קצר וקולע,
אכן הזכרת שזה הזמן שמתחילה עונת האראסים....
אגב,
מה המתכון של הסודי של הבצק- ומדוע הוא סודי?!
שים לב שאתה משודל כרגע לחשוף סוד משפחתי...
לסיום,
אם אתה מנקה אותם-
בזמן הנקיון הקפד להקדים ולגזום היטב את הקוצים....
כבר 3 דורות הוא עובד אכן הזכרת שזה הזמן שמתחילה עונת האראסים....
אגב,
מה המתכון של הסודי של הבצק- ומדוע הוא סודי?!

שים לב שאתה משודל כרגע לחשוף סוד משפחתי...

לסיום,
אם אתה מנקה אותם-
בזמן הנקיון הקפד להקדים ולגזום היטב את הקוצים....
אבא אמר אל תגיד לאף אחד 
פורומים












. העצה הכי טובה שלי למי שרוצה לאכול ארסים זה לאכול איך שאתה בא מהים בטיגון עמוק עם הרבה מלח (לי אישית יש חוק אני לא קונה דגים , אם אני מוציא אז אני לוקח מהסיבה הפשוטה שאני יודע מאיפה הדגים האלה) 