כנראה שפיספסתי את הדיון הזה

את הקלחים תשאיר בחוץ לייבוש למשך כמה ימים טובים.
כשהקלחים יהיו יבשים מספיק תוכל לפרק את הגרגירים מהקלח בקלות והם יישארו שלמים וסגורים.
אם יש לך ספק,קח קיסם ונסה לדקור אחד מהם. אם הקיסם נכנס,הם לא יבשים מספיק.
את הגרגירים היבשים תכניס אותם לתרמוס עם מים רותחים ובדוק אותם אחרי 12 שעות. אם הם התרככו,הם מוכנים.
אם הם עדיין קשים,חדש מים רותחים וחכה עוד 12 שעות.
בתרמוס תקין 24 שעות זה מעל ומעבר...
את הגרגירים לאחר ההרתחה סנן ושפוך על מגבת. מדי פעם תערבב אותם בכדי שייתייבשו ממים מיותרים.
לאחר הייבוש,חלק את הגרגירים לכלים קטנים עם אטימה טובה ובכול אחד הוסף תמצית לפי בחירתך.
זהו. התירס מוכן
