמוד על הריף עם הגלים שהיו...היה ממש יום דייג מאתגר וקשה
אח שלי והחבר המשיכו להפציץ....
עד השעה 2:00 נתפסו 16 חתיכות יפות עם המון בורים קטנים וחזיר ים וסרגוסים קטנים ששוחררו בהמשך.....
והחבר שלנו שבר שיא אישי עם בורי של 700 גרם

הנה תמונות
ואם יש למישהו שאלות אשמח לענות
יום טוב  אתה בסדר אתה בסדר
-------------------------------
dude !! when nothing goes right.....go left !!
 IP: [ מחובר ]
shay 38

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 5426

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #1 ב- : יולי 07, 2012, 16:21:49 PM »
יופי  של דוח מלמד  פיטר 

אחלה תמונות כל הכבוד  בראוו בראוו בראוו בראוו
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
yarin44555
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 26

הודעות: 2910

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #2 ב- : יולי 07, 2012, 17:19:24 PM »
פיטר כל הכבוד אחלה בורים
 IP: [ מחובר ]
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 39

הודעות: 4366

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #3 ב- : יולי 07, 2012, 17:46:56 PM »
הדבר הכי מפתיע הוא - שיש עדין בורים בים  אתה בסדר
בדיוק השבוע שעלה נושא הרתיחות היתה לי שיחה עם חבר על כך שכבר לא רואים רתיחות גדולות בחוף ועלתה הטענה שאיך יהיו רתיחות, שכבר לא רואים בכלל בורי כמו שראינו פעם.
 IP: [ מחובר ]
הנצרתי מס 1

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 60

הודעות: 9829

אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #4 ב- : יולי 07, 2012, 18:24:40 PM »
שתי אזורים מוכרים לי שמוכן לאכול בורי בכלל ואפילו זה מעדן

ראש הנקרה ואזור הבונים וטנטורה ..שתי האזורים האלה הבורי טעים מאד  מתבייש

יופי של דוח ותפיסות ובורי עם בוס זה כיף אחד גדול ומחייב מקצוענות 

יפה  בירה

בהצלחה בבאות

-------------------------------
יורדי הים לא מפחדים  מטביעה !!

http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
 IP: [ מחובר ] WWW
אלון Y

חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: 30

הודעות: 154

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #5 ב- : יולי 07, 2012, 20:45:57 PM »
כן, יש לי שאלות.
איך אתם מצליחים???
כל פעם שאני מרסס, בערך חצי מהריסוס הולך עם הגלים, ומכאן.... הבורים אחריו הולכים
גם כשהם חוזרים, ואני אפילו רואה אותם, וכמעט בטוח שהם אוכלים, הם פשוט לא נתפסים
האכילה בדיוק מתאימה לי עם צורת האכילה, המצוף שוקע לאיטו ולא בבת אחת.
אני דג עם קרס 10 לרוב, מוביל 0.21, וקרסים 0.185. אראסים אני תופס, בבורים לא
יש איזושהי צורה מיוחדת להוקסט? דגשים מיוחדים?  וגם אם אפשר עזרה בנושא הריסוס ( אני משרה ומפרק פיתות במי ים,וזורק, ועדין לפעמים חלק בורחות לי)
אתה דג על רגש במקרה?
מצבי עגום בתחום הבורים: ניסיתי  כבר הרבה פעמים להתמקד בהם, פתיון בצק רגיל עם סוכר, המקום די טוב, מצוף 1-1.5גרם, פשוט אין לי שמץ מה שגוי
-------------------------------
אלון
 IP: [ מחובר ]
יריב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 46

הודעות: 1452

טוב להיות בצד היבש

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #6 ב- : יולי 07, 2012, 21:43:18 PM »
כמות בורי מכובדת ביותר  אתה בסדר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 49

הודעות: 15290

יש אכילות ???

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #7 ב- : יולי 07, 2012, 22:45:02 PM »
אחלה בורים  אתה בסדר
כמות כזו זו כבר מקצוענות 

היה מתאים לי להיתקל בכם בכדי לאמץ כמה מהבורים הקטנים... קריצה
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
 IP: [ מחובר ]
שי בגדדי

ג'ירג'ור בת ימי!!!!!
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 34

הודעות: 2028

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #8 ב- : יולי 07, 2012, 23:11:06 PM »
דוח יפה מאוד ומלמד

תמונות מרשימות

-------------------------------


הדיג הספורטיבי חי ובועט !!!

גם אני חתום בעצומה נגד דיג אסור
הצטרפו https://www.atzuma.co.il/daig
 IP: [ מחובר ]
עדי

חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 51

הודעות: 7592

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #9 ב- : יולי 07, 2012, 23:27:38 PM »
דוח מפורט ומלמד, כל הכבוד.

לא פשוט בכלל לדוג בתנאים שתיארת

ולהגיע להצלחות כאלו.

סקרן כמו alokgo בנוגע לריסוס .
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #10 ב- : יולי 08, 2012, 03:24:34 AM »
דו"ח מענין ומהנה עם תפיסות מרשימות,
מה גם שתפיסת בורי בים הפתוח תמיד הצריכה מקצוענות וסבלנות אתה בסדר
אהבתי במיוחד את השורה הזו-
שהגיעה אחרי הרבה שיתוף-
אז בהחלט יש לי שאלות:
*מה עובי החוט המוביל ומה עובי החוט של הקרסים?!
*יוצא מהכתוב שהקרסים קשורות באורך של כ:60ס"מ?! יש מצב מתישהוא להסבר מפורט-
איך בדיוק אתה מכין את המערכת, רצוי עם תמונות?!  מבחינת הקטע של העופרת וחיבור
החוטים של הקרסים?!

-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
dani77
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: 48

הודעות: 1506

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #11 ב- : יולי 08, 2012, 07:48:20 AM »
יופי של בורי פטר כיף לראות שיש מישהו שנותן עבודה יפה בצפון .
בורי של 700 גרם זה ממש יפה בפעם הבאה אינשללה של קילו  בירה
 IP: [ מחובר ]
Peter

חבר פורום
***

מנותק מנותק

גיל: 34

הודעות: 226

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #12 ב- : יולי 08, 2012, 10:49:11 AM »
קודם כל תודה לכל החברים שפרגנו בירה אתה בסדר אתה בסדר

כן, יש לי שאלות.
איך אתם מצליחים???
כל פעם שאני מרסס, בערך חצי מהריסוס הולך עם הגלים, ומכאן.... הבורים אחריו הולכים
גם כשהם חוזרים, ואני אפילו רואה אותם, וכמעט בטוח שהם אוכלים, הם פשוט לא נתפסים
האכילה בדיוק מתאימה לי עם צורת האכילה, המצוף שוקע לאיטו ולא בבת אחת.
אני דג עם קרס 10 לרוב, מוביל 0.21, וקרסים 0.185. אראסים אני תופס, בבורים לא
יש איזושהי צורה מיוחדת להוקסט? דגשים מיוחדים?  וגם אם אפשר עזרה בנושא הריסוס ( אני משרה ומפרק פיתות במי ים,וזורק, ועדין לפעמים חלק בורחות לי)
אתה דג על רגש במקרה?
מצבי עגום בתחום הבורים: ניסיתי  כבר הרבה פעמים להתמקד בהם, פתיון בצק רגיל עם סוכר, המקום די טוב, מצוף 1-1.5גרם, פשוט אין לי שמץ מה שגוי
אם הם נמצאים ואוכלים כפי שתיארת אין סיבה שהם לא ייתפסו אלא רק אם הבצק לא טוב או אם אתה שם כמות גדולה של בצק על הקרס.אנחנו משתמשים בבצק מסטיק מלפפים אותו על הקרס כמות המספיקה לכיסוי הקרס בשיכבה מאוד דקה לא צריך יותר מזה
בקשר לריסוס
לאחר הרטבת הלחם וכשרואים שהוא התנפח וספג מים יש למעוך אותו די טוב בתוך הדלי בעזרת הידיים אבל לפני שמתחילים בתהליך יש להוציא ממנו את המים ואת זה עושים בעדינות ע''י לחיצה איטית בשתי הידיים עד שמוציאים את כל המים מפרוסה אחת שתיים או כמה שייכנס לך ליד ואז לזרוק לדלי
ויש לציין שלחם שלא מעוך היטב יצוף ויגרום לבעיות כי הוא יישחף לעומק והדגים ילכו אחריו כפי שאמרת.
הריסוס צריך לשקוע ולא לצוף
ולא אין שום צורה מיוחדת להוקסט דגשים מיוחדים תנסה לשמור על חוט מתוח אך לא לגמרי...עם מעט מאוד ריפיון  כדי לספק תגובה מיידית אם ויהיו אכילות
בהצלחה אתה בסדר אתה בסדר

אחלה בורים  אתה בסדר
כמות כזו זו כבר מקצוענות 

היה מתאים לי להיתקל בכם בכדי לאמץ כמה מהבורים הקטנים... קריצה
בכיף גיא  אתה בסדר אתה בסדר
אבל למה אתה רוצה לאמץ אותם מזופט?? לגומברים ??

דו"ח מענין ומהנה עם תפיסות מרשימות,
מה גם שתפיסת בורי בים הפתוח תמיד הצריכה מקצוענות וסבלנות אתה בסדר
אהבתי במיוחד את השורה הזו-
שהגיעה אחרי הרבה שיתוף-
אז בהחלט יש לי שאלות:
*מה עובי החוט המוביל ומה עובי החוט של הקרסים?!
*יוצא מהכתוב שהקרסים קשורות באורך של כ:60ס"מ?! יש מצב מתישהוא להסבר מפורט-
איך בדיוק אתה מכין את המערכת, רצוי עם תמונות?!  מבחינת הקטע של העופרת וחיבור
החוטים של הקרסים?!
חוט מוביל 0.25 החוט של הקרסים 0.18
בחוט המוביל בקצה למטה אני לא שם סביבול אלא עושה קשר לולאה פשוט
את שני החוטים אני מחבר ללולאה ע''י "קשר לפיתה" "Clinch Knot"  שניהם ביחד אחד באורך של כ 60 ס''מ והשני 50 ס''מ
והקרסים מידה 10 נורווגים ללא חור ואנו קושרים אותם בקשר "snell knot"
-------------------------------
dude !! when nothing goes right.....go left !!
 IP: [ מחובר ]
רותם.ב
חבר פורום
*

מנותק מנותק

גיל: לא זמין

הודעות: 1277

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #13 ב- : יולי 08, 2012, 14:32:25 PM »
דו"ח מדהים  בטח היה מהנה.
ושאלה לחברי הפורום איזה קרס אתם ממליצים לבורי?
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 62

הודעות: 39113

בעניין: דו''ח בורי
« הגיב #14 ב- : יולי 11, 2012, 01:17:52 AM »
קודם כל תודה לכל החברים שפרגנו בירה אתה בסדר אתה בסדר

כן, יש לי שאלות.
איך אתם מצליחים???
כל פעם שאני מרסס, בערך חצי מהריסוס הולך עם הגלים, ומכאן.... הבורים אחריו הולכים
גם כשהם חוזרים, ואני אפילו רואה אותם, וכמעט בטוח שהם אוכלים, הם פשוט לא נתפסים
האכילה בדיוק מתאימה לי עם צורת האכילה, המצוף שוקע לאיטו ולא בבת אחת.
אני דג עם קרס 10 לרוב, מוביל 0.21, וקרסים 0.185. אראסים אני תופס, בבורים לא
יש איזושהי צורה מיוחדת להוקסט? דגשים מיוחדים?  וגם אם אפשר עזרה בנושא הריסוס ( אני משרה ומפרק פיתות במי ים,וזורק, ועדין לפעמים חלק בורחות לי)
אתה דג על רגש במקרה?
מצבי עגום בתחום הבורים: ניסיתי  כבר הרבה פעמים להתמקד בהם, פתיון בצק רגיל עם סוכר, המקום די טוב, מצוף 1-1.5גרם, פשוט אין לי שמץ מה שגוי
אם הם נמצאים ואוכלים כפי שתיארת אין סיבה שהם לא ייתפסו אלא רק אם הבצק לא טוב או אם אתה שם כמות גדולה של בצק על הקרס.אנחנו משתמשים בבצק מסטיק מלפפים אותו על הקרס כמות המספיקה לכיסוי הקרס בשיכבה מאוד דקה לא צריך יותר מזה
בקשר לריסוס
לאחר הרטבת הלחם וכשרואים שהוא התנפח וספג מים יש למעוך אותו די טוב בתוך הדלי בעזרת הידיים אבל לפני שמתחילים בתהליך יש להוציא ממנו את המים ואת זה עושים בעדינות ע''י לחיצה איטית בשתי הידיים עד שמוציאים את כל המים מפרוסה אחת שתיים או כמה שייכנס לך ליד ואז לזרוק לדלי
ויש לציין שלחם שלא מעוך היטב יצוף ויגרום לבעיות כי הוא יישחף לעומק והדגים ילכו אחריו כפי שאמרת.
הריסוס צריך לשקוע ולא לצוף
ולא אין שום צורה מיוחדת להוקסט דגשים מיוחדים תנסה לשמור על חוט מתוח אך לא לגמרי...עם מעט מאוד ריפיון  כדי לספק תגובה מיידית אם ויהיו אכילות
בהצלחה אתה בסדר אתה בסדר

אחלה בורים  אתה בסדר
כמות כזו זו כבר מקצוענות 

היה מתאים לי להיתקל בכם בכדי לאמץ כמה מהבורים הקטנים... קריצה
בכיף גיא  אתה בסדר אתה בסדר
אבל למה אתה רוצה לאמץ אותם מזופט?? לגומברים ??

דו"ח מענין ומהנה עם תפיסות מרשימות,
מה גם שתפיסת בורי בים הפתוח תמיד הצריכה מקצוענות וסבלנות אתה בסדר
אהבתי במיוחד את השורה הזו-
שהגיעה אחרי הרבה שיתוף-
אז בהחלט יש לי שאלות:
*מה עובי החוט המוביל ומה עובי החוט של הקרסים?!
*יוצא מהכתוב שהקרסים קשורות באורך של כ:60ס"מ?! יש מצב מתישהוא להסבר מפורט-
איך בדיוק אתה מכין את המערכת, רצוי עם תמונות?!  מבחינת הקטע של העופרת וחיבור
החוטים של הקרסים?!
חוט מוביל 0.25 החוט של הקרסים 0.18
בחוט המוביל בקצה למטה אני לא שם סביבול אלא עושה קשר לולאה פשוט
את שני החוטים אני מחבר ללולאה ע''י "קשר לפיתה" "Clinch Knot"  שניהם ביחד אחד באורך של כ 60 ס''מ והשני 50 ס''מ
והקרסים מידה 10 נורווגים ללא חור ואנו קושרים אותם בקשר "snell knot"


שאפו גדול Peter על התגובות המפורטות והמקצועיות-
מפורט וברור אתה בסדר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Top